ΜΟΝΑΧΟ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ (ΠΑΣΧΑ 2018)

ΜΟΝΑΧΟ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ (ΠΑΣΧΑ 2018)

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

5 days

Αναχωρήσεις

6/4

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
495
αναλυτικά

Γερμανία

ΜΟΝΑΧΟ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ
Start your journey

1η μέρα: Αθήνα - Μόναχο - Σάλτσμπουργκ 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Μόναχο με LUFTHANSA. Φθάνοντας θα αναχωρήσουμε για το πανέμορφο Σάλτσμπουργκ, διασχίζοντας το εντυπωσιακό τοπίο της Βαυαρίας και λίγο αργότερα της Αυστρίας. Άφιξη και ξενάγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε το παλάτι Μίραμπελ με τους κήπους του, ενώ, αφού διασχίσουμε το ποτάμι, θα φθάσουμε στην Γκρέιντεγκάσε (Greidegasse), τον κεντρικό εμπορικό δρόμο της παλιάς πόλης. Ανάμεσα σε κομψές μπουτίκ και βιτρίνες με πορσελάνινες κούκλες βρίσκεται το σπίτι όπου γεννήθηκε ο Μότσαρτ και σήμερα αποτελεί το ομώνυμο Μουσείο με ενδιαφέροντα προσωπικά και οικογενειακά αντικείμενα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο EUROPA SALZBURG 4* sup. (www.austriatraned.at).

 

2η μέρα: Σάλτσμπουργκ - Μουσείο Σβαρόφσκι - Ίννσμπρουκ - Σάλτσμπουργκ

Πρωινή αναχώρηση για επισκεφθούμε το εκπληκτικό μουσείο Σβαρόφσκι - ένα ταξίδι στον μαγικό, θαυμαστό, παραμυθένιο κόσμο των κρυστάλλων Σβαρόφσκι. Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε και τις αγορές σας. Συνεχίζουμε για να επισκεφθούμε το κουκλίστικο Ίννσμπρουκ, με τις πλατείες του, τα δρομάκια του, τον καθεδρικό ναό και το παλάτι. Επιστροφή στο Σάλτσμπουργκ.

 

3η μέρα: Σάλτσμπουργκ - Κάστρο Νοϊσβανστάιν, Ομπεραμεργκάου, Ρομαντικός Δρόμος - Μόναχο

Πρωινή αναχώρηση για να επισκεφθούμε το γραφικό χωριό Ομπεραμεργκάου, παγκοσμίως γνωστό για τα ξύλινα ζωγραφιστά σπιτάκια του και κυρίως για τη θεατρική αναπαράσταση των Παθών του Χριστού κάθε 10 χρόνια - ένα τάμα που έγινε το 1633, σε μια ύστατη προσπάθεια αναχαίτισης της πανούκλας που σάρωνε. Ακολουθώντας τα μονοπάτια της Ρομαντικής Γερμανίας, φθάνουμε στο επιβλητικό και μεγαλειώδες Κάστρο Νοϊσβανστάιν, που δεσπόζει στον λόφο. Συνεχίζουμε για το Μόναχο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο COURTYARD CITY CENTER 4* sup. (www.marriott.com).

 

4η μέρα: Μόναχο, Ξενάγηση

Πρωινή ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης με τα εντυπωσιακά μέγαρα και τα πολλά αξιοθέατα. Θα δούμε το ρολόι του επιβλητικού Δημαρχείου που χτυπάει δύο φορές την ημέρα, με τις 32 πολύχρωμες φιγούρες να κινούνται προς δυο κατευθύνσεις υπό τους ήχους 43 καμπανών, γιορτάζοντας τον γάμο του Δούκα Γουλιέλμου. Επίσης θα επισκεφθούμε παγκοσμίου φήμης μουσεία και πινακοθήκες (εφόσον είναι ανοικτά), όπως την πρόσφατα ανακαινισμένη Alte Pinakotek, τη Νέα Πινακοθήκη και το Deutches Museum, που καλύπτει κάθε είδος επιστήμης και τεχνολογίας σε πενήντα πέντε διαφορετικές αίθουσες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. 

 

5η μέρα: Μόναχο - Αθήνα

Χρόνος ελεύθερος το πρωί. Αργά το μεσημέρι μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

 

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας

ΠΤΗΣΕΙΣ:

Start your journey