ΜΟΝΑΧΟ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΓΚ

ΜΟΝΑΧΟ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΓΚ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

From 4 to 5 days

Αναχωρήσεις

13/4 ● 18/4 ● 27/4 ● 2/6

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
445
αναλυτικά

Γερμανία

ΜΟΝΑΧΟ - ΣΑΛΤΖΜΠΟΥΡΓΚ
Start your journey

1η μέρα: Αθήνα - Μόναχο

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση με την LUFTHANSA για το Μόναχο. Άφιξη και περιπατητική περιήγηση στο ιστορικό κέντρο. Ελεύθερος χρόνος για επισκέψεις στα παγκοσμίου φήμης μουσεία και πινακοθήκες του Μονάχου (εφόσον είναι ανοιχτά) όπως η πρόσφατα ανακαινισμένη Alte Pinakotek. Απέναντι βρίσκεται η Νέα Πινακοθήκη, την οποία μπορείτε να επισκεφθείτε και έπειτα να συνεχίσετε τη μέρα σας στο Deutches Museum που καλύπτει κάθε διάσταση της επιστήμης, της τεχνολογίας και των επιτευγμάτων σε πενήντα πέντε διαφορετικές αίθουσες. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο COURTYARD CITY CENTER 4* sup. (www.marriott.com ).

 

2η μέρα: Ίννσμπρουκ & Μουσείο Σβαρόφσκι

Μπουφέ - πρόγευμα και αναχώρηση για επίσκεψη στο μουσείο Σβαρόφσκυ, για ένα ταξίδι σε έναν μαγικό κρυστάλλινο κόσμο γνωστών καλλιτεχνών όπως Νταλί και πολλοί άλλοι. Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε και τις αγορές σας. Συνεχίζουμε για το κουκλίστικο Ίννσμπρουκ, με τις πλατείες του, τα δρομάκια του, τον καθεδρικό ναό και το παλάτι.

 

3η μέρα: Κάστρο Νοισβανστάιν & Όμπεραμεργκάουν...Ρομαντικός δρόμος

Μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στο γραφικό Ομπεραμεργκάου με τα ξύλινα ζωγραφιστά σπιτάκια, παγκόσμια γνωστό για το θέατρο των Παθών του Χριστού, που αναβιώνει κάθε 10 χρόνια για να τιμήσει ένα τάμα που έγινε το 1633, σε μια ύστατη προσπάθεια αναχαίτισης της πανούκλας που σάρωνε. Ακολουθώντας τα μονοπάτια της Ρομαντικής Γερμανίας, φθάνουμε στο επιβλητικό και μεγαλειώδες Κάστρο του Νοϊσβανστάιν που δεσπόζει στο λόφο.

 

4η μέρα: εκδρομή στο Σάλτσμπουργκ

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τη πανέμορφη πόλη του Σάλτσμπουργκ διασχίζοντας το εντυπωσιακό τοπίο της Βαυαρίας και λίγο αργότερα της Αυστρίας. Θα ξεκινήσουμε από το παλάτι Μίραμπελ με τους κήπους του και αφού διασχίσουμε το ποτάμι θα δούμε την Γκέτρεϊντγκάσε, που είναι ο κεντρικός εμπορικός δρόμος της παλιάς πόλης. Ανάμεσα σε κομψές μπουτίκ και βιτρίνες με πορσελάνινες κούκλες βρίσκεται το σπίτι όπου γεννήθηκε ο Μότσαρτ, και σήμερα είναι το ομώνυμο Μουσείο με ενδιαφέροντα προσωπικά και οικογενειακά αντικείμενα.

 

5η μέρα: Μόναχο – Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και μέρα ελεύθερη. Αναλόγως με την πτήση σας προτείνουμε να συμμετάσχετε στη προαιρετική εκδρομή στο εκπτωτικό χωριό του Ingolstadt με πάνω από 120 επώνυμες μάρκες στο χώρο υπόσχεται να σας καλύψει απόλυτα. Αργά το μεσημέρι μεταφορά στο αεροδρόμιο & πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

 

Σημείωση:

Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Στο τετραήμερο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνεται η 2η μέρα . Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας

Πτήσεις:

Start your journey