ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!! Στο «FLORIDA BLUE BAY RESORT» 4**** - ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!! Στο «FLORIDA BLUE BAY RESORT» 4**** - ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

2 days

Αναχωρήσεις

25/2

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
135
αναλυτικά

Ελλάδα

Οινοποιίο ‘’ Αχαΐα Κλάους ‘’ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΤΟ – ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΩΤΟΥ)
Start your journey

Σάββατο 25/2/2017

7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΙΣΘΜΟ στάση.  Κατόπιν για τα ΜΕΣΑΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ, στάση στην όμορφη πλατεία του χωριού με τα γραφικά caféé. Συνεχίζουμε για τα ΑΝΩ ΤΡΙΚΑΛΑ και φτάνουμε στο Μοναστήρι του ΑΓ. ΒΛΑΣΙΟΥ γεμάτο με λουλούδια και έχει απέραντη θέα προς τον Κορινθιακό κόλπο, επίσκεψη. Επιστροφή για φαγητό στην περιοχή. Εν συνεχεία για ΑΙΓΙΟ και φτάνουμε στον ΨΑΘΟΠΥΡΓΟ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο‘’  FLORIDA BLUE BAYRESORT ‘’ 4****. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

Κυριακή 26/2/2017

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε τις ιστορικές εγκαταστάσεις κρασιού Αχαΐα Κλάους (ACHAIA CLAUSS). Είναι η παλαιότερη και ποίο ονομαστή Πρέσβειρα της Ελλάδος στον κόσμο της οινοποίησης κρασιού, μία αληθινή όαση γευσιγνωσίας. Θα ξεναγηθούμε στα ιστορικά κελάρια και θα δοκιμάσουμε την γνωστή Μαυροδάφνη(δωρεάν για τους επισκέπτες).  Εν συνεχεία για την γιορτινή πόλη της ΠΑΤΡΑΣ όπου θα παρακολουθήσουμε το ομώνυμο καρναβάλι και θα χορέψουμε στους ξέφρενους ρυθμούς του, παραμονή, γεύμα(ελεύθερο). Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

Κ. Δευτέρα 27/2/2017

Μετά το πρωινό αναχώρηση  για ΔΙΑΚΟΠΤΟ και επιβίβαση  στο τρενάκι για μια ξεχωριστή διαδρομή διασχίζοντας το φαράγγι του Βουρα’ι’κού με θέα τους απόκρημνους βράχους και τις διαδοχικές χαράδρες μαγεύουν και προκαλούν ταυτόχρονα. Εφόσον περάσουμε την ΖΑΧΛΩΡΟΥ θα φτάσουμε στα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, επιβίβαση στο πούλμαν και μετάβαση στην ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ. Επιστροφή στην πόλη των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ παραμονή, γεύμα(κούλουμα). Εν συνεχεία επίσκεψη στο Μοναστήρι του ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ που βρίσκεται κολλημένο πάνω σ΄ ένα βράχο, τοπίο σπάνιας ομορφιάς. Επιστροφή για  ΙΣΘΜΟ στάση. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 135 Η/Β

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

1) Το εισιτήριο του πούλμαν

2) το ξενοδοχείο’’ FLORIDA BLUE BAY RESORT ‘’ 4**** σε δίκλινα δωμάτια στον ΨΑΘΟΠΥΡΓΟ

3) τα 2 πρωινά σε μπουφέ

4) τα 2 Δείπνα

5) Αρχηγό – Συνοδό

6) Φ.Π.Α.

7) Το τρενάκι του οδοντωτού.

Start your journey