Μαγικές διαδρομές στη Δυτική Πελοπόννησο

Μαγικές διαδρομές στη Δυτική Πελοπόννησο

Γιατι να πάτε: 
Early Booking έως 31/1 !

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

25/2

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
125
αναλυτικά

Ελλάδα

ΝΑΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΛΙΜΝΗ ΚΑΪΑΦΑ - ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ - ΦΟΛΟΗ - ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ - ΒΥΤΙΝΑ
Start your journey

1Η HMEΡA: 

Αναχώρηση στις 8.15 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή του Αρτεμισίου και συνεχίζουμε μέσω Μεγαλόπολης, για το ΝΑΟ του ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, στις ΒΑΣΣΕΣ Φιγαλείας. Είναι ένας από τους σπουδαιότερους και επιβλητικότερους της αρχαιότητας, αφιερώθηκε από τους Φιγαλείς στον Απόλλωνα διότι τους βοήθησε να ξεπεράσουν μια επιδημία πανώλης. Ο ναός υψώνεται στα 1.130 μέτρα, στο κέντρο της Πελοποννήσου, πάνω στα βουνά μεταξύ Ηλείας, Αρκαδίας και Μεσσηνίας και βρίσκεται 14 χιλιόμετρα νότια της Ανδρίτσαινας. Επίσκεψη του αρχαιολογικού χώρου, γεύμα προαιρετικά σε ταβέρνα της περιοχής. Το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στην Κυπαρισσία. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

2Η ΗΜΕΡΑ: 
Πρωινό και αναχώρηση για επίσκεψη στη ΛΙΜΝΗ ΚΑΪΑΦΑ, που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα, έχει ιαματικά νερά και απέχει πέντε μόνο χιλιόμετρα από τη ΖΑΧΑΡΩ. Καλύπτει επιφάνεια 1500 στρεμμάτων, μήκος 3 χιλιόμετρα και βάθος 2 μέτρα. Μέσα στη λίμνη υπάρχει και το νησάκι της Αγίας Αικατερίνης και στις όχθες της η λουτρόπολη Καϊάφα. Αποτελεί το δεύτερο πιο σπουδαίο υδροβιότοπο στην ευρύτερη περιοχή του νομού Ηλείας μετά το οικοσύστημα του Εθνικού Πάρκου υγροτόπων Κοτυχίου Στροφυλιάς. Από τη θάλασσα τη χωρίζει τμήμα πευκόφυτου δάσους της "Στροφυλιάς". Η διαδρομή μας συνεχίζεται για την Αχαϊκή πρωτεύουσα για να ζήσουμε το εορταστικό κλίμα και να παρακολουθήσουμε τη μεγάλη παρέλαση με τα εντυπωσιακά άρματα, που χρόνια τώρα διοργανώνει ο Δήμος της πόλης. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας για δείπνο, διασκέδαση, διανυκτέρευση.
 

3Η ΗΜΕΡΑ: 

Μετά το πρωινό μια ακόμη συναρπαστική ημέρα με αξιόλογα τοπία ξεκινά. Πρώτος σταθμός η ΦΟΛΟΗ, με το ομώνυμο αυτοφυές δρυόδασος ή "Δάσος των Κενταύρων" σύμφωνα με τη μυθολογία. Λίγο αργότερα καταλήγουμε στην Αρχαία Ολυμπία, όπου θα έχουμε στάση και γεύμα προαιρετικά. Η πανέμορφη διαδρομή μας συνεχίζεται για τη γραφική ΒΥΤΙΝΑ, στάση - επίσκεψη και μέσω της Εθνικής οδού Τρίπολης - Κορίνθου, με ενδιάμεση στάση, καταλήγουμε το βράδυ στην Αθήνα.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο Παιδικό σε τρίκλινο έως 12 ετών Μονόκλινο
Kyparissia Beach 3* 135€ 115€ 175€
125€*
*Η τιμή αφορά κράτησεις με προκαταβολή έως 31/1/17

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές - περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή, (2) διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο KYPARISSIA BEACH 3* στην Κυπαρισσία.
  • 2 πρωινά σε μπουφέ.
  • 2 δείπνα, το ένα εορταστικό.
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
Start your journey