ΛΟΝΔΙΝΟ … στα μονοπάτια του HARRY POTTER

ΛΟΝΔΙΝΟ … στα μονοπάτια του HARRY POTTER

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

6 days

Αναχωρήσεις

23/12

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
695
αναλυτικά

Ηνωμήνο Βασίλειο

ΛΟΝΔΙΝΟ - MADAME TUSSAUDS – LONDON EYE – AQUARIUM
Start your journey

1η μέρα: Αθήνα - Λονδίνο

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση με την BRITISH AIRWAYS. Άφιξη και αναχώρηση για το κέντρο της πόλης . Τακτοποίηση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο THISTLE KENSINGTON GARDENS 4* sup ( www.thistle.com ) . 

 

2η μέρα: Λονδίνο…στα μονοπάτια του Harry Potter (Νυχτερινός γύρος πόλης)

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το studio της WARNER BROS . Ταξιδέψε μαζί μας στην ατμόσφαιρα των ταινιών του Harry Potter, στο Λονδίνο που είναι η πόλη του, και αν κοιτάξεις λίγο πιο προσεκτικά θα καταλάβεις πως περιπλανιέσαι στο φυσικό του περιβάλλον. Το King’s Cross station και η πλατφόρμα Platform 9 ¾, η Leadenhall market, η βικτωριανή σκεπαστή αγορά που είναι η είσοδος για την Diagon Alley, το δυόροφο Λεωφορείο των Ιπποτών, το Hardy’s Original Sweet Shop... και το ταξίδι της οικογένειας στο Λονδίνο μετατρέπεται σε μαγική εμπειρία. Το απόγευμα σας προτείνουμε μια προαιρετική περιήγηση διάρκειας 4 ωρών (έξοδα ατομικά) στο νυχτερινό Λονδίνο.

 

3η μέρα: Λονδίνο (Οξφόρδη-Στράτφορντ Απόν Έιβον - Bicester Outlet Village)

Μπουφέ πρόγευμα και όλη η ημέρα στη διάθεσή σας. Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να συμμετάσχετε (έξοδα ατομικά) στην ολοήμερη εκδρομή μας στην επαρχία της Αγγλίας.

 

4η μέρα: Λονδίνο ξενάγηση πόλης  

Μπουφέ πρόγευμα και ξενάγηση πόλης . Θα ξεκινήσουμε από το αριστοκρατικό προάστιο του Σάουθ Κένσινγκτον για να θαυμάσουμε τα ογκώδη, επιβλητικά μουσεία της Φυσικής Ιστορίας, Επιστημών, Βικτωρίας και Αλβέρτου, θα δούμε το μνημείο αφιερωμένο στον πρίγκιπα Αλβέρτο και το Ρόγιαλ Άλμπερτ Χόλ. Στη συνέχεια θα περάσουμε από το Νάιτσμπριντζ με τα καλόγουστα πολυκαταστήματα Χάροντς, Χάρβει Νίκολς. Διασχίζοντας την Park Lane θα δούμε τη Marble Arch και το αριστοκρατικό Mayfair. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς την επίσημη κατοικία της Βασιλικής οικογένειας, τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Περνάμε από το Ουέστμινστερ με την Πλατεία Κοινοβουλίου όπου δεσπόζουν τα αγάλματα Εθνικών Ηρώων, το Κτίριο του Κοινοβουλίου και το Αβαείο .

 

5η μέρα: Λονδίνο – Madame Tussauds – London Eye – Aquarium

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση με το πούλμαν για τρία από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα του Λονδίνου . Ξεκινάμε από το πολύ ενδιαφέρον Μουσείο Κερίνων  ομοιομάτων της Madame Tussaud που θεωρείται από τα μοναδικά στο είδος του , το επιβλητικό  London Eye δηλ.το “ Μάτι του Λονδίνου “ που μας ανεβάζει σε μεγάλο ύψος για να απολαύσουμε πανοραμικά μια εξαιρετική και πολύ εντυπωσιακή θεά του Λονδίνου και το πολύ πλούσιο σε εκθέματα Ενυδρείο Aquarium με το Κέντρο της Θαλάσσιας ζωής , τα μεγάλα θαλάσσια κήτη από τους Ωκεανούς  και άλλα πλάσματα του υποβρυχίου κόσμου που δεν υπάρχουν ούτε στην φαντασία μας.  

 

6η μέρα: Λονδίνο -  Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το αεροδρόμιο Χήθροου και την πτήση επιστροφής μας στην Αθήνα.

 

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

 

ΠΤΗΣΕΙΣ :

 

 

BA

23 DEC

ATH

LON

BA 641 14:25 - 16:30

28 DEC

LON

ATH

BA 634 19:25 - 00:55

Start your journey