ΛΙΜΝΕΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΙΤΑΛΙΑΣ – ΕΛΒΕΤΙΑ

ΛΙΜΝΕΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΙΤΑΛΙΑΣ – ΕΛΒΕΤΙΑ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

6 days

Αναχωρήσεις

13/4 ● 27/4 ● 1/6

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
615
αναλυτικά

Ιταλία

ΜΙΛΑΝΟ - ΛΙΜΝΗ ΜΑΤΖΟΡΕ - ΛΙΜΝΕΣ ΚΟΜΟ - ΣΑΝΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ - ΝΗΣΙΑ ΜΠΟΡΟΜΕΕ
Start your journey

1η μέρα: Αθήνα - Μιλάνο - Λίμνη Ματζόρε

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση με την AEGEAN AIRLINES για το Μιλάνο την οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας και γνωστό σαν Παγκόσμιο Κέντρο Μόδας . Θα ξεκινήσουμε για την πανοραμική ξενάγηση της πόλης όπου θα δούμε τον μεγαλύτερο γοτθικό κτίριο της Ιταλίας το Καθεδρικό Ναό Ντουόμο, την περίφημη σκεπαστή στοά Γκαλλερία Βιτόριο Εμμανουέλε του Β’, το νεοκλασικό θέατρο της Σκάλας του Μιλάνου και το μουσείο του. Ελεύθερος χρόνος και αναχώρηση για την λίμνη Ματζόρε . Άφιξη και τακτοποίηση στα πανέμορφα ZACCHERA HOTELS (www.zacherahotels.com ). Δείπνο.

 

2η μέρα: Λίμνες Κόμο & Λουγκάνο (Ελβετία)

Πρωινό μπουφέ και γνωριμία με τη πόλη. Η προκυμαία, το ιδανικότερο μέρος για έναν ρομαντικό περίπατο, δίπλα της η Piazza Cavour, η κεντρική πλατεία με όμορφα καφέ και εστιατόρια, ο Καθεδρικός Ναός γνωστός για τις διαφορετικές αρχιτεκτονικές τεχνοτροπίες που ενσωματώνει, είναι σημαντικά αξιοθέατα κατά την περιήγηση μας. Πριν το μεσημέρι συνεχίζουμε για τα ελβετικά σύνορα για να καταλήξουμε στο κοσμοπολίτικο Λουγκάνο με την ομώνυμη λίμνη και τη πόλη που χτυπά με ακρίβεια ελβετικού ρολογιού. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και δείπνο.

 

3η μέρα: Εκδρομή στα μαγευτικά Πορτοφίνο - Σάντα Μαργαρίτα 

Πρωινό και αναχώρηση για ένα από τα πανέμορφα παραθεριστικά κέντρα της περιοχής, το παγκόσμια γνωστό Πόρτο Φίνο που συγκεντρώνει τους VIP’s και στο μικρό λιμανάκι του βρίσκονται θαλαμηγοί προσωπικοτήτων του πλούτου και των καλλιτεχνών. Συνεχίζουμε ανατολικά του Πόρτοφίνο με το μαργαριτάρι της Λιγουρίας, τη Σάντα Μαργαρίτα, ένα εξίσου περίφημο και σημαντικό παραθαλάσσιο θέρετρο της ιταλικής Ριβιέρας. Μη διστάσετε να απολαύσετε την υπέροχη θέα της αψίδας του κόλπου. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο.

 

4η μέρα: Κρουαζιέρα στα Νησιά Μπορομεέ

Μπουφέ πρόγευμα και σήμερα μας δίνεται η δυνατότητα μιας μίνι κρουαζιέρας με το πλοιάριο στα κοντινά νησιά Ίζολα Μπέλλα και Ίζολα Πεσκατόρι. Εκεί θα γνωρίσουμε το πολυτελές παλάτι της οικογένειας Μπορομέε του 17ου αιώνα με τους καταπληκτικούς κήπους και την εξαιρετική θέα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο.

 

5η μέρα: Λίμνη Ματζόρε - Ανάβαση στο Αλπικό Ζέρματτ (Ελβετία)

Πρωινό μπουφέ και ημέρα ελεύθερη στη διάθεση σας. Προτείνουμε εκδρομή στις Ελβετικές Άλπεις, το Ζέρματτ (έξοδα ατομικά). Ακολουθώντας μια πανέμορφη διαδρομή, ανεβαίνουμε μέχρι το σημείο που θα επιβιβαστούμε (έξοδα ατομικά) στον οδοντωτό στο Ζέρματτ, ένα από τα διασημότερα κέντρα αλπινισμού. Περιπλανηθείτε στους μικρούς γραφικούς δρόμους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο γεμάτοι όμορφες εντυπώσεις από την κουραστική αλλά όμορφη εκδρομή μας. Δείπνο.

 

6η μέρα: Λίμνη Ματζόρε - Μιλάνο - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος μέχρι τη μεταφορά στο αεροδρόμιο για τη πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

 

Σημείωση:

Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Στο πενθήμερο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνεται η 3η μέρα .Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

 

Start your journey