ΛΙΜΝΕΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΙΤΑΛΙΑΣ - ΒΕΝΕΤΙΑ

ΛΙΜΝΕΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΙΤΑΛΙΑΣ - ΒΕΝΕΤΙΑ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

7 days

Αναχωρήσεις

13/4 ● 28/4 ● 31/5 ● 24/6

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
495
αναλυτικά

Ιταλία

ΑΝΚΟΝΑ - ΓΚΑΡΝΤΑ - ΣΙΡΜΙΟΝΕ - ΒΕΡΟΝΑ - ΛΙΜΑΝΟ - ΒΕΝΕΤΙΑ
Start your journey

1η μέρα: Αθήνα - Πάτρα - Εν Πλω

Συγκέντρωση και αναχώρηση για το λιμάνι της Πάτρας/Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Ανκόνα. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

2η μέρα: Ανκόνα - Γκάρντα

Άφιξη στην Ανκόνα επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τη Γκάρντα . Άφιξη αργά το απόγευμα και τακτοποίηση σε ξενοδοχείο 4* στη ευρύτερη περιοχή της Γκάρντα  . Δείπνο .  

 

3η μέρα: εκδρομή στο Σιρμιόνε & τη Βερόνα 

Πρωινό και αναχώρηση για το μεσαιωνικό χωριουδάκι Σιρμιόνε και στην συνέχεια την ποιητική Βερόνα, την πόλη των αιώνιων εραστών του Σαίξπηρ. Στην Βερονέτα, την μεσαιωνική συνοικία του ιστορικού κέντρου, θα θαυμάσουμε την σχεδόν άθικτη από τον χρόνο Ρωμαϊκή αρένα, τις όμορφες πλατείες Έρμπε, Ντέι Σιντόρι και Μπρα και το Λίστον. Θα επισκεφθούμε βέβαια το αρχοντικό των Καπουλέτων με το θρυλικό μπαλκόνι της Ιουλιέτας. Έπειτα θα έχουμε χρόνο ελεύθερο να περπατήσουμε τη Βία Ματζίνι , τον πιο εμπορικό δρόμο της πόλης και να γευματίσουμε σε κάποια από τις παραδοσιακές τρατορίες της περιοχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ αναχώρηση για τη Βενετία για να παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία στην Ορθόδοξη εκκλησία του Αγ. Γεωργίου των Ελλήνων. Δείπνο .   

 

4η μέρα: εκδρομή στο Μιλάνο   

Πρωινό και αναχώρηση για το Μιλάνο . Θα ξεκινήσουμε την πανοραμική ξενάγηση της πόλης όπου θα δούμε τον μεγαλύτερο γοτθικό κτίριο της Ιταλίας το Καθεδρικό Ναό Ντουόμο, την περίφημη σκεπαστή στοά Γκαλλερία Βιτόριο Εμμανουέλε του Β’, το νεοκλασικό θέατρο της Σκάλας του Μιλάνου και το μουσείο του. Στη συνέχεια είστε  ελεύθεροι  για μια πρώτη ματιά στις βιτρίνες  των καταστημάτων  κατευθυνθείτε στο εμπορικό κέντρο της πόλης Galleria Vittorio Emanuele II με τη γυάλινη οροφή, και συνεχεία  κινηθείτε βορειοανατολικά, προς τη Via Montenapoleone και τους γύρω δρόμους, εκεί όπου βρίσκονται τα ακριβά καταστήματα των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Δείπνο .  

 

5η μέρα: εκδρομή στη Βενετία    

Πρωινό και αναχώρηση για τη πόλη των Δόγηδων τη Βενετία. Άφιξη στο Τρονκέτο όπου αναχωρούμε με βαπορέτο ( έξοδα ατομικά ) για την φημισμένη  Πιάτσα Σαν Μάρκο, το ωραιότερο σαλόνι της Ευρώπης, κατά τον Ναπολέοντα  όπου  δούμε την ομώνυμη εκκλησία  με  τους  πέντε θόλους το παλάτι  των Δόγηδων,  τον Πύργο του Ρολογιού τις παλιές φυλακής και   την Γέφυρα των Στεναγμών . Θα επισκεφθούμε την ορθόδοξη εκκλησία του Αγ. Γεωργίου και θα καταλήξουμε σε ένα από τα λίγα εργαστήριο κατασκευής Murano. Δείπνο .  

 

6η μέρα: Γκάρντα - Ανκόνα

Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους.

 

7η μέρα: Πάτρα - Αθήνα

Άφιξη στην Πάτρα και αναχώρηση για Αθήνα.

 

Σημειώσεις:

Η ροή των εκδρομών, περιηγήσεων & ξεναγήσεων που περιγράφονται ανωτέρω ενδέχεται να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος, χωρίς να παραλειφθεί κάτι.

 

Start your journey