ΛΕΥΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΑΥΣΤΡΙΑΚΩΝ ΑΛΠΕΩΝ

ΛΕΥΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΑΥΣΤΡΙΑΚΩΝ ΑΛΠΕΩΝ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

7 days

Αναχωρήσεις

23/2 ● 9/3 ● 23/3

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
495
αναλυτικά

ΝΙΣ - ΒΙΕΝΝΗ - ΜΠΑΝΤ - ΙΣΛ - ΧΑΛΣΤΑΤ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Start your journey

1Η ΗΜΕΡΑ, ΑΘΗΝΑ - ΝΙΣ:

Aναχώρηση στις 6.30 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και της Λάρισας και συνεχίζουμε το ταξίδι μας για το συνοριακό σταθμό των ΕΥΖΩΝΩΝ. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και η διαδρομή μας συνεχίζεται για την ΣΕΡΒΙΑ και την περιοχή ΝΙΣ, όπου θα έχουμε δείπνο και διανυκτέρευση.

 

 

2Η ΗΜΕΡΑ, ΝΙΣ - ΒΙΕΝΝΗ:

Πρωινό και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Αυστρίας, την όμορφη ΒΙΕΝΝΗ. Με ενδιάμεσες στάσεις θα καταλήξουμε αργά το βράδυ για διανυκτέρευση.

 

 

3Η ΗΜΕΡΑ, ΒΙΕΝΝΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ):

Πρωινό και η πόλη του ΣΤΡΑΟΥΣ μας προκαλεί να τη γνωρίσουμε. Ξεκινάμε με τα κτίρια της Δακτυλίου Λεωφόρου (RING) για να δούμε την κρατική ΟΠΕΡΑ, τα ΜΟΥΣΕΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ και ΙΣΤΟΡΙΑΣ της ΤΕΧΝΗΣ, τους ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΥΣ και ΛΑΪΚΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ, το ΠΑΛΑΤΙ ΧΟΦΜΠΟΥΡΓΚ, το ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ καθώς και το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. Ακολουθεί η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΒΑΡΤΣΕΝΜΠΕΡΓΚ με το ομώνυμο άγαλμα, ο γοτθικού ρυθμού ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ο Ελληνορθόδοξος Μητροπολιτικός Ναός και η GRIECHEN CASSE, η πάροδος των Ελλήνων, για να καταλήξουμε στο σπουδαιότερο παλάτι της ΒΙΕΝΝΗΣ, το ΣΕΝΜΠΡΟΥΝ, εσωτερική επίσκεψη των σαράντα σπουδαιότερων διαμερισμάτων. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος για περιπάτους, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

 

4Η ΗΜΕΡΑ, ΒΙΕΝΝΗ//ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΥΣΤΡΙΑΚΕΣ ΛΙΜΝΕΣ - ΧΑΛΣΤΑΤ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ:

Πρωινό και μια πανέμορφη διαδρομή από τις Αυστριακές λίμνες και το ΜΠΑΝΤ ΙΣΛ μας οδηγεί στο γραφικό ΧΑΛΣΤΑΤ, το πιο πολυφωτοφραφημμένο χωριό των 'Aλπεων και "Μαργαριτάρι της Αυστρίας" όπως χαρακτηριστικά το αποκαλούν, στις όχθες της ομώνυμης λίμνης. Σχετική παραμονή και συνεχίζουμε για ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ, την πρωτεύουσα του ομώνυμου ομοσπονδιακού κρατιδίου, γενέτειρα του ΜΟΤΣΑΡΤ, μια πόλη με ξεχωριστή ομορφιά και ιστορία και σημαντικά αξιοθέατα, όπως το «σπίτι - μουσείο του Μότσαρτ», το παλάτι ΜΙΡΑΜΠΕΛ, την εκκλησία του ΑΓΙΟΥ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ, κ.α. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην "ιδιαίτερα χαρούμενη και λαμπερή ατμόσφαιρα" της πόλης και επιστροφή το βράδυ στη ΒΙΕΝΝΗ για δείπνο και διανυκτέρευση.

 

 

5Η ΗΜΕΡΑ, ΒΙΕΝΝΗ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ:

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, την όμορφη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ. 'Αφιξη, σύντομη περιήγηση, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους γνωριμίας στην πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

 

6Η ΗΜΕΡΑ, ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΝΙΣ:

Πρωινό και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Σερβίας το Βελιγράδι, όπου θα έχουμε σύντομη στάση για μια μικρή γνωριμία με την πόλη. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για την πόλη του ΝΙΣ, για δείπνο και διανυκτέρευση.

 

 

7Η ΗΜΕΡΑ, ΝΙΣ - ΑΘΗΝΑ:

Μετά το πρωινό, φθάνουμε στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων και μετά το σχετικό έλεγχο, συνεχίζουμε για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

 

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

*Είναι δυνατόν ορισμένες φορές οι διανυκτερεύσεις του ΝΙΣ να γίνουν και στην περιοχή ΠΑΡΑΣΙΝ.

*Η διαδρομή προς το ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ την 4η ημέρα θα περιλαμβάνει την επίσκεψη στο ΧΑΛΣΤΑΤ  εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Δίκλινο Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο Μονόκλινο
495€ 445€ 670€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • *Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • *Διαμονή, 6 διανυκτερεύσεις,  σε ξενοδοχεία 4* (ΣΕΡΒΙΑ   3*).
 • *Ημιδιατροφή εκτός  της  2ΗΣ  ΗΜΕΡΑΣ (6 πρωινά και 5 δείπνα).
 • *Ξεναγήσεις  σύμφωνα  με  το  πρόγραμμα.
 • *Αρχηγός – συνοδός.
 • *Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
 • *Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • *Είσοδοι  σε  Μουσεία,  αρχαιολογικούς  χώρους.
 • *Ποτά  στα  προσφερόμενα  γεύματα ή δείπνα.
 • *Ό,τι  αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό.   
 • *Ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στις παροχές του προγράμματος.
Start your journey