Λευκάδα - Kεφαλονιά - Ιθάκη

Λευκάδα - Kεφαλονιά - Ιθάκη

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

14/6

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
245
αναλυτικά

Λευκάδα - Κεφαλονιά - Ιθάκη - Λίμνη Τριχωνίδα - Μονή Αγίου Κοσμά - Θέρμο
Start your journey

1η ΗΜΕΡΑ

Αθήνα - Λευκάδα

Πρωινή αναχώρηση για την πανέμορφη και καταπράσινη Λευκάδα. Επίσκεψη στη Μονή Φανερωμένης, χτισμένη σε καταπράσινο λόφο με υπέροχη θέα. Γεύμα στην περιοχή της Λυγιάς και άφιξη στο ξενοδοχείο Ionion Star 4* στο κέντρο της πόλης. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο.

 

 

2η ΗΜΕΡΑ

Λευκάδα - Κεφαλονιά - Ιθάκη

Πρωινό και αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο Νυδρί, όπου θα επιβιβασθούμε στο καράβι για ολοήμερη κρουαζιέρα. Πρώτος σταθμός το Πόρτο Κατσίκι, μία από τις πιο όμορφες παραλίες του κόσμου. Φωτογραφίες και αναχώρηση για το «στολίδι» της Κεφαλονιάς, το κοσμοπολίτικο Φισκάρδο. Ελεύθερος χρόνος, γεύμα. Έπειτα θα επισκεφθούμε ένα από τα ομορφότερα χωριά της Ιθάκης, το Κιόνι. Συνεχίζουμε με τη Σπηλιά του Παπανικολή, το Μεγανήσι και τον Σκορπιό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

 

3η ΗΜΕΡΑ

Γύρος νησιού

Πρωινό και ξεκινάμε πανοραμικό γύρο. Θα περάσουμε από το Νυδρί, τον Συβρό, όπου θα επισκεφθούμε το Μουσείο Ελιάς σε παλιό ελαιοτριβείο (ξενάγηση), τα Σύβοτα Λευκάδας, από τα πιο γραφικά λιμάνια του Ιονίου, τη Βασιλική, για καφέ και περίπατο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

 

4η ΗΜΕΡΑ

Λίμνη Τριχωνίδα - Μονή Αγίου Κοσμά - Θέρμο - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για το Παναιτώλιο, πύλη εισόδου προς τη Λίμνη Τριχωνίδα. Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Κοσμά. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο Θέρμο, όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα στα ταβερνάκια. Ολοκληρώνουμε το γύρο της λίμνης και παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής.

Start your journey