ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ

ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ

Γιατι να πάτε: 
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟ BELLE HELENE !!!

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

15/6

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
165
αναλυτικά

ΜΥΣΤΡΑΣ - ΣΠΑΡΤΗ - ΓΥΘΕΙΟ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΥΡΟΥ - ΛΙΜΕΝΑΣ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ
Start your journey

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 8.30 π.μ. για ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ, στάση και συνεχίζουμε για την πόλη της ΣΠΑΡΤΗΣ με το πολύ σπουδαίο Μουσείο Ελιάς, στάση - επίσκεψη. Λίγο αργότερα θα επισκεφθούμε το ΓΥΘΕΙΟ. Νωρίς το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε στο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο μας στο ΒΑΘΥ και θα έχουμε χρόνο για περιπάτους και κολύμπι. Δείπνο, διανυκτέρευση.

 

 

 

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μέσω ΑΡΕΟΠΟΛΗΣ, που είναι ένας διατηρητέος οικισμός με την «ιδιαίτερη γοητεία» του μανιάτικου τοπίου και τη μοναδική αρχιτεκτονική του, θα φθάσουμε για να επισκεφθούμε το μοναδικής ομορφιάς ΣΠΗΛΑΙΟ του ΔIΡΟΥ, μια σπάνια εμπειρία σε ένα ταξίδι 1.600 μέτρων, σε έναν υπόγειο ποταμό. Λίγο αργότερα επιστρέφουμε στον όμορφο οικισμό του ΛΙΜΕΝΑ, στη Μεσσηνιακή Μάνη, όπου θα γευματίσουμε προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος για κολύμπι, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

 

 

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την επιβλητική ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ με τα παλαιά αρχοντικά, το σπίτι του ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΤΣΟΥ, τις ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ και το περίφημο ΚΑΣΤΡΟ. Γεύμα προαιρετικά και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

 

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο σε Δίκλινο 3ο άτομο έως 12 ετών σε Μονόκλινο
Belle Helene 3* 165€ 145€ 210€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Εκδρομές, περιηγήσεις, με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • *Διαμονή, (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΒΕLLE HELENE 3* στo BAΘΥ ΓΥΘΕΙΟΥ.
  • *2 πρωινά.
  • *2 δείπνα.
  • *Αρχηγός - συνοδός.
  • *Φόρος διαμονής.
  • *Φ.Π.Α.
Start your journey