Λακωνική Μάνη

Λακωνική Μάνη

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

6/9

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
239
αναλυτικά

Μυστράς - Γύθειο - Οίτυλο - Αρεόπολη - Κοίτα - Βάθεια - Πόρτο Κάγιο - Γερολιμένας - Σπήλαιο Διρού - Λιμένι - Καρδαμύλη - Καλαμάτα
Start your journey

1η ΗΜΕΡΑ

Αθήνα - Μυστράς - Γύθειο - Οίτυλο

Πρωινή αναχώρηση και με ενδιάμεσες στάσεις φθάνουμε στον ιστορικό Μυστρά. Ξενάγηση από επίσημο ξεναγό. Μετάβαση στο γραφικό Γύθειο. Χρόνος για βόλτα και γεύμα. Το απόγευμα άφιξη στην Αρεόπολη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Kastro Maini 3*. Δείπνο.


2η ΗΜΕΡΑ

Αρεόπολη - Κοίτα - Βάθεια - Πόρτο Κάγιο - Γερολιμένας

Πρωινό και αναχώρηση. Πρώτη επίσκεψη στον οικισμό της Κυπάρισσου. Ακολούθως στην Κοίτα θα δούμε τα πυργόσπιτα και τα σπουδαία Βυζαντινά μνημεία-εκκλησίες. Συνεχίζουμε για τη Βάθεια και το λιμάνι του Πόρτο Κάγιο. Χρόνος για γεύμα και βόλτα. Κατά την επιστροφή στο ξενοδοχείο θα πιούμε καφέ στον απάνεμο όρμο του Γερολιμένα. Δείπνο.


3η ΗΜΕΡΑ

Σπήλαιο Διρού - Αρεόπολη - Λιμένι

Πρωινό και αναχώρηση για τη σημερινή μας εκδρομή. Ξεκινάμε με επίσκεψη στο Σπήλαιο Γλυφάδα ή αλλιώς Σπήλαιο Διρού, μεγάλο μέρος του οποίου είναι προσβάσιμο μόνο με τις ειδικές βάρκες. Επιστρέφουμε στην Αρεόπολη, όπου θα περιηγηθούμε στον καλοδιατηρημένο ιστορικό οικισμό με τα πέτρινα αρχοντικά και τα πυργόσπιτα. Τελευταίος σταθμός μας το γραφικό Λιμένι, με τα μικρά σκαλοπατάκια στην ακροθαλασσιά όπου συνήθως θα δείτε τους ντόπιους να καθαρίζουν φρέσκα ψάρια. Χρόνος για περίπατο και καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο.


4η ΗΜΕΡΑ

Αρεόπολη - Οίτυλο - Καρδαμύλη - Καλαμάτα - Αθήνα

Πρωινό και ξεκινάμε για μια πανοραμική διαδρομή στη Μεσσηνιακή Μάνη, περνώντας από το Οίτυλο, τη γνωστή παραλία της περιοχής Στούπα και τη ρομαντική Καρδαμύλη. Επίσκεψη στο οχυρό συγκρότημα των Μούρτζινων. Συνεχίζουμε για την Καλαμάτα. Προσκύνημα στην πολιούχο Υπαπαντή και ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα στο ιστορικό κέντρο. Αναχώρηση για Αθήνα και επιστροφή με ενδιάμεσες στάσεις.

 

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Kastro Maini 3* στην Αρεόπολη
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου
  • Η είσοδος σε επισκέψιμους χώρους
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
  • Ο ειδικός φόρος διαμονής

 

Πληροφορίες

ΏΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: 07:00

Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και θα ανέρχεται σε:
€ 0,50 σε μονάδες ενός ή δύο αστέρων
€ 1,50 σε μονάδες τριών αστέρων
€ 3,00 σε μονάδες τεσσάρων αστέρων
€ 4,00 σε μονάδες πέντε αστέρων.
Ο φόρος θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα αναπροσαρμοστούν αναλόγως

Start your journey