Λακωνική Μάνη

Λακωνική Μάνη

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

15/6

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
209
αναλυτικά

υστράς - Σπάρτη - Μουσείο Ελιάς - Αρεόπολη - Σπήλαιο Διρού - Γερολιμένας - Βάθεια - Μονεμβασιά
Start your journey

1η ΗΜΕΡΑ

Αθήνα - Μυστράς - Σπάρτη - Μουσείο Ελιάς

Αναχώρηση από Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις φθάνουμε στον ιστορικό Μυστρά. Συνεχίζουμε για τη Σπάρτη, όπου θα επισκεφθούμε το Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού. Αργότερα θα περιηγηθούμε στο γραφικό Γύθειο με το νησιώτικο χρώμα. Βόλτα στο νησάκι Κρανάη. Άφιξη στο ξενοδοχείο Infinity Hotel Gytheio 3* στο Γύθειο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο.

 

 

2η ΗΜΕΡΑ

Αρεόπολη - Σπήλαιο Διρού - Γερολιμένας - Βάθεια

Πρωινό και αναχώρηση για τη Μάνη. Επίσκεψη στα Σπήλαια Διρού με βάρκα. Επόμενος σταθμός μας ο γραφικός Γερολιμένας, όπου θα κάνουμε στάση για καφέ. Συνεχίζουμε για το διάσημο οχυρωμένο οικισμό Βάθεια. Εδώ αποθεώθηκε η Μανιάτικη αρχιτεκτονική! Τέλος, θα επισκεφθούμε την ιστορική Αρεόπολη, πατρίδα των Μαυρομιχαλαίων. Χρόνος για φαγητό στα παραδοσιακά ταβερνάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

 

3η ΗΜΕΡΑ

Μονεμβασιά - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για τη ρομαντική καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς, το στολίδι της ανατολικής ακτής της Πελοποννήσου. Ταξίδι στη Μεσαιωνική καθημερινότητα της ζωής: περιήγηση στο κάστρο με τα Βενετσιάνικα και τα Βυζαντινά αρχοντικά, τις σαράντα εκκλησίες, τις καμάρες που από κάτω τους διασταυρώνονται τα γιορτινά λιθόστρωτα με τα πάμπολλα μαγαζάκια με τα τοπικά προϊόντα, τα μικρά καφενεία κ.ά. Χρόνος για γεύμα στα ταβερνάκια με τις τοπικές σπεσιαλιτέ. Το απόγευμα πορεία επιστροφής στην Αθήνα.

Start your journey