ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

6 days

Αναχωρήσεις

10/8

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
295
αναλυτικά

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ
Start your journey

1Η ΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ –ΚΟΜΟΤΗΝΗ:

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από Αθήνα ,ημίωρη στάση στη περιοχή της Λαμίας για καφέ(προαιρετικά) και της Λάρισας για γεύμα(προαιρετικά). Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας προσπερνώντας την όμορφη Θεσσαλονίκη για να φθάσουμε το απόγευμα και να τακτοποιηθούμε σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής, ελεύθερος χρόνος, δείπνο(προαιρετικά),Διανυκτέρευση.

 

2Η ΗΜΕΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ -ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ:

Πρωινό και αναχώρηση για την ΠΟΛΗ. Η διαδρομή μας στο μεγαλύτερο μέρος της διασχίζει την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ αφήνοντας στα δεξιά της την όμορφη πόλη της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ μας οδηγεί στα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Αφού περάσουμε τον απαραίτητο έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων (ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΜΕ ΕΞΑΜΗΝΗ ΙΣΧΥ Ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ) και τις σύντομες αγορές στα ελληνικά <<DUTY FREE SHOPS>> περνάμε τη γέφυρα του ΕΒΡΟΥ και τον έλεγχο των τούρκικων συνόρων για να συνεχίσουμε τη διαδρομή μας μέχρι τη ΡΑΙΔΕΣΤΟ περιφερειακά όπου θα έχουμε την πρώτη μας στάση. Συνεχίζουμε για την ΠΟΛΗ» Επίσκεψη στις εκκλησίες τις πιο ξακουστές ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΠΑΛΟΥΚΛΙΩΤΙΣΣΑ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ Και το ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ. Μετά απ΄όλα αυτά νομίζω ότι μας αξίζει ένα καφεδάκι στην περιοχή Εγιούπ ,και σ’ένα διάσημο καφενείο με πανοραμική θέα στον ΚΕΡΑΤΙΟ ΚΟΛΠΟ και εκεί που έπινε τον καφέ του ο ρομαντικός Γάλλος συγγραφέας Piyer Loti. Αναχώρηση, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

3Η ΗΜΕΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-(ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ):

Πρωινό και  αναχώρηση για το To ανάκτορο Ντολμάμπαχτσε με τον μεγαλύτερο πολυέλεο και το τελευταίο παλάτι των σουλτάνων. Ξενάγηση στον χώρο του παλατιού και αναχώρηση για  τα ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ. Πρώτα θα επισκεφθούμε τη νήσο ΧΑΛΚΗ με τη ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ,για να ακολουθήσει η ΠΡΙΓΚΗΠΟΣ. Εδώ μπορούμε να γνωρίσουμε προαιρετικά πάνω σε παραδοσιακές άμαξες το καταπράσινο νησάκι. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας ,ξεκούραση, και αναχώρηση προαιρετικά για ένα βράδυ γεμάτο οριεντάλ  και Διανυκτέρευση.

 

4Η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ξενάγηση)

Πρωινό και άλλη μία μέρα με πολλά αξιοθέατα ξεκινάει. Πρώτη μας στάση ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ .Εν συνεχεία θα ξεναγηθούμε σ’ένα από τα σπουδαιότερα τζαμιά της πόλης με έξι μιναρέδες  το <<ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ>>  του ΣΟΥΛΤΑΝ ΑΧΜΕΤ. Η ξενάγηση μας συνεχίζεται μ ’ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα του Χριστιανισμού την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. Η ξενάγησή μας τελειώνει με το παλαιό ανάκτορο των Σουλτάνων με τους αμύθητους θησαυρούς ,το ξακουστό ΤΟΠ-ΚΑΠΙ ,  παλάτι των Σουλτάνων από τον 16ο έως και τον 19ο αιώνα με ωραιότατους εσωτερικούς κήπους και αυλές. Σήμερα μουσείο των ανεκτίμητων θησαυρών τους με θέα προς τη θάλασσα του Μαρμαρά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

5Η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ  - ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Πρωινό και αναχώρηση για την ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ το φημισμένο Kapalıçarşı = Σκεπαστό Παζάρ. Αναχώρηση για την Κομοτηνή. Μέτα από τους απαραίτητους ελέγχους άφιξη στην Αλεξανδρούπολη όπου θα έχουμε χρόνο για καφέ ή φαγητό.  Άφιξη στη Κομοτηνή τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

 

6Η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ

Πρωινό και αναχώρηση  για Αθήνα, με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ(προαιρετικά), άφιξη το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΚΑΤΆΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ 295 €

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ + 100 €

Τα ξενοδοχεία είναι ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ στην Κομοτηνή και στην Κωνσταντινούπολη. Τα δωμάτια θα είναι 4****.  

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 •  Μεταφορές, περιηγήσεις με  σύγχρονο κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο
 • 3 διανυκτερεύσεις  σε   4**** ξενοδοχείο στην Κωνσταντινούπολη
 •  2  διανυκτερεύσεις  σε επιλεγμένο ξενοδοχείο στην Κομοτηνή
 • Τρία γεύματα ή δείπνα στην Κωνσταντινούπολη
 • Τοπικός ελληνόφωνος ξεναγός καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής στην Κωνσταντινούπολη
 •  Έμπειρος    αρχηγός – συνοδός  του γραφείου μας καθ’ όλη την διάρκεια της  εκδρομής
 •  Φ.Π.Α. εκδρομής
 • Εισιτήρια πλοίων για τα Πριγκηπόνησα

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Ποτά, Αχθοφορικά, Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.
 • Ότι αναφέρετε στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
 • Κρουαζιέρα στον Βόσπορο
 • Τοπικοί δημοτικοί φόροι όπου απαιτούνται.

***Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τις καιρικές συνθήκεςκαι για την καλύτερη εξυπηρετησή σας.

 

333

 

 

Start your journey