ΚΥΘΗΡΑ (2)

ΚΥΘΗΡΑ (2)

Γιατι να πάτε: 
Τσιρίγο το όμορφο νησί!

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

26/5

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
135
αναλυτικά

ΚΥΘΗΡΑ
Start your journey

ΣΑΒΒΑΤΟ:

Αναχώρηση 06.00πμ.απο ΠΕΙΡΑΙΑ 06:20 από ΑΘΗΝΑ για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση και από εκεί μέσω ΣΠΑΡΤΗΣ για τη παραλιακή  ΝΕΑΠΟΛΗ  όπου και η παραμονή μας για γεύμα.Κατόπιν επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για ΚΥΘΗΡΑ.Αφιξη και εν συνεχεία επίσκεψη στη Μονή Αγ.Θεοδώρου.Έπειτα για ΑΓ.ΠΕΛΑΓΙΑ ,τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.


ΚΥΡΙΑΚΗ: 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την περιήγηση μας στο όμορφο νησί με τις αμμουδερές παραλίες και τις μαγευτικές ακρογιαλιές .Πρώτος σταθμός το παραδοσιακό κεφαλοχώρι ΠΟΤΑΜΟΣ και συνεχίζουμε για επίσκεψη στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ. Επειτα επίσκεψη στην όμορφη ΧΩΡΑ ή ΤΣΙΡΙΓΟ-πρωτεύουσα του νησιού-σφικταγκαλιασμένη μπροστά στο επιβλητικό Κάστρο με κάτασπρα σπίτια και γραφικά σοκάκια που εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες. Εν συνεχεία για παραλία ΚΑΨΑΛΙ παραμονή για μπάνιο και γεύμα.Έπειτα επίσκεψη  στον καταπράσινο ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ  με τα τρεχούμενα νερά και τον μικρό καταρράκτη .Επιστροφή το απόγευμα  στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ: 

Μετά το πρωινό θα αναχώρησουμε για να επισκεφτούμε τον γραφικό ΑΒΛΕΜΟΝΑ, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά χωριά του νησιού.Κατόπιν για ΔΙΑΚΟΦΤΙ  παραμονή για γευμα και αναχώρηση περίπου το μεσημέρι με το πλοίο για ΝΕΑΠΟΛΗ.Αφιξη και στη συνέχεια μέσω ΕΟ για     ΣΠΑΡΤΗ ,ΤΡΙΠΟΛΗ και με ενδιάμεση στάση στον  ΙΣΘΜΟ φτάνουμε σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ. 

Τιμή : 135,00   € κατ΄άτομο σε  δίκλινο δωμάτιο
Τιμή : 175,00   € μονόκλινο


Περιλαμβάνονται: 

Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις  στο ξενοδοχείο ROMANTIKA 3*,2πρωινά μπουφέ, τα εισιτήρια των φέριμπότ ,φόρος διαμονής (άρθρο53  v.4389/16),Αρχηγό -συνοδό.Φ.Π.Α.

Start your journey