ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ - ΙΘΑΚΗ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ)

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ - ΙΘΑΚΗ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ)

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

26/7 ● 2/8 ● 23/8 ● 6/9 ● 13/9

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
188
αναλυτικά

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ-ΙΘΑΚΗ
Start your journey

1η μέρα: Αναχώρηση 07:30πμ.απο ΠΕΙΡΑΙΑ 07:45 από ΑΘΗΝΑ για ΙΣΘΜΟ στάση, ΠΑΤΡΑ, ΚΥΛΛΗΝΗ παραμονή για γεύμα και στη συνέχεια με το φέρριμποτ μετάβαση στον ΠΟΡΟ,παραμονή για μπάνιο και γεύμα  και συνεχίζουμε για ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ και την ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΙΔΟΥΣΑ που ονομάστηκε από το γνωστο θαύμα με τα φιδακια. Επειτα για ΛΗΞΟΥΡΙ και από εκεί  για το ξενοδοχείο μας. Δείπνο.Διανυκτέρευση. 


2η μέρα:Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφτούμε το μοναστήρι του ΑΓ.ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ που είναι και ο πολιούχοςπροστάτης   του νησιού. Κατόπιν για το σπήλαιο της ΔΡΟΓΚΑΡΑΤΗΣ, ένα εργο μοναδικής γλυπτικής από σταλακτίτες και σταλαγμίτες και στην συνέχεια για την υπογεια λιμνη της ΜΕΛΙΣΣΑΝΗΣ που θα σας εντυπωσιάσει με τη μοναδική ομορφιά της καθώς οι ακτίνες του ηλίου δημιουργούν φαντασμαγορικό θέαμα με τουs υπέροχους ιριδισμούς των νερών. Το μεσημέρι θα εχουμε παραμονή για μπάνιο και γεύμα στην όμορφη παραλία της ΑΓ.ΕΥΦΗΜΙΑΣ ενώ το απόγευμα θα επισκεφτούμε το κοσμοπολίτικο ΦΙΣΚΑΡΔΟ με το γραφικό λιμανάκι του ενώ κατα τη διάρκεια της διαδρομής θα περάσουμε πάνω απο την γραφική ΑΣΣΟ και θα θαυμάσουμε την γνωστή παραλία του ΜΥΡΤΟΥ.Δείπνο. Διανυκτέρευση. 


3η μέρα:Μετά το  πρωινό αναχώρηση για την όμορφη ΑΓ.ΕΥΦΗΜΙΑ ,παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Προαιρετικά όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν μια ημερήσια κρουαζιέρα στην γειτονική ΙΘΑΚΗ, την πατρίδα του Οδυσσέα(αναχώρηση 09:30 επιστροφή στις 17:30,κόστος 30€).Το απόγευμα θα επισκεφτούμε την πόλη του ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ.Δείπνο.Διανυκτέρευση. 


4η μέρα:Μετά το πρωινό αναχώρηση με το φέρυ για ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ(έξοδα ατομκά), παραμονή στην όμορφη πόλη και στη συνέχεια μέσω όμορφης διαδρομής από τα χώρια ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΑΤΑ, ΠΕΡΑΤΑΤΑ επίσκεψη στην Μονή του ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑ που είναι και από τις παλιότερες του νησιού. Κατόπιν μέσω ΣΚΑΛΑΣ παραμονή για μπάνιο και απο εκείγια  ΠΟΡΟ γεύμα και αργότερα  επιβίβαση στο φέρριμπότ και μετάβαση στην ΚΥΛΛΗΝΗ και εν συνεχεία μέσω ΙΣΘΜΟΥ επιστροφή σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ. 

Αναχωρήσεις  Ιουλίου:

Έκπτωση 
early booking για κρατησεις εώς 30/6  με προκαταβολή 50%,
μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει αύξηση 20€


Τιμή :  198,00 €  κατ ατομο στο δικλινο 

Τιμή :  290,00 €  μονόκλινο  

Αναχωρήσεις  Αυγούστου:

Έκπτωση 
early booking για κρατησεις εώς 15/7  με προκαταβολή 50%,
μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει αύξηση 40€


Τιμή :  205,00 €  κατ ατομο στο δικλινο 

Τιμή :  295,00 €  μονόκλινο  

Αναχωρήσεις  Σεπτεμβρίου

Έκπτωση 
early booking για κρατησεις εώς 13/8  με προκαταβολή 50%,
μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει αύξηση 20€


Τιμή :  188,00 €  κατ ατομο στο δικλινο 

Τιμή :  280,00 €  μονόκλινο   

 

Περιλαμβάνονται:Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο IRINNA 3* ,3 πρωινά μπουφέ ,3 δείπνα,εισιτήρια φέρρυ,φόρος διαμονής ,   (άρθρο53 – v.4389/16) αρχηγός συνοδός ,Ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης, φπα. 

 

856

Start your journey