ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ (ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ)

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ (ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ)

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

6 days

Αναχωρήσεις

23/5

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
255
αναλυτικά

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
Start your journey

ΗΜΕΡΑ 1η 2 ΑΘΗΝΑ- ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Συνάντηση νωρίς το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, και αναχώρηση για την πανέμορφη Κεφαλονιά.

Ενδιάμεση στάση και στην συνέχεια επιβιβαζόμαστε στο πλοίο από το λιμάνι της Πάτρας για την πανέμορφη Σάμη  Κεφαλονιάς. Άφιξη στο γραφικό Αργοστόλι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

Αργότερα μπορείτε να επισκεφθείτε το γραφικό Λιθόστρωτο, τα εμπορικά καταστήματα και να χαλαρώσετε στα όμορφα ταβερνάκια.

 

ΗΜΕΡΑ 2η ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

Αναχώρηση το πρωί για το γύρο της Κεφαλονιάς. Θα επισκεφθούμε το καταπληκτικό σπήλαιο της Δρογκαράτης , την όμορφη κωμόπολη της Σάμης με το απαράμιλλης ομορφιάς λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης και το γραφικό παραλιακό χωριό της Αγ.Ευφημίας. Ακολουθεί μια γοητευτική διαδρομή προς το Βόρειο τμήμα του νησιού για να καταλήξουμε στον παραδοσιακό και κοσμοπολίτικο οικισμό του Φισκάρδου. Παίρνοντας το δρόμο του γυρισμού  βλέπουμε την ιστορική χερσόνησο της Άσσου  με το ενετικό κάστρο ,  και φωτογραφίζουμε την ξακουστή παραλία του Μύρτου με τα γαλαζοπράσινα νερά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

ΗΜΕΡΑ 3η

Επίσκεψη στο Ενετικό κάστρο του Αγίου Γεωργίου, το μοναστήρι του Αγ.Γερασίμου, πολιούχου και προστάτη του νησιού-προσκύνημα στο ιερό Λείψανο. Επόμενος σταθμός μας ο τοπικός συνεταιρισμός κρασιού για να δοκιμάσουμε τα τοπικά κρασιά (Ρομπόλα) .Συνεχίζουμε για τα όμορφα χωριά του δήμου  Λειβαθούς με στάση στο πιο γραφικό χωριό  Κουρκουμελάτα.  Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το πιο τουριστικό χωριό της Κεφαλονιάς, την πανέμορφη Σκάλα, και επιστροφή στο Αργοστόλι.

 

ΗΜΕΡΑ 4 η

Μετά το πρόγευμα, ελέυθερος χρόνος για να αγοράσετε τα αναμνηστικά σας από την όμορφη Κεφαλονιά, και να επισκεφθείτε το Λιθόστρωτο , στην συνέχεια  αναχώρηση από το ξενοδοχείο όπου θα επισκεφθούμε το μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο  Καταβόθρες . Ακολουθεί μια όμορφη διαδρομή στην Λάσση  με τις πανέμορφες παραλίες του Πλατύ και Μακρύ Γιαλού. Θα κάνουμε μια ενδιάμεση σταάση για φαγητό , και καταλήγουμε στον Πόρο  όπου αποχαιρετάμε την Κεφαλονιά και αναχωρούμε για την Αθήνα .

 

 

 

                                             

 

ΤΙΜΕΣ 

χ

 

255

 

χχ

 

210

 

Extra bed

 

160

 

Start your journey