ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΡΓΑ - ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΡΓΑ - ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

25/5

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
188
αναλυτικά

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΡΓΑ - ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ
Start your journey

1Η ΗΜΕΡΑ:

Αναχώρηση στις 7.15 π.μ. από Aθήνα. Η διαδρομή μας μέσω της κρεμαστής γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου, με ενδιάμεσες στάσεις, μας οδηγεί στην όμορφη κωμόπολη της ΠΑΡΓΑΣ. Παραμονή, επίσκεψη, γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο F/B και απόπλους για το όμορφο νησί των Φαιάκων. 'Αφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

2Η ΗΜΕΡΑ:

Πρωινό και αρχίζουμε τη γνωριμία μας με τα αξιοθέατα του νησιού. Πρώτος σταθμός το ΑΧΙΛΛΕΙΟ, μία από τις πιο γνωστές επαύλεις στην Ευρώπη και ακολουθεί το ΚΑΝΟΝΙ, η ΜΟΝΗ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ, το ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ και ολοκληρώνουμε την περιήγηση μας με το ανάκτορο ΜΟΝ ΡΕΠΟ. Το μεσημέρι καταλήγουμε στην πόλη επίσκεψη στο Κάστρο και στο Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, πολιούχο του νησιού, προαιρετικό γεύμα, και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα περίπατοι στις ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

3Η ΗΜΕΡΑ:

Πρωινό και γνωριμία με το βόρειο τμήμα του νησιού (ΡΟΔΑ - ΚΑΣΙΩΠΗ). Νωρίς το απόγευμα θα φθάσουμε στην Παλαιοκαστρίτσα για να απολαύσουμε τον καφέ μας με θέα το υπέροχο τοπίο που προσφέρει ο μαγευτικός κολπίσκος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

4Η ΗΜΕΡΑ:

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το λιμάνι της ΚΕΡΚΥΡΑΣ, επιβίβαση στο F/B για ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. Ακολουθώντας στη συνέχεια την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ, περνώντας από τη μικρή κωμόπολη της ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ με το μνημείο των 'σαρανταεννέα' συνεχίζουμε για τις πηγές του ΑΧΕΡΟΝΤΑ. Ένα τοπίο σπάνιας ομορφιάς, περπατώντας κατά μήκος του ποταμού, αντικρίζοντας τους άγριους βράχους να αναβλύζουν ορμητικά τα γάργαρα και παγωμένα νερά μέσα από την «καρδιά των σουλιώτικων βουνών», που στην κορυφή τους φιλοξενούν τα ιστορικά ΧΩΡΙΑ του ΣΟΥΛΙΟΥ. Αμέσως μετά αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, από τη γνωστή πλέον διαδρομή, μέσω ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ, ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ - ΡΙΟΥ, ΙΣΘΜΟΥ στάση, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

 

Υ.Γ. Είναι δυνατόν εφόσον την Πρωτομαγιά ανακοινωθεί απεργία στα F/B, η αναχώρηση από Κέρκυρα να γίνει το βράδυ της 3ης ημέρας και η διανυκτέρευση να γίνει σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Ηγουμενίτσας ή της Πάργας.

Start your journey