ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΡΓΑ - ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΡΓΑ - ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

15/6

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
198
αναλυτικά

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΡΓΑ - ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ
Start your journey

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.15 π.μ. από Aθήνα. Η διαδρομή μας μέσω της κρεμαστής γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου, με ενδιάμεσες στάσεις, μας οδηγεί στην όμορφη κωμόπολη της ΠΑΡΓΑΣ. Παραμονή, επίσκεψη, γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για το όμορφο νησί των Φαιάκων. 'Αφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

 

 

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αρχίζουμε τη γνωριμία μας με τα αξιοθέατα του νησιού. Πρώτος σταθμός το ΑΧΙΛΛΕΙΟ, μια από τις πιο γνωστές βασιλικές επαύλεις και ακολουθούν οι ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ με τη γραφική παραλία. Λίγο αργότερα θα γνωρίσουμε τη ΜΟΝΗ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ και το ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ πριν καταλήξουμε στην πόλη όπου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για περιπάτους και επίσκεψη στο Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, πολιούχο του νησιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

 

 

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και γνωριμία με το βόρειο τμήμα του νησιού. Θα επισκεφθούμε πρώτα την ΚΑΣΣΙΟΠΗ το μεγαλύτερο χωριό στη βορειοανατολική Κέρκυρα, ένα όμορφο ψαροχώρι αλλά και πολύ γραφικό λιμανάκι που έχει στην "πλάτη της" το καταπράσινο βουνό ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ. Αμέσως μετά θα φθάσουμε στη ΡΟΔΑ, ένα από τα παλαιότερα χωριά του νησιού με αμμώδη παραλία όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να κολυμπήσουμε, αλλά και να γευματίσουμε προαιρετικά. Η γνωριμία μας με το νησί θα κλείσει ιδανικά με την επίσκεψη μας το απόγευμα στην ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ, για να απολαύσουμε τον καφέ μας με θέα το υπέροχο τοπίο που προσφέρει ο μαγευτικός κολπίσκος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

 

 

4Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το λιμάνι της ΚΕΡΚΥΡΑΣ, επιβίβαση στο F/B για ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. Ακολουθώντας στη συνέχεια την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ, περνώντας από τη μικρή κωμόπολη της ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ με το μνημείο των 'σαρανταεννεα' συνεχίζουμε για τις πηγές του ΑΧΕΡΟΝΤΑ, ένα τοπίο σπάνιας ομορφιάς, που συναντάμε περπατώντας κατά μήκος του ποταμού, αντικρίζοντας τους άγριους βράχους, να αναβλύζουν ορμητικά τα γάργαρα και παγωμένα νερά μέσα από τη «καρδιά των σουλιώτικων βουνών», που στην κορυφή τους φιλοξενούν τα ιστορικά ΧΩΡΙΑ του ΣΟΥΛΙΟΥ. Αμέσως μετά αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, από τη γνωστή πλέον διαδρομή, μέσω ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ, ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ - ΡΙΟΥ, ΙΣΘΜΟΥ με ενδιάμεσες στάσεις, καταλήγουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο σε Δίκλινο 3ο άτομο έως 12 ετών σε Μονόκλινο
Hellinis 3* 198€ 178€ 258€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Εκδρομές - περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • *3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο HELLINIS 3* στο ΚΑΝΟΝΙ.
  • *3 πρωινά.
  • *3 δείπνα.
  • *Εισιτήρια πλοίου ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ και αντίστροφα.
  • *Αρχηγός - συνοδός.
  • *Φόρος διαμονής.
  • *Φ.Π.Α.  
Start your journey