ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΠΡΕΣΠΕΣ - ΦΛΩΡΙΝΑ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΠΡΕΣΠΕΣ - ΦΛΩΡΙΝΑ

Γιατι να πάτε: 
μόνο 98€ με ημιδιατροφή!!

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

30/11

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
98
αναλυτικά

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ – ΝΥΜΦΑΙΟ - ΑΓ. ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΡΑΚΟΥ - ΑΓ.ΓΕΡΜΑΝΟΣ
Start your journey

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

Αναχώρηση στις 07: 00  από ΠΕΙΡΑΙΑ  07: 2 0   από  ΑΘΗΝΑ, μικρή στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ. Aκολούθως μέσω Δομοκού - Καρδίτσας – Τρικάλων,  φθάνουμε   στην  ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Στάση, γεύμα  προαιρετικά  και  από εκεί  συνεχίζουμε και αφου περάσουμε έξω απο τα ΓΡΕΒΕΝΑ άφιξη στη ΚΑΣΤΟΡΙΑ.Πρώτη γνωριμία με την όμορφη πόλη  της Δ.Μακεδονίας  Κατόπιν  αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας,τακτοποίηση ,δείπνο.Διανυκτέρευση.


ΣΑΒΒΑΤΟ:  

Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινάει μεσα από τις περιοχές ΦΛΩΡΙΝΑ,ΒΙΓΛΑ,ΠΙΣΟΔΕΡΙ με πρώτη  επίσκεψη στον ΑΓΙΟ ΓΕΡΜΑΝΟ, κεφαλοχώρι με πέτρινα αρχοντικά, σε υψόμετρο 1.100 μέτρα στο όρος Βαρνούντα όπου θα δούμε τον ομώνυμο ναό με τις υπέροχες τοιχογραφίες του 11ου αιώνα. Κατόπιν για  τον Εθνικό Δρυμό Μικρής & Μεγάλης Πρέσπας  ,γνωστό για τη πλούσια πανίδα και χλωρίδα και από εκεί για το ακριτικό -στα σύνορα με την Αλβανία -παραλίμνιο χωριό των ΨΑΡΑΔΩΝ  όπου και θα γευματίσουμε.Επιστροφή το απόγευμα με συντομη στάση στη νησιδα ΑΓ.ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ και από εκει για τη ΚΑΣΤΟΡΙΑ όπου θα γνωρίσουμε την ιστορική Μονή ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ και θα υπάρξει  χρόνος ελεύθερος   για τα ψώνια μας στα φημισμένα καταστήματα γουναρικών. Δείπνο.Διανυκτέρευση.


ΚΥΡΙΑΚΗ: 

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για επίσκεψη     στο ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ που σύμφωνα με το μύθο φύλαγε άγρυπνος το χρυσορυχείο στο εσωτερικό του και στη συνέχεια για έναν απο τους πιο χαρακτηριστικούς πετρόκτιστους αλπικούς οικισμούς της Μακεδονίας ,το όμορφο ΝΥΜΦΑΙΟ  που δεσπόζει σε υψόμετρο 1350μ στο όρος Βίτσι  και φιλοξενει το Περιβαλλοντικό κέντρο προστασίας καφέ αρκούδας  «Αρκτούρος».Παραμονή για γεύμα στις παραδοσιακές ταβέρνες του χωριού και στη συνέχεια επιστροφή με ενδιάμεσες στάσεις σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή :       98,00 € κατ΄άτομο στο δίκλινο
Τιμή : 14 0 ,00€ μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:

Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο LOGGAS 3* , 2 πρωινά μπουφέ  και  2  δείπνα, φόρος διαμονής ,αρχηγός/συνοδός,Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης,Φπα.

Start your journey