ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Γιατι να πάτε: 
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ‘’Μπουμπούνες‘’ & ‘’Χάσκαρη‘’

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

17/2

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
140
αναλυτικά

Ελλάδα

ΝΥΜΦΑΙΟ – ΦΛΩΡΙΝΑ - ΠΡΕΣΠΕΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΠΤΟΛΕΜΑ’Ι’ΔΑ
Start your journey

Σάββατο 17/2/2018

7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΛΑΜΙΑ στάσεις καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΔΟΜΟΚΟ - ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΓΡΕΒΕΝΑ  και μέσω της Εγνατίας Οδού θα καταλήξουμε στην ΠΤΟΛΕΜΑ’Ι’ΔΑ και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο ‘’ PANTELIDIS ‘’ 4**** (στο 3οkm Πτολεμα’ι’δας - Φλώρινας) τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο με Ζωντανή Μουσική σε Αποκριάτικη Διάθεση. Διανυκτέρευση.

 

Κυριακή 18/2/2018

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το παραδοσιακό Αλπικό χωριό ΝΥΜΦΑΙΟ με τα πετρόχτιστα σπίτια που βρίσκεται στις πλαγιές του όρους Βίτσι σε ύψος 1350μ. στάση. Κατόπιν για ΦΛΩΡΙΝΑ και μέσω μιας ωραιότατης διαδρομής περνάμε την ΒΙΓΛΑ και το ΠΙΣΟΔΕΡΙ για να καταλήγουμε στον Εθνικό Δρυμό των Πρεσπών (Μικρής και Μεγάλης), με την μοναδική και σπάνια χλωρίδα και πανίδα. Εκεί θα επισκεφτούμε το τελευταίο χωριό στα σύνορα με την Αλβανία, τους ΨΑΡΑΔΕΣ της Μεγάλης Πρέσπας ένας παραδοσιακός ψαράδικος οικισμός, παραμονή, γεύμα. Μετά το φαγητό αναχωρούμε για ΚΑΣΤΟΡΙΑ όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα στις όχθες της πανέμορφης λίμνης και ψώνια στα περίφημα γουναράδικά της. Αργά το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε τις Καρναβαλικές εκδηλώσεις της πόλης, τις γνωστές ‘’ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΕΣ ‘’ δηλαδή άναμμα φωτιών στις πλατείες με αποκορύφωμα αυτή που στήνεται στην πλατεία του Ντουλτσό. Όλοι οι παριστάμενοι πηδούν πάνω από τα αναμμένα κάρβουνα για να απαλλαγούν από το κακό.  Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

K. Δευτέρα 19/2/2018

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε την ΠΑΝΑΓΙΑ  ΣΟΥΜΕΛΑ στάση. Εν συνεχεία για την περιοχή του ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο (‘’ OLYMPUS THEA BOUTIQKE ‘’ 4****) όπου θα έχουμε το Σαρακοστιανό μας γεύμα σε μπουφέ με διάφορα νηστίσιμα εδέσματα προσφορά του γραφείου μας.    Συνεχίζουμε για  ΛΑΜΙΑ - ΑΘΗΝΑ με τις ανάλογες στάσεις καθ’ οδών. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 140 Η/Β

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘’ PANTELIDIS ‘’ 4****  σε δίκλινα δωμάτια (στο 3οkm Πτολεμα’ι’δας - Φλώρινας), 3) τα 2 πρωινά σε μπουφέ, 4) Τα 2 Δείπνα σε μπουφέ , 5) Το Σαρακοστιανό γεύμα σε μπουφέ την Καθαρά Δευτέρα, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ, 6) Αρχηγό - Συνοδό, 7) Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ο νέος φόρος διαν/σης.

Start your journey