ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΒΕΝΕΤΙΑΣ

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΒΕΝΕΤΙΑΣ

Γιατι να πάτε: 
Το καρναβάλι στην πόλη των καναλιων.Το καρναβάλι που ξεπηδά απο το Μεσαίωνα και την Αναγεννηση. Ο γερο-Πανταλονε,ο Αρλεκίνο,ο Ταρτάλια,ο Πιετρολίνο αλλά και οι γουστόζικες Κολομπίνα και Φιαμέτα είναι μερικές από τις φιγούρες που έρχονται απο το παρελθόν και σμίγουν με τις εξαισιες οπτασιες των στολών που με μεγάλο μεράκι και δουλειά μηνών κατασκευάζουν οι σημερινοί απόγονοι της COMMEDIA DELL ARTE.

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

6 days

Αναχωρήσεις

9/2

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
365
αναλυτικά

ΙΤΑΛΙΑ

ΒΕΝΕΤΙΑ
Start your journey

1η μέρα : ΑΘΗΝΑ  ΠΑΤΡΑ  ΕΝ ΠΛΩ


Συγκέντρωση και αναχώρηση για το λιμάνι της Πάτρας/Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο πλοίο,τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Ανκόνα. Διανυκτέρευση εν πλω.

 


2η μέρα ΑΝΚΟΝΑ  ΠΑΝΤΟΒΑ


Άφιξη στο λιμάνι της Ανκόνα και αναχώρηση για την Πάντοβα, μια από τις μεγαλύτερες καιομορφότερες πόλεις της βόρειας Ιταλίας που ανήκει στο γεωγραφικό διαμέρισμα τουΒένετο. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.3η μέρα: ΠΑΝΤΟΒΑ  ΒΕΝΕΤΙΑ - ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥΠρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την πόλη των δόγηδων και των καναλιών, τηΒενετία, την πιο ρομαντική πόλη του κόσμου, χτισμένη πάνω σε 118 μικρά νησιά, πουενώνονται με 410 περίπου γέφυρες, και έχει ανακηρυχτεί Μνημείο ΠαγκόσμιαςΠολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO. Από το Τρονκέτο, μεταφορά εξ ιδίων μεβαπορέτο στην περιοχή Καστέλλο, όπου βρίσκεται η ορθόδοξη εκκλησία του ΑγίουΓεωργίου των Ελλήνων και το Βυζαντινό Ινστιτούτο. Περνώντας από γραφικές γέφυρες καιστενά σοκάκια, θα δούμε το επιβλητικό Παλάτσο των Δόγηδων και θα καταλήξουμε στηνΠλατεία του Αγίου Μάρκου, όπου βρίσκεται ο περίφημος Καθεδρικός του Αγίου Μάρκου,αριστούργημα βυζαντινής αρχιτεκτονικής, με εντυπωσιακά ψηφιδωτά, το καμπαναριό του(Καμπανίλε), ο Πύργος του Ρολογιού, η Μαρκιανή Βιβλιοθήκη και το περίφημο ΜουσείοΚαρέρ. Στη συνέχεια θα παρακολουθήσουμε στην πλατεία του Αγίου Μάρκου τημεγαλύτερη γιορτή του καρναβαλιού, τη μεγάλη παρέλαση των καρναβαλιστών και τοέθιμο του Πετάγματος του Αγγέλου από το καμπαναριό του Αγίου Μάρκου. Χρόνοςελεύθερος. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 


4η μέρα: ΠΑΝΤΟΒΑ - ΒΕΡΟΝΑ - ΒΕΝΕΤΙΑ- ΕΝ ΠΛΩ


Πρωινό στο ξενοδοχείο. Περιήγηση στηπρωτεύουσα της επαρχίας της Πάδοβας,οικονομικό και επικοινωνιακό κέντρο τηςπεριοχής. H πόλη είναι γραφική, με πυκνόδίκτυο δρόμων με στοές, που καταλήγουνσε μεγάλες δημοτικές πλατείες, με πολλές γέφυρες, που διασχίζουν τους διάφορουςπαραπόταμους του Μπατσιλιόνε, που παλιά περιέβαλλε τα αρχαία τείχη σαν τάφρος. Στησυνέχεια αναχώρηση για τη ρομαντική Βερόνα την πόλη των αιώνιων εραστών του Σαίξπηρ.Στην περιήγησή μας θα δούμε την Πλατεία Μπρα με τη ρωμαϊκή Αρένα, τις όμορφεςπλατείες Ντέλε Έρμπε και Ντέι Σινιόρι και το λεγόμενο «σπίτι» της Ιουλιέτας με το θρυλικόμπαλκόνι. Χρόνος ελεύθερος. Αργά το βράδυ μεταφορά στο λιμάνι της Βενετίας , όπου τοπλοίο επιστροφής μας περιμένει. Τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους. Διανυκτέρευσηεν πλω.

 


5η -6η μέρα: ΕΝ ΠΛΩ  ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ   ΠΑΤΡΑ  ΑΘΗΝΑ


Χαρείτε τις ανέσεις του σύγχρονου πλοίου έως την ώρα που θα φθάσουμε στο λιμάνι τηςΗγουμενίτσας/Πάτρας. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για τον τελικό προορισμό σας.

Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο :  365  €
Τιμή σε μονόκλινο :  415  €
Παιδικό (μέχρι 12 ετών ) :  335  €

 

 


Περιλαμβάνονται:


*Ακτοπλοϊκά εισιτήρια με Minoan Lines Πάτρα Ανκόνα και Βενετία - Πάτρα σε4κλινες εσωτερικές καμπίνες με w/c και ντουζ(ΑΒ4).
*Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας για τις μεταφορές καιμετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
* Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* .
* Πρωινό καθημερινά (εκτός πλοίου).
* Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμματης εκδρομής.
* Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
* Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
* Φ.Π.Α.


Δεν περιλαμβάνονται:


* Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεματικά,πάρκα καιγενικά όπου απαιτείται.
* Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
* Checkpoint 15€.
* Βαπορέτο Βενετίας 15€ για κάθε μεταφορά.
* Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείου ( περίπου 3€ την ημέρα το άτομο).

Start your journey