ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΒΕΝΕΤΙΑΣ

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΒΕΝΕΤΙΑΣ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

2/3

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
445
αναλυτικά

ΒΕΡΟΝΑ - ΣΙΡΜΙΟΝΕ
Start your journey

1Η ΗΜΕΡΑ, ΑΘΗΝΑ - ΒΕΝΕΤΙΑ & ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΒΕΡΟΝΑ & ΣΙΡΜΙΟΝΕ: 

 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και αναχώρηση με πρωινή πτήση της Alitalia για Βενετία, μέσω Ρώμης. 'Αφιξη στη Βενετία και μεταφορά με λεωφορείο για την πόλη του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, τη Βερόνα. Εκεί θα δούμε τη Ρωμαϊκή αρένα, τη δεύτερη σε μέγεθος μετά το Κολοσσαίο, την πλατεία Έρμπε μία από τις κεντρικότερες πλατείες του ιστορικού κέντρου της Βερόνας, με τα υπέροχα κτίρια και αγάλματα. Θα δούμε επίσης το «σπίτι της Ιουλιέττας» και το μπαλκόνι στο οποίο έβγαινε για να δει το Ρωμαίο. Συνεχίζουμε στο ωραιότερο τουριστικό θέρετρο της λίμνης Γκάρντα, τη Σιρμιόνε, μια λωρίδα γης που εισχωρεί μέσα στη λίμνη. Γενέτειρα του μεγάλου αρχαίου ποιητή Catullo, θα δούμε το υπέροχο κάστρο προπύργιο της πόλης. Θα περπατήσουμε στα όμορφα μεσαιωνικά δρομάκια όπου θα επισκεφθούμε το σπίτι της Μαρίας Κάλλας. Χρόνος ελεύθερος μέχρι την επιστροφή μας για τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στη Βενετία. 

 

 

 

 

2Η ΗΜΕΡΑ, ΒΕΝΕΤΙΑ, ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ: 

 

Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε με το λεωφορείο μας για το Tronchetto. Από εκεί θα πάρουμε το βαπορέτο για την πλατεία του  Αγίου Μάρκου, απ’ όπου θα ξεκινήσει η  ξενάγηση της πόλης. Θα γνωρίσουμε την πόλη με τα 118 νησάκια, τα 160 κανάλια και τις 400 γέφυρες, την πατρίδα του Καζανόβα και του ταξιδευτή Μάρκο Πόλο, η ίδρυση της οποίας χρονολογείται στον 5ο αιώνα. Η γέφυρα των Στεναγμών, ο Πύργος του Ρολογιού, η βασιλική του Αγίου Μάρκου και η πλατεία με το παλάτι των Δόγηδων, θα σας ενθουσιάσουν. Ολόκληρη η πόλη είναι ένα έργο τέχνης και τα κτίρια της σε βενετσιάνικο - γοτθικό ρυθμό θα σας αφήσουν άφωνους. Το υπόλοιπο ημέρας θα είναι ελεύθερο, ώστε να περιπλανηθείτε με τις γόνδολες στα κανάλια της πόλης, να απολαύσετε τον καφέ σας στο πασίγνωστο καφέ Φλοριάν αλλά και να δείτε από κοντά τις περίφημες βενετσιάνικες μάσκες. Αργά το απόγευμα επιστροφή με το βαπορέτο & εν συνεχεία με το λεωφορείο μας στο ξενοδοχείο.

 

 

 

 

3Η ΗΜΕΡΑ, ΒΕΝΕΤΙΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΕΡΓΕΣΤΗ):

 

 Ημέρα ελεύθερη. Προαιρετικά (κόστος ατομικό €40) μπορείτε να συμμετέχετε στην εκδρομή μας στην Τεργέστη με τα κομψά νεοκλασικά κτίρια που μαρτυρούν το αυστριακό παρελθόν της. Ο καθεδρικός ναός της, οι πλατείες της, τα κομψά νεοκλασικά κτίρια, το Ρωμαϊκό Θέατρο, δίνουν στην πόλη τον ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό της χαρακτήρα. Επόμενος σταθμός μας, το γραφικό Porto Piccolo, το λεγόμενο μικρό «Μόντε Κάρλο». Το απόγευμα επιστροφή στη Βενετία. 

 

 

 

 

4Η ΗΜΕΡΑ, ΒΕΝΕΤΙΑ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΑΙ GRANDE FINALE (Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ!) - ΑΘΗΝΑ: 

 

Πρόγευμα, αναχώρηση μαζί με τις αποσκευές από το ξενοδοχείο και μεταφορά στο Tronchetto (προαιρετικά - κόστος ατομικό) με λεωφορείο και θα περάσουμε και πάλι με το βαπορέτο (κόστος ατομικό) στην πλατεία του Αγίου Μάρκου για να δείτε τη μεγαλύτερη γιορτή του καρναβαλιού  με τη μεγάλη παρέλαση των καρναβαλιστών αλλά και το Grande finale, όπου καίγεται ο καρνάβαλος και επαναλαμβάνεται το έθιμο του Πετάγματος του Αγγέλου από το καμπαναριό του Αγίου Μάρκου. Αργά το απόγευμα, αφού οι εκδηλώσεις σηματοδοτούν το τέλος του φετινού καρναβαλιού της Βενετίας, θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για την επιστροφή μας στην Αθήνα μέσω Ρώμης.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο Mercure Hotel 4*
Δίκλινο 445€
Μονόκλινο 545€
Παιδικό έως 11 ετών 415€

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • *Αεροπορικά εισιτήρια με Alitalia Airlines.
 • *3 διανυκτερεύσεις με πρωινό μπουφέ σε ξενοδοχεία 4* στο Μέστρε.
 • *Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο.
 • *Ελληνόφωνη ξενάγηση της Βενετίας.
 • *Εκδρομή στη Βερόνα.
 • *Κόστος βαπορέτου για την ημέρα της ξενάγησης στη Βενετία.
 • ρχηγός - συνοδός.
 • *Κόστος αποσκευής 23 κιλά.
 • *Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • *Φόροι αεροδρομίων €175.
 • *Check points €25.
 • *Είσοδοι μουσείων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
 • *Δημοτικός φόρος της πόλης της Βενετίας 4€ την ημέρα ανά άτομο.
 • *Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

 

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:  Η ροή των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τα ωράρια πτήσεων και λειτουργίας χώρων και μουσείων. Τελικό ημερήσιο πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

Start your journey