Καρναβάλι στο Σιδηρόκαστρο

Καρναβάλι στο Σιδηρόκαστρο

Γιατι να πάτε: 
Early Booking έως 31/1

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

24/2

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
175
αναλυτικά

Ελλάδα

ΣΕΡΡΕΣ - ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ - ΑΚΡΙΤΟΧΩΡΙ - ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ - ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ - ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ
Start your journey

1Η ΗΜΕΡΑ: 

Αναχώρηση στις 7.30 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή της Λαμίας και συνεχίζουμε για ΛΑΡΙΣΑ, προαιρετικό γεύμα και μέσω Θεσσαλονίκης θα καταλήξουμε στην πόλη των ΣΕΡΡΩΝ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

2Η ΗΜΕΡΑ: 

Πρωινό και επίσκεψη στο ΜΠΑΝΣΚΟ, με το γνωστό ομώνυμο χιονοδρομικό κέντρο. Στο χρόνο παραμονής μας θα έχουμε τη δυνατότητα να χαρούμε τα χιονισμένα τοπία και να γευματίσουμε προαιρετικά. Επιστροφή στις ΣΕΡΡΕΣ το βράδυ, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

3Η ΗΜΕΡΑ: 

Μετά το πρωινό μία ακόμη συναρπαστική ημέρα ξεκινά με πολλές εναλλαγές τοπίων και σημαντικά αξιοθέατα. Πρώτος σταθμός η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ,  στο ΑΚΡΙΤΟΧΩΡΙ, χτισμένη με πέτρα και ασβέστη, χωρίς τη χρήση σκυροδέματος και οπλισμού και με παλιές ράγες του ΟΣΕ να τη θωρακίζουν αντισεισμικά. Εγκαινιάσθηκε από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και αποτελεί ένα σύγχρονο αρχιτεκτονικό κομψοτέχνημα, βασισμένο στα πρότυπα της βυζαντινής αγιορείτικης ναοδομίας. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε την κωμόπολη της ΚΕΡΚΙΝΗΣ, αλλά και την ομώνυμη λίμνη, θαύμα της ελληνικής φύσης με μοναδική χλωρίδα και πανίδα, θα γνωρίσουμε ένα μοναδικό υγροβιότοπο στο βόρειο τμήμα της κοιλάδας του Στρυμόνα που προστατεύεται και από τη Σύμβαση Ραμσάρ. Γεύμα προαιρετικά και επίσκεψη στο ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ, για να παρακολουθήσουμε τις αποκριάτικες εκδηλώσεις που οργανώνει ο τοπικός δήμος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στις ΣΕΡΡΕΣ, περίπατοι γνωριμίας στην πόλη, δείπνο, διασκέδαση, διανυκτέρευση.

 

4Η ΗΜΕΡΑ: 

Πρωινό και αφήνουμε την πόλη των ΣΕΡΡΩΝ.  Επόμενος και τελευταίος σταθμός η συμπρωτεύουσα, η όμορφη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, για να επισκεφθούμε τον πολιούχο της πόλης ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, αλλά και να περπατήσουμε στο πάρκο του ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για να φθάσουμε στην περιοχή της ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ, όπου θα έχουμε ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΟ ΓΕΥΜΑ σε μπουφέ, στο ξενοδοχείο POSEIDON PALACE. Ακολούθως, μέσω ΛΑΡΙΣΑΣ - ΛΑΜΙΑΣ μικρή στάση σε καφέ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ. 

 

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο Παιδικό σε τρίκλινο έως 12 ετών Μονόκλινο
Philippos Xenia 4* 185€ 155€ 260€
175€*
*Η τιμή αφορά κράτησεις με προκαταβολή έως 31/1/17

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή - 3 διανυκτερεύσεις - σε ξενοδοχείο 4* (PHILIPPOS XENIA).
  • 3 πρωινά σε μπουφέ.
  • 3 δείπνα.
  • Σαρακοστιανό γεύμα σε μπουφέ την Καθαρά Δευτέρα - ΠΡΟΣΦΟΡΑ του γραφείου μας!
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
Start your journey