Καλοκαίρι στο MARGARONA ROYAL 3* sup. στην Πρέβεζα

Καλοκαίρι στο MARGARONA ROYAL 3* sup. στην Πρέβεζα

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

11/8 ● 12/8 ● 4/9 ● 5/9

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
245
αναλυτικά

Πρέβεζα
Start your journey

1η ΜΕΡΑ Αθήνα - Άρτα - Πρέβεζα

Αναχώρηση από Αθήνα ώρα 08:00 με προορισμό την νησιωτική Πρέβεζα μέσω Ρίου - Αντιρρίου, χρόνο για γεύμα στο παραθαλάσσιο Μενίδι και επίσκεψη στο θρυλικό γεφύρι της Άρτας. Άφιξη και τακτοποίηση στο MARGARONA ROYAL 3* sup στην Πρέβεζα. Απολαύστε την πισίνα και τις εγκαταστάσεις. Το βράδυ δείπνο.


2η ΜΕΡΑ Κέρκυρα - Πόλη - Παλαιοκαστρίτσα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα νωρίς και αναχώρηση για Ηγουμενίτσα από όπου θα πάρουμε το πλοίο για Κέρκυρα. Άφιξη στο νησί των Φαιάκων και περιήγηση στο βόρειο τμήμα του. Φθάνουμε στην πολυφωτογραφημένη Παλαιοκαστρίτσα με τους έξι γραφικούς όρμους και το μοναστήρι της Παναγίας μέσα στο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς τοπίο. Αφού απολαύσουμε το μπάνιο μας, αναχωρούμε για την πόλη. Ελεύθερος χρόνος για περίπατο στα γραφικά καντούνια και καφεδάκι στην περίφημη πλατεία Εσπιανάδα. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δείπνο.


3η ΜΕΡΑ Πάργα - Προαιρετική Κρουαζιέρα στους Παξούς

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για την νησιωτική Πάργα. Για όσους επιθυμούν, θα επιβιβαστούμε σε καραβάκι (έξοδα ατομικά) με προορισμό τους Παξούς, αφού δούμε στη διαδρομή τους Αντίπαξους και τις ονειρικές μικρές σπηλιές. Άφιξη στους καταπράσινους Παξούς και μετάβαση στην παραλία Λάκα όπου χρόνος για μπάνιο και γεύμα στα γραφικά ταβερνάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα. Το βράδυ δείπνο.


4η ΜΕΡΑ Λευκάδα - Άγ. Νικήτας - Νυδρί - Προαιρετική Κρουαζιέρα στο Σκορπιό

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στη Λευκάδα. Γύρος γνωριμίας με το πανέμορφο νησί για να θαυμάσουμε τις ομορφιές και τα μυστικά του. Πρώτη μας στάση η εκπληκτική παραλία του Αγίου Νικήτα όπου χρόνος για μπάνιο. Από εκεί θα συνεχίσουμε για το κοσμοπολίτικο Νυδρί. Χρόνος για γεύμα και για όσους επιθυμούν, επιβίβαση σε καραβάκι (έξοδα ατομικά) για προαιρετική κρουαζιέρα στο Σκορπιό. Το απόγευμα θα κάνουμε μία τελευταία στάση στην πόλη της Λευκάδας για περίπατο στην παλιά πόλη. Αργότερα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δείπνο.


5η ΜΕΡΑ Μουσείο Νικόπολης - Κρυονέρι - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Νικόπολης (έξοδα ατομικά) με τα καταπληκτικά αποκλειστικά ευρήματα από την πόλη - σύμβολο για τη νίκη του Οκταβιανού στη ναυμαχία του Ακτίου. Συνεχίζουμε για το παραθαλάσσιο Κρυονέρι κοντά στο Αντίριο, όπου χρόνος για μπάνιο και γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Διέλευση της γέφυρας Ρίου και επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

 

 

015

 

Start your journey