Καλοκαίρι στο LEMNOS VILLAGE HOTEL 5* στη Λήμνο

Καλοκαίρι στο LEMNOS VILLAGE HOTEL 5* στη Λήμνο

Γιατι να πάτε: 
Σταυροδρόµι πολιτισµών από την αρχαιότητα έως σήµερα, πατρίδα του πεντάθλου, είναι το όγδοο σε µέγεθος νησί της Ελλάδας, µε συνολική έκταση 477,6 τετραγωνικά χιλιόµετρα. Η πιο αγαπηµένη από όλες τις στεριές. Αυτή την ποιητική φράση βάζει ο Όµηρος στα χείλη του θεού Ηφαίστου για να δείξει την ευγνωµοσύνη και την ικανοποίηση του Θεού που διωγµένος από τον Όλυµπο βρήκε εδώ φιλοξενία και συµπαράσταση από τους κατοίκους της, έστησε τα υπόγεια εργαστήρια του και από τότε συνέδεσε το όνοµά του µε το νησί.

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

7/9

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
369
αναλυτικά

ΛΗΜΝΟΣ
Start your journey

1η ΜΕΡΑ Αθήνα - Λήµνος - Μύρινα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Λήμνο. Άφιξη και περιήγηση στις ομορφιές της Μύρινας όπου χρόνος για γεύμα. Αργότερα εγκατάσταση στο LEMNOS VILLAGE HOTEL 5* στην παραλία Πλατύ η οποία θεωρείται μια από τις δημοφιλέστερες του νησιού, με κρυστάλλινα νερά και ψιλή άμμο. Το βράδυ δείπνο μπουφέ.


2η ΜΕΡΑ Μεγάλος γύρος νησιού

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αρχίζουμε τις επισκέψεις μας από το Πορτιανό με το Λαογραφικό Μουσείο και την οικία που διέμεινε ο Churchill. Στη γειτονική Νέα Κούταλη θα δούμε το Μουσείο Ναυτικής Παράδοσης και αργότερα στον Κότσινα την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής. Θα εντυπωσιαστούμε από τον αρχαιολογικό χώρο των Καβειρίων και την τέχνη της Αγγειοπλαστικής στο Κοντοπούλι. Χρόνος για γεύμα στον Μούδρο και επιστροφή. Το βράδυ δείπνο μπουφέ.


3η ΜΕΡΑ Οινοποιείο - Πολιόχνη - Άγιος Σώζων - Κόντια

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και μετάβαση σε τοπικό οινοποιείο για να δοκιμάσουμε τα περίφημα Λήμνια κρασιά αλλά και ένα από τα πιο γνωστά εργαστήρια του νησιού για τοπικά προϊόντα (μαστιχοβανίλιες, ταχίνι, λουκούμια κ.α.). Συνεχίζουμε προς τα τα Καμίνια, για επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της προϊστορικής Πολιόχνης. Μμετά για τον Άγιο Σώζων (πολιούχο της Λήμνου) και αργότερα για τον ορεινό Κόντια με τους ανεμόμυλους και τα πετρόχτιστα σπίτια. Χρόνος για γεύμα στην παραλία Εβγατή (ή Νεβγάτη) και απόγευμα ελεύθερο στο ξενοδοχείο για να απολαύσετε την παραλία και τις ανέσεις του.


4η ΜΕΡΑ Λήµνος - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Αργότερα μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

 

Πτήσεις με SKY EXPRESS:
7 Σεπτεμβρίου Αθήνα - Λήμνος 11:40 - 12:40
10 Σεπτεμβρίου Λήμνος - Αθήνα 12:05 - 13:00

 

015

Start your journey