Καλοκαίρι στο KYTHEA RESORT 4* στα Κύθηρα

Καλοκαίρι στο KYTHEA RESORT 4* στα Κύθηρα

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

22/9

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
287
αναλυτικά

ΚΥΘΗΡΑ
Start your journey

1η ΜΕΡΑ Aθήνα - Νεάπολη - Κύθηρα

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα με κατεύθυνση τη Νεάπολη Λακωνίας, απ’ όπου θα σαλπάρουμε για τα μαγευτικά Κύθηρα. Άφιξη στην Αγία Πελαγία και στο υπέροχο ξενοδοχείο μας KYTHEA RESORT 4*. Τακτοποίηση και μπουφέ δείπνο.


2η ΜΕΡΑ Μυλοπόταµος - Μητάτα - Ποταµός

Μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε για τον παραδοσιακό Μυλοπόταμο, κτισμένο σε μια από τις ωραιότερες τοποθεσίες του νησιού. Τα αγέρωχα πλατάνια και η τοπική παραδοσιακή αρχιτεκτονική του χωριού θα σας κερδίσουν από την πρώτη στιγμή. Εδώ θα θαυμάσουμε και ένα από τα φυσικά αξιοθέατα του νησιού τον καταρράκτη Νεράιδα (Φόνισσα). Συνεχίζουμε για το πιο πράσινο χωριό τα Μητάτα και το χωριό Ποταμό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Μπουφέ δείπνο.


3η ΜΕΡΑ Χώρα - Καψάλι - Λιβάδι - Παναγία Μυρτιδιώτισσα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και η μέρα μας ξεκινά με επίσκεψη στην όμορφη Χώρα, την πρωτεύουσα, με το έντονο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον, το μεσαιωνικό κάστρο κ.ά. Κατηφορίζοντας θα γνωρίσουμε το φιλόξενο Καψάλι. Θα κατευθυνθούμε στο Λιβάδι και το Κάτω Λιβάδι όπου θα δούμε το Βυζαντινό Μουσείο, την εκκλησία της Αναλήψεως και στη θέση Κατούνι την πέτρινη γέφυρα κτισμένη επί Αγγλοκρατίας το 1822. Η κορύφωση των επισκέψεων της ημέρας μας όμως θα ακολουθήσει με προσκύνημα στην θαυματουργή Παναγία τη Μυρτιδιώτισσα, την προστάτιδα “πάντων των Κυθηρίων” που σήμερα γιορτάζει! Το περιβάλλον του μοναστηριού δημιουργεί στον επισκέπτη κατάνυξη. Μια άγια δύναμη μέσα στον περίβολο της μονής, εκεί στα σκαλιά, έξω από το καθολικό του ναού, χαρίζει ειρήνη, αγάπη, ομόνοια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και μπουφέ δείπνο με μουσική και χορό.


4η ΜΕΡΑ Αγία Πελαγία - Αβλέµονας - Νεάπολη - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και ετοιμαζόμαστε να αποχαιρετήσουμε το μοναδικό νησί των Κυθήρων αφού πρώτα επισκεφτούμε το παραθαλάσσιο χωριό Αβλέμονας με τους μικρούς του κολπίσκους και το Ενετικό Κάστρο όπου δημιουργούν ένα απίστευτα γοητευτικό φυσικό σκηνικό. Επιβίβαση στο πλοίο. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

 

 

015

Start your journey