Καλοκαίρι στο APOLLON PALACE 2* sup. στα Μεταξάτα της Κεφαλονιάς

Καλοκαίρι στο APOLLON PALACE 2* sup. στα Μεταξάτα της Κεφαλονιάς

Γιατι να πάτε: 
APOLLON PALACE HOTEL KEFALONIA Ένα φιλόξενο οικογενειακό και πεντακάθαρο ξενοδοχείο στα Μεταξάτα, δίπλα στα Κουρκουμελάτα, με εντυπωσιακούς κήπους, πολύχρωμες βουκαμβίλιες, και παραδοσιακά σπίτια. Φιλική εξυπηρέτηση, άνετοι κοινόχρηστοι χώροι & πισίνα με υδρομασάζ, Τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, τηλέφωνο, μπαλκόνι, ψυγείο, τηλεόραση, σεσουάρ για τα μαλλιά.

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

5 days

Αναχωρήσεις

27/7 ● 3/8 ● 9/8 ● 14/8 ● 19/8 ● 24/8 ● 31/8 ● 4/9

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
330
αναλυτικά

ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ
Start your journey

1η ΜΕΡΑ Αθήνα - Κυλλήνη - Κεφαλονιά

Αναχώρηση νωρίς το πρωί Αθήνα με ενδιάμεση στάση στην Ακράτα. Επιβίβαση στο πλοίο της γραμμής και άφιξη στο λιμάνι του Πόρου. Χρόνος για φαγητό. Συνεχίζουμε για το γραφικό χωριό Μεταξάτα, όπου εγκατάσταση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα επίσκεψη στην πρωτεύουσα του νησιού το πανέμορφο Αργοστόλι για βόλτα και φαγητό. Μπορείτε να επισκεφθείτε το γραφικό Λιθόστρωτο, τα εμπορικά καταστήματα και να χαλαρώσετε στα όμορφα ταβερνάκια.


2η ΜΕΡΑ Γύρος νησιού

Πρόγευμα και αναχώρηση για το γύρο του νησιού. Θα επισκεφθούμε το καταπληκτικό σπήλαιο της Δρογκαράτης , την όμορφη κωμόπολη της Σάμης και το απαράμιλλης ομορφιάς λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης. Επόμενος σταθμός μας το γραφικό παραλιακό χωριό της Αγ.Ευφημίας όπου χρόνοςς για μπάνιο και γεύμα. Ακολουθεί η γοητευτική διαδρομή προς το βόρειο τμήμα του νησιού για να καταλήξουμε στον παραδοσιακό και κοσμοπολίτικο οικισμό του Φισκάρδου. Στον δρόμο του γυρισμού θα δούμε την ιστορική χερσόνησο της Άσσου με το ενετικό κάστρο και θα φωτογραφίσουμε την ξακουστή παραλία του Μύρτου με τα γαλαζοπράσινα νερά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετική επίσκεψη στο Αργοστόλι για βόλτα και φαγητό.
 

3η ΜΕΡΑ Αγ.Γεώργιος - Αγ.Γεράσιµος - Σκάλα

Πρόγευμα και αναχώρηση πρωί για το κάστρο του Αγ. Γεωργίου, πρώτη πρωτεύουσα του νησιού. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Αγ.Γερασίμου, πολιούχου και προστάτη του νησιού-προσκύνημα στο ιερό Λείψανο. Επόμενος σταθμός μας ο τοπικός συνεταιρισμός κρασιού για να δοκιμάσουμε τα τοπικά κρασιά (Ρομπόλα). Συνεχίζουμε για την όμορφη Σκάλα, παραθαλάσσιο χωριό με μεγάλη τουριστική ανάπτυξη όπου χρόνος για μπάνιο και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα επίσκεψη στο Αργοστόλι για βόλτα και φαγητό.


4η ΜΕΡΑ Προαιρετική εκδροµή στην Ιθάκη

Πρόγευμα και ημέρα αφιερωμένη στην πατρίδα του Οδυσσέα, την γειτονική μας Ιθάκη Αναχώρηση από το λιμάνι της Σάμης προς τον Πισαετό . Πρώτος μας σταθμός η πρωτεύουσα, το πανέμορφο Βαθύ. Στη συνέχεια επίσκεψη στο Σταυρό, όπου υπάρχει η παλαιότερη προτομή του Οδυσσέα από το γλύπτη Καστριώτη και η εκκλησία του Σωτήρος. Στη συνέχεια περνώντας από το παραθαλάσσιο χωριό Φρίκες, θα καταλήξουμε στον παραδοσιακό οικισμό Κιόνι. χρόνος για μπάνιο και γεύμα. Επιστροφή από το λιμάνι του Πισαετού για Κεφαλονιά.


5η ΜΕΡΑ Λειβαθού - Καταβόθρες - Κυλλήνη - Αθήνα

Πρόγευμα και αναχώρηση από το ξενοδοχείο Ακολουθεί μια όμορφη διαδρομή στην περιοχή της Λειβαθούς. Διασχίζουμε τα γραφικά χωριά Κουρκουμελάτα & Καλιγάτα και συνεχίζουμε για το γύρο της Λάσσης. Θα δούμε τις πανέμορφες παραλίες του Πλατύ και Μακρύ Γιαλού και ολοκληρώνοντας την περιήγηση μας στο νότιο τμήμα του νησιού θα επισκεφθούμε το μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο Καταβόθρες. Αποχαιρετάμε την Κεφαλονιά και αναχωρούμε για Αθήνα από το λιμάνι του Πόρου.

 

015

Start your journey