Καλοκαίρι στο Πήλιο & κρουαζιέρα στην Σκιάθο με group

Καλοκαίρι στο Πήλιο & κρουαζιέρα στην Σκιάθο με group

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

5 days

Αναχωρήσεις

25/8 ● 12/9

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
225
αναλυτικά

ΠΗΛΙΟ - ΣΚΙΑΘΟΣ
Start your journey

1ηΜΕΡΑ
Αθήνα - Μακρυνίτσα - Πορταριά - Καλά Νερά - Χόρτο Πηλίου

Αναχώρηση νωρίς το πρωί και µε ενδιάµεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση θα φτάσουµε στη Μακρινίτσα το «µπαλκόνι του Πηλίου» όπου πανοραµικά θα απολαύσουµε την πόλη του Βόλου και τα ασηµένια νερά του Παγασητικού. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και περίπατο και στη συνέχεια αναχώρηση για την Πορταριά. Παλιά αρχοντικά, υπέροχοι ξενώνες και βρύσες µε γάργαρα νερά συνθέτουν το πανέµορφο τοπίο. Χρόνος για αγορά τοπικών προϊόντων και εκ νέου αναχώρηση για τα Καλά Νερά Βόλου όπου θα γευµατίσουµε σε κάποιο παραθαλάσσιο εστιατόριο. Άφιξη στο ξενοδοχείο διαµονής µας και τακτοποίηση στα δωµάτια. Το βράδυ, δείπνο.

 

2η ΜΕΡΑ
Ζαγορά - Άγιος Ιωάννης - Τσαγκαράδα

Μετά το πλούσιο πρωινό µας θα επισκεφτούµε το κεφαλοχώρι της Ζαγοράς η οποία, ίσως, έχει την απόλυτη γοητεία του πιο αυθεντικά ζωντανού χωριού του Πηλίου. Στάση για καφέ και αναχώρηση για ένα από τα πιο γνωστά θέρετρα του Πηλίου, τον Άγιο Ιωάννη όπου θα έχουµε ελεύθερο χρόνο για µπάνιο. Τέλος θα επισκεφτούµε ακόµα ένα όµορφο χωριό, την Τσαγκαράδα. Παραδοσιακά αρχοντικά στολίζουν τα πετρόχτιστα καλντερίµια της, αιωνόβια πλατάνια σκεπάζουν την πλατεία της και τρεχούµενα νερά προσφέρουν το ιδανικό θέαµα. Στάση για φαγητό µε αυθεντική πηλιορείτικη κουζίνα και επιστροφή στο ξενοδοχείο µας. Το βράδυ, δείπνο.

 

3ηΜΕΡΑ
Ηµερήσια κρουαζιέρα στην Σκιάθο (προαιρετική εκδροµή)

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουµε για το χωριό Πλατανιά όπου θα επιβιβαστούµε στο καράβι για να πραγµατοποιήσουµε κρουαζιέρα στο πιο κοσµοπολίτικο νησί των Σποράδων, την Σκιάθο. Πρώτη στάση θα πραγµατοποιηθεί στις Κουκουναριές όπου θα θαυµάσουµε την πασίγνωστη παραλία και θα απολαύσουµε τα καταγάλανα νερά. Στη συνέχεια θα ρίξουµε άγκυρα στο γραφικό παλιό λιµάνι για να επισκεφτούµε...

4ηΜΕΡΑ
Ελεύθερη ηµέρα

Πρωινό και ηµέρα ξεκούρασης. Έτσι, σε ελεύθερο πρόγραµµα µπορεί ο κάθε ένας να απολαύσει τους υπέροχους χώρους του ξενοδοχείου και το µπάνιο του στην παραλία (από ΛΑΓΟΥ ΡΑΧΗ µε µεταφορά). Το βράδυ, δείπνο. 

 

5ηΜΕΡΑ
Μηλιές - Βυζίτσα - Βόλος - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για ένα από τα πιο γραφικά χωριά του Πηλίου τις Μηλιές, ένα µέρος αξεπέραστης φυσικής οµορφιάς το οποίο διαδραµάτισε σηµαντικό ρόλο στην ιστορία του Ελληνικού Έθνους κατά την επανάσταση. Έπειτα θα συναντήσουµε την Βυζίτσα, η οποία βρίσκεται σε υψόµετρο 500 µ. και έχει χαρακτηριστεί διατηρητέο χωριό, ζωντανό µουσείο παραδοσιακής πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής που εντυπωσιάζει από την πρώτη στιγµή τους επισκέπτες. Η µεγάλη πλακόστρωτη πλατεία µε τα αιωνόβια πλατάνια, προσφέρεται για να απολαύσουµε τον καφέ µας. Στη συνέχεια θα επισκεφτούµε την πόλη του Βόλου όπου θα απολαύσουµε την υπέροχη παραλία µε τα αναρίθµητα τσιπουράδικα. Μετά το µεσηµεριανό µας φαγητό θα αναχωρήσουµε για την Αθήνα µε ενδιάµεσες στάσεις.

 

Start your journey