Καλοκαίρι στη Σκύρο με group

Καλοκαίρι στη Σκύρο με group

Γιατι να πάτε: 
Αρχαιολογικό & Λαογραφικό Μουσείο Φάλταϊτς, γύρος του νησιού & επίσκεψη σε φάρµα µε σκυριανά αλογάκια !!! Το Δώρο µας! Τα ποτά στη διάρκεια των δείπνων (κρασί, µπύρα, αναψυκτικά).

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

From 3 to 4 days

Αναχωρήσεις

29/8 ● 6/9

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
175
αναλυτικά

ΣΚΥΡΟΣ
Start your journey

1ηΜΕΡΑ
Αθήνα - Κύµη - Σκύρος

Αναχώρηση από Αθήνα για την Κύµη, επιβίβαση στο Ferryboat και µετάβαση στη Λιναριά, το γραφικό λιµάνι της Σκύρου όπου είναι παράδοση πλέον να υποδέχονται τα πλοία από τον “Κάβο” µε το επικό µουσικό αριστούργηµα του Richard Strauss “Zarathustra” (Ζωροάστρης). Χρόνος για γεύµα στις τοπικές ταβέρνες µε τα φρέσκα θαλασσινά και µεταφορά στο ανακαινισµένο ξενοδοχείο SKIROS PALACE 4*. Το βράδυ δείπνο µπουφέ µε απεριόριστα ποτά.

 

2ηΜΕΡΑ
Χώρα Σκύρου - Μαγαζιά

Μπουφέ πρόγευµα και ξεκινάµε τη γνωριµία µας µε το νησί από τη Χώρα, αµφιθεατρικά χτισµένη, σαν “γαντζωµένη” πάνω στον βράχο του Θησέα. Εκεί θα περιηγηθούµε πεζή στα παραδοσιακά πλακόστρωτα δροµάκια και την πλατεία Μπρούκ, θα επισκεφθούµε το Αρχαιολογικό και το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Φάλταϊτς. Κατόπιν θα κατηφορίσουµε στον οικισµό Μαγαζιά µε τη φηµισµένη αµµουδερή παραλία όπου χρόνος για µπάνιο. Το απόγευµα θα περπατήσουµε στην παλιά χώρα της Σκύρου κάτω από το φωταγωγηµένο µεσαιωνικό κάστρο µε την εντελώς διαφορετική, ροµαντική ατµόσφαιρα του δειλινού! Δείπνο µπουφέ µε απεριόριστα ποτά.


3ηΜΕΡΑ
Γύρος του νησιού

Μπουφέ πρόγευµα και περιήγηση στο βόρειο τµήµα της Σκύρου, χαµένο µέσα στα πυκνά πευκοδάση που φτάνουν µέχρι τη θάλασσα. Υπέροχο τοπίο που συνδυάζεται µε τα παραδοσιακά άσπρα σπιτάκια και τις πανέµορφες παραλίες µε τα πεντακάθαρα τυρκουάζ νερά. Στη διαδροµή µας, θα συναντήσουµε την Ατσίτσα, γραφικό χωριό χτισµένο µέσα στο πράσινο µε πολλούς γραφικούς κολπίσκους. Στάση στο παραθαλάσσιο Πεύκο, παραδοµένο στην οµορφιά του τόπου µε την γραφική ατµόσφαιρα. Χρόνος για µπάνιο στα µαγευτικά νερά του και χρόνος για γεύµα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερο απόγευµα. Δείπνο µπουφέ µε απεριόριστα ποτά


4ηΜΕΡΑ
Σκυριανά αλογάκια - Κύµη - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευµα και ελεύθερος χρόνος για µπάνιο. Από τις κορυφαίες στιγµές του οδοιπορικού µας η επίσκεψη σε φάρµα µε σκυριανά αλογάκια, µε τα αναλλοίωτα εδώ και αιώνες χαρακτηριστικά που τα διαχωρίζουν από τα άλλα “πόνυ” και τα κάνουν από τις πιο σπάνιες φυλές αλόγων που υπάρχουν στον κόσµο! Από τη Λιναριά θα επιβιβαστούµε στο ferry που θα µας µεταφέρει στην Κύµη και από εκεί οδικώς επιστρέφουµε στην Αθήνα µε ενδιάµεση στάση.

 

Start your journey