Καλοκαίρι στη Κεφαλονιά

Καλοκαίρι στη Κεφαλονιά

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

5 days

Αναχωρήσεις

1/9 ● 8/9

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
255
αναλυτικά

Κεφαλονιά - Γύρος του νησιού
Start your journey

1η ΗΜΕΡΑ

Αθήνα - Κεφαλονιά

Αναχώρηση νωρίς το πρωί για Κεφαλονιά, με ενδιάμεση στάση. Άφιξη στο λιμάνι. Στάση για φαγητό και άμεση μετάβαση στο γραφικό χωριό Μεταξάτα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα επίσκεψη στην πρωτεύουσα Αργοστόλι για βόλτα και φαγητό.


2η ΗΜΕΡΑ

Κεφαλονιά (γύρος νησιού)

Αναχώρηση το πρωί για το γύρο του νησιού. Θα επισκεφθούμε το καταπληκτικό Σπήλαιο Δρογκαράτης, τη Σάμη και το Λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης. Στάση για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό) στην Αγ. Ευφημία. Συνεχίζουμε βόρεια για το κοσμοπολίτικο Φισκάρδο. Στην επιστροφή θα δούμε την ιστορική χερσόνησο της Άσσου με το Ενετικό κάστρο και θα φωτογραφίσουμε την ξακουστή παραλία Μύρτος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετική επίσκεψη στο Αργοστόλι για βόλτα και φαγητό.


3η ΗΜΕΡΑ

Κεφαλονιά - Άγιος Γεώργιος - Άγιος Γεράσιμος - Σκάλα

Αναχώρηση το πρωί για το κάστρο του Αγ. Γεωργίου. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του πολιούχου Αγ. Γερασίμου. Επόμενος σταθμός μας ο τοπικός συνεταιρισμός κρασιού για οινογευσία (Ρομπόλα). Συνεχίζουμε για την παραλιακή Σκάλα. Χρόνος για μπάνιο (γεύμα προαιρετικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα βόλτα στο Αργοστόλι και φαγητό.


4η ΗΜΕΡΑ

Κεφαλονιά - (προαιρετικά Ιθάκη)

Ημέρα αφιερωμένη στην πατρίδα του Οδυσσέα. Αναχώρηση από το λιμάνι της Σάμης προς τον Πισαετό. Πρώτος σταθμός μας η πρωτεύουσα της Ιθάκης, το Βαθύ. Επίσκεψη στον Σταυρό. Περνώντας από το παραθαλάσσιο χωριό Φρίκες θα καταλήξουμε στον παραδοσιακό οικισμό Κιόνι. Μπάνιο και προαιρετικό γεύμα. Επιστροφή στην Κεφαλονιά.


5η ΗΜΕΡΑ

Κουρκουμελάτα - Λάσση - Καταβόθρες

Πρόγευμα και αναχώρηση. Περνάμε από Λειβαθού, Κουρκουμελάτα και Καλιγάτα και συνεχίζουμε για το γύρο της Λάσσης. Θα δούμε τις πανέμορφες παραλίες Πλατύ και Μακρύς Γιαλός. Ολοκληρώνοντας την περιήγησή μας στο νότιο τμήμα του νησιού θα επισκεφθούμε το μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο Καταβόθρες. Αναχώρηση για Αθήνα από το λιμάνι του Πόρου.

Περιλαμβάνονται:

 • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Κεφαλονιά
 • Διαμονή στο ξενοδοχείο Apollon Palace 3*
 • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
 • Ξεναγήσεις - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Κεφαλονίτης αρχηγός/ξεναγός
 • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου

 

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Προαιρετική εκδρομή στην Ιθάκη 30 ευρώ το άτομο / παιδικό 20 ευρώ
 • Είσοδοι μουσείων, σπηλαίων, πάρκων & αρχαιολογικών χώρων
 • Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα
 • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό
 • O ειδικός φόρος διαμονής

 

Πληροφορίες

Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και θα ανέρχεται σε:

€ 0,50 σε μονάδες ενός ή δύο αστέρων
€ 1,50 σε μονάδες τριών αστέρων
€ 3,00 σε μονάδες τεσσάρων αστέρων
€ 4,00 σε μονάδες πέντε αστέρων.
Ο φόρος θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα αναπροσαρμοστούν αναλόγως

Start your journey