Κέρκυρα - Πάργα - Αχέροντας

Κέρκυρα - Πάργα - Αχέροντας

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

2/6

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
175
αναλυτικά

Ελλάδα - Επτάνησα

Κέρκυρα - Πάργα - Αχέροντας
Start your journey

1Η ΗΜΕΡΑ: 

Αναχώρηση στις 7.00 π.μ. από Αθήνα. Η διαδρομή μας μέσω της κρεμαστής γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου, στάση για τον πρωινό καφέ και συνεχίζουμε για να φθάσουμε στην Αμφιλοχία για προαιρετικό γεύμα. Αμέσως μετά ακολουθώντας μία μοναδική διαδρομή με θέα τον Αμβρακικό, μέσω ΒΟΝΙΤΣΑΣ - ΠΡΕΒΕΖΑΣ (υποθαλάσσια σήραγγα) φθάνουμε στην όμορφη κωμόπολη της ΠΑΡΓΑΣ. Παραμονή για περιπάτους και καφέ στο γραφικό λιμανάκι και συνεχίζουμε για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο F/B και απόπλους για το όμορφο νησί των Φαιάκων. 'Αφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

2Η ΗΜΕΡΑ: 

Μετά το πρωινό, θα επισκεφθούμε το ΑΧΙΛΛΕΙΟ, το ΚΑΝΟΝΙ και το ΜΟΝ ΡΕΠΟ. Ακολουθεί περιήγηση της πόλης, επίσκεψη στο Κάστρο και στο Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, πολιούχο του νησιού. Προαιρετικό γεύμα και επιστροφή στο ξενοδοχείο, για ξεκούραση. Το απόγευμα βόλτα στην Παλαιοκαστρίτσα για να απολαύσουμε τον καφέ μας με θέα το υπέροχο τοπίο που προσφέρει ο μαγευτικός κολπίσκος. Δείπνο, διανυκτέρευση.

 

3Η ΗΜΕΡΑ: 

Πρωινό και γνωριμία με το βόρειο τμήμα του νησιού (ΡΟΔΑ - ΚΑΣΙΩΠΗ). Το απόγευμα περίπατοι στις ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ. Δείπνο, διανυκτέρευση.

 

4Η ΗΜΕΡΑ: 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το λιμάνι της ΚΕΡΚΥΡΑΣ και με το F/B για ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. Ακολουθώντας στη συνέχεια την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ, περνώντας από τη μικρή κωμόπολη της ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ με το μνημείο των 'σαρανταεννέα' συνεχίζουμε για της πηγές του ΑΧΕΡΟΝΤΑ. Ένα τοπίο σπάνιας ομορφιάς, περπατώντας κατά μήκος του ποταμού, αντικρίζοντας τους άγριους βράχους να αναβλύζουν ορμητικά τα γάργαρα και παγωμένα νερά μέσα από την "καρδιά των σουλιώτικων βουνών", που στην κορυφή τους φιλοξενούν τα ιστορικά ΧΩΡΙΑ του ΣΟΥΛΙΟΥ. Αμέσως μετά αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, από τη γνωστή πλέον διαδρομή, μέσω ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, στάση, ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ - ΡΙΟΥ, ΙΣΘΜΟΥ στάση, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

 

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχεία Δίκλινο Παιδικό σε τρίκλινο (έως 12 ετών) Μονόκλινο
Potamaki 3* 185€ 155€ 230€
175€*
*Η τιμή αφορά κρατήσεις με προκαταβολή έως 20/5.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3*.
  • 3 πρωινά.
  • 3 δείπνα.
  • Εισιτήρια F/B ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ και αντίστροφα.
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Φ.Π.Α.     

     

Start your journey