ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΖΑΓΟΡΙ - ΜΕΤΣΟΒΟ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΖΑΓΟΡΙ - ΜΕΤΣΟΒΟ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

26/10

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
155
αναλυτικά

ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΖΑΓΟΡΙ - ΜΕΤΣΟΒΟ
Start your journey

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.15 π.μ. με προορισμό την πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Με μικρές ενδιάμεσες στάσεις θα φτάσουμε στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ και τη ΛΙΜΝΗ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ, όπου με μικρό πλοιάριο (έξοδα ατομικά) θα επισκεφθούμε το γραφικό νησάκι που φιλοξενεί και το ΣΠΙΤΙ - ΜΟΥΣΕΙΟ του ΑΛΗ ΠΑΣΑ. Αμέσως μετά θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο "PALLADIO" στο κέντρο της πόλης, ξεκούραση, χρόνος ελεύθερος, δείπνο σε γνωστό μουσικό στέκι της πόλης, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό μία πολύ ενδιαφέρουσα διαδρομή από το ιστορικό ΚΑΛΠΑΚΙ, μας οδηγεί στη γραφική ΑΡΙΣΤΗ, ένα όμορφο κεφαλοχώρι που απέχει 48 χλμ. από τα Ιωάννινα. Στην κεντρική πλατεία του χωριού μπορούμε να απολαύσουμε το καφεδάκι μας σε ένα από τα παραδοσιακά καφενεία και να θαυμάσουμε την επιβλητική εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου με το πανύψηλο καμπαναριό της. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε το γραφικό ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ. Εδώ, θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε μέχρι το εκκλησάκι της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και να θαυμάσουμε το μοναδικό θέαμα που προσφέρει η ΧΑΡΑΔΡΑ του ΒΙΚΟΥ, ενώ σε παραδοσιακό ταβερνάκι του χωριού θα γευματίσουμε. Επισρτροφή στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πλούσια σε αξιοθέατα και τοπία και η σημερινή μας διαδρομή. Ανάβαση στην Πίνδο με μοναδική θέα προς τη λίμνη ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ κια το οροπέδιο των Ιωαννίνων, καθώς μίας καταπράσινη διαδρομή μας οδηγεί στο ΜΕΤΣΟΒΟ, στάση - επίσκεψη. Αναχώρηση για Αθήνα με επίσκεψη στο γνωστό ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ με τα κέρινα ομοιώματα. Γεύμα προαιρετικά στο χωριό ΓΟΡΓΟΜΥΛΟ και συνεχίζουμε με μικρή στάση σε καφέ της Εθνικής οδού, για να καταλήξουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο Παιδικό σε τρίκλινο (2-12 ετών) Μονόκλινο
Palladio 155€ 130€ 190€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο PALLADIO 3*, των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.
  • 2 πρωινά σε μπουφέ.
  • 1 δείπνο στα Ιωάννινα.
  • 1 γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα στο Μονοδένδρι.
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής.
Start your journey