Ιωάννινα-Ζαγόρι-Πάργα-Παξοί-Μέτσοβο

Ιωάννινα-Ζαγόρι-Πάργα-Παξοί-Μέτσοβο

Γιατι να πάτε: 
ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑΔΡΑ ΤΟΥ ΒΙΚΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΠΑΞΩΝ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

29/7 ● 12/8 ● 16/8 ● 19/8

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
175
αναλυτικά

ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννινα-Ζαγόρι-Πάργα-Παξοί-Μέτσοβο
Start your journey

1Η ΗΜΕΡΑ:

 

 Αναχώρηση στις 7.30 π.μ., με προορισμό την πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Με μικρή ενδιάμεση στάση, λίγο πριν φθάσουμε στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ θα συναντήσουμε και θα επισκεφθούμε το γνωστό ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ με τα κέρινα ομοιώματα. Αμέσως μετά θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο "PALLADIO" στο κέντρο της πόλης, γεύμα προαιρετικά, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

 

 

2Η ΗΜΕΡΑ:

 

 Πρωινό και μία πολύ όμορφη διαδρομή, μας οδηγεί στο κεντρικό Ζαγόρι και το όμορφο χωριό των ΚΗΠΩΝ, επίσκεψη και η εκδρομή μας συνεχίζεται για το γραφικό ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε μέχρι το εκκλησάκι της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και να θαυμάσουμε το μοναδικό θέαμα που προσφέρει η ΧΑΡΑΔΡΑ του ΒΙΚΟΥ, ενώ σε παραδοσιακό ταβερνάκι του χωριού θα γευματίσουμε προαιρετικά. Επιστροφή στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ξεκούραση και το απόγευμα επίσκεψη στο γραφικό νησάκι με το "ΣΠΙΤΙ - ΜΟΥΣΕΙΟ" του ΑΛΗ ΠΑΣΑ. Δείπνο προαιρετικά, διανυκτέρευση.

 

 

3Η ΗΜΕΡΑ:

 

 Μετά το πρωινό θα φθάσουμε στη γραφική κωμόπολη της ΠΑΡΓΑΣ. Με τουριστικό πλοιάριο θα επισκεφθούμε την υπέροχη παραλία των ΑΝΤΙΠΑΞΩΝ με τα καταγάλανα νερά και τον ΓΑΙΟ την πρωτεύουσα των ΠΑΞΩΝ, ο οποίος προστατεύεται φυσικά από δύο νησάκια, την Παναγιά και τον 'Αγιο Νικόλαο. Το απόγευμα θα επιστρέψουμε στην ΠΑΡΓΑ, όπου θα έχουμε και μικρή επίσκεψη και από εκεί στο ξενοδοχείο μας στα Ιωάννινα, για δείπνο προαιρετικά και διανυκτέρευση.

 

 

4Η ΗΜΕΡΑ: 

 

Πλούσια σε αξιοθέατα και τοπία και η σημερινή μας διαδρομή. Ανάβαση στην Πίνδο με μοναδική θέα προς τη λίμνη ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ και το οροπέδιο των Ιωαννίνων, καθώς μια καταπράσινη διαδρομή μας οδηγεί στο ΜΕΤΣΟΒΟ, στάση - επίσκεψη, μέσω ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, στάση, ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΛΑΜΙΑΣ με μικρή στάση σε καφέ της Εθνικής Οδού καταλήγουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Δίκλινο Μονόκλινο
175€ 235€

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 

  • Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο PALLADIO 3*, των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.
  • 3 πρωινά σε μπουφέ.
  • Τα εισιτήρια για την κρουαζιέρα στους ΠΑΞΟΥΣ.
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
Start your journey