ΙΤΕΑ - ΤΡΙΖΟΝΙΑ - ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ

ΙΤΕΑ - ΤΡΙΖΟΝΙΑ - ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ

Γιατι να πάτε: 
ΣΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

26/5

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
145
αναλυτικά

ΙΤΕΑ - ΤΡΙΖΟΝΙΑ - ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ
Start your journey

1Η ΗΜΕΡΑ:

Αναχώρηση της 08.00 π.μ., ημίωρη στάση σε ΚΑΦΕ στην περιοχή του ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ, άφιξη στη Θήβα. Επίσκεψη του νέου και πολύ σπουδαίου ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΘΗΒΩΝ και συνεχίζουμε για την όμορφη παραλία ΣΑΡΑΝΤΗ. Παραμονή, γεύμα προαιρετικά. Αμέσως μετά αναχώρηση μέσω ΔΙΣΤΟΜΟΥ για την παραλία της ΙΤΕΑΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο της, δείπνο, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους, διανυκτέρευση.

 

2Η ΗΜΕΡΑ:

Πρωινό και φθάνουμε στα ΧΑΝΙΑ όπου με μικρό καΐκι σε λίγα λεπτά, θα περάσουμε στα ΤΡΙΖΟΝΙΑ. Ένα καταπράσινο νησί στον Κορινθιακό κόλπο, το μοναδικό στην περιοχή κατοικήσιμο. Το άγνωστο σε πολλούς αυτό νησί, διαθέτει ένα πανέμορφο φυσικό λιμάνι, κατά μήκος της ακτής του υπάρχουν της παραδοσιακές ταβέρνες, εστιατόρια και καφέ για να απολαύσουμε το μαγευτικό τοπίο που απλώνεται μπροστά της. Μέσα σε 2 μόνο τετραγωνικά χιλιόμετρα, περικυκλωμένα από θάλασσα, χωράνε ελιές, αμπέλια και άλλα οπωροφόρα δέντρα, χαρακτηριστικά της ελληνικής φύσης, τα οποία προστίθενται στην ομορφιά του καταπράσινου νησιού. Παραμονή, επίσκεψη και αναχώρηση για επίσκεψη στο ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ. Το απόγευμα επιστρέφουμε και πάλι στο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο της στην ΙΤΕΑ, για περιπάτους, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

3Η ΗΜΕΡΑ:

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το ορεινό ΛΙΔΩΡΙΚΙ, και την τεχνητή ΛΙΜΝΗ του ΜΟΡΝΟΥ, ενώ μία πολύ όμορφη καταπράσινη διαδρομή θα της οδηγήσεις στην πόλη της ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ και την παραλία ΓΡΙΜΠΟΒΟΥ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση, άφιξη το βράδυ.

Start your journey