ΘεοφανΕΙΑ στην Ήπειρο και στη ξεχωριστή πολυτέλεια του Epirus Palace!!

ΘεοφανΕΙΑ στην Ήπειρο και στη ξεχωριστή πολυτέλεια του Epirus Palace!!

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

5/1

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
135
αναλυτικά

ΕΛΛΑΔΑ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ
Start your journey

1η Ημέρα: 

 

Αναχώρηση 07.00πμ απο ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:20 από ΑΘΗΝΑ για ΑΚΡΑΤΑ (Εο) στάση και από εκεί θα διασχίσουμε τη γέφυρα ΡΙΟΥ για την παραλιακή ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ όπου και παραμονή για γεύμα.Εν συνεχεία για ΑΡΤΑ και από εκεί για ΜΠΙΖΑΝΗ για να επίσκεφτουμε  το πολύ ενδιαφέρον Μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Παύλου Βρέλλη .Κατόπιν για το ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 


2η Ημέρα: 

 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΖΑΓΟΡΙ και πρώτη στάση σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά χωριά, το όμορφο ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ. Εν συνεχεία για  ΜΟΝOΔΕΝΔΡΙ, αντιπροσωπευτικός  οικισμός  του ΖΑΓΟΡΙΟΥ με λιθόστρωτα καλντερίμια και πετρόχτιστα σπίτια. Από τη κεντρική πλατεία του χωριού και μετά από σύντομη πεζοπορία φθάνουμε στο Βυζαντινό Μοναστήρι της ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ από όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει τμήμα του εντυπωσιακού φαραγγιού του ΒΙΚΟΥ. Χρόνος για γεύμα και στη συνέχεια για ΙΩΑΝΝΙΝΑ για επίσκεψη στη μαγευτική λίμνη (ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ)με το γραφικό νησάκι.Επιστροφή στο ξενοδοχείο για δείπνο.Διανυκτέρευση.

 


3η Ημέρα: 

 

Μετά το πρωινό αναχώρηση μέσω Εγνατίας Οδού για ΜΕΤΣΟΒΟ,παραμονή στο αρχοντικό κεφαλοχώρι της Πίνδου για επίσκεψη στο Μουσείο ΤΟΣΙΤΣΑ και την ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ και συνεχίζουμε για περιοχή ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ γεύμα και από εκεί για ΤΡΙΚΑΛΑ, ΔΟΜΟΚΟ, ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.) στάση και στη συνέχεια για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.
 

Τιμή :   135,00  €  κατ άτομο σε δίκλινο
Τιμή :   175,00  €  μονόκλινο

 

 

 


Περιλαμβάνονται:

 

Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις στο πολυτελές EPIRUS PALACE  5*,2 δείπνα & 2 πρωινά σε μπουφέ ,αρχηγός/συνοδός,Φπα.

 
Start your journey