Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

5 days

Αναχωρήσεις

20/6

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
235
αναλυτικά

ΠΗΛΙΟ - ΣΚΙΑΘΟΣ – ΒΟΛΟΣ
Start your journey

ΠΕΜΠΤΗ 20/6/19

7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:30π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ Κάνοντας τις ανάλογες στάσεις καθ’ οδόν και πριν φτάσουμε στην πόλη του Βόλου, θα επισκεφτούμε δυο σπουδαίους αρχαιολογικούς χώρους διαφορετικών εποχών. Τη Δημητριάδα και το Σέσκλο. Ύστερα στο αρχαιολογικό μουσείο του Βόλου θα θαυμάσουμε ό,τι βρέθηκε σ’ αυτούς τους χώρους αλλά και σε άλλες ανασκαφές της περιοχής. Φαγητό στον ΒΟΛΟ και εν συνεχεία τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

 

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/6/19

Μετά το πρωινό η ημέρα μας θα αρχίσει με επίσκεψη στο μουσείο- αρχοντικό με τις τοιχογραφίες του λαϊκού ζωγράφου Θεόφιλου. Η όμορφη Μακρυνίτσα μας περιμένει για καφέ και γνωριμία με το νεοϊδρυθέν μουσείο «Οξεία Επίσκεψης». Συνεχίζουμε για την κωμόπολη της Ζαγοράς και καταλήγουμε στο παραθαλάσσιο χωριό τον ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Κατόπιν για το γραφικό χωριό του ΚΙΣΣΟΥ, στάση. Επιστροφή στο ΒΟΛΟ. Διανυκτέρευση.

 

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 22/6/19

Μετά το πρωινό το πούλμαν θα μας μεταφέρει στο γραφικό λιμανάκι Αχίλλειο, απ’ όπου θα ξεκινήσει η κρουαζιέρα μας για τη Σκιάθο, το νησί του Παπαδιαμάντη. Κάτι που του χρωστάμε από το 2011, στα εκατό χρονα από το θάνατό του. Θα επισκεφτούμε το σπίτι-μουσείο του μοναδικού μας «κοσμοκαλόγερου» και θα κάνουμε μπάνιο στις περιλάλητες Κουκουναριές. Επιστροφή στο Αχίλλειο και από εκεί στον ΒΟΛΟ. Διανυκτέρευση.

 

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 23/6/19

Μετά το πρωινό θα ξεκινήσει το ταξίδι μας με το «Μουτζούρη»! Από τα Άνω Λεχώνια, θα φτάσουμε ως τις Μηλιές με το γραφικό τραινάκι του Πηλίου. Στις Μηλιές, θα επισκεφτούμε και θα ξεναγηθούμε στο μοναδικό από αρχιτεκτονικής, ακουστικής και θρησκευτικής πλευράς ναό των Ταξιαρχών. Μπάνιο και φαγητό στα Καλά Νερά και ύστερα θα αποτολμήσουμε μια γνωριμία με την «αγκαλιά» του Παγασητικού κόλπου μέχρι την ΑΡΓΑΛΑΣΤΗ. Επιστροφή το απόγευμα στο ΒΟΛΟ. Διανυκτέρευση.

 

 

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 24/6/19

Μετά το πρωινό αρχίζουμε με την επίσκεψη - ξενάγηση στο μουσείο πληνθοκεραμοποιϊας «Τσαλαπάτα». Και στο τέλος τα όμορφα, που πιστεύω να μην είναι δύσκολα. Επίσκεψη στο περιβαλλοντικό κέντρο της λίμνης Κάρλας. Επιστροφή για ΟΜΟΝΟΙΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ με τις ανάλογες στάσεις για φαγητό και café.

 

 

 

 

*Τα βράδια στις βόλτες μας θα χαιρόμαστε την Αργώ και το κορδόνι, την Αγία τριάδα με τις αγιογραφίες του Γουναρόπουλου, τον Άναυρο με τα γλυπτά και το σπιτάκι του Σέσκλου και ακόμη θα απολαμβάνουμε τους μοναδικούς τσιπουρομεζέδες.

**Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει και να προσαρμοστεί στις ανάλογες συνθήκες χωρίς να γίνει καμιά παράληψη.

***Το κόστος εισόδου στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία καθώς και το εισιτήριο (10 ευρώ) του τραίνου για τις Μηλιές επιβαρύνουν κάθε εκδρομέα.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 235 B/B

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

1) Το εισιτήριο του πούλμαν,

2) το ξενοδοχείο ‘’ ΝΕFELI ‘’ 3*** σε δίκλινα δωμάτια στην πόλη του ΒΟΛΟΥ,

3) τα 4 πρωινά σε μπουφέ,

4) το καραβάκι για την ημερήσια κρουαζιέρα σας στην ΣΚΙΑΘΟ,

5) Αρχηγό - Συνοδό,

6) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο,

7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator),

8) Φ.Π.Α

Start your journey