ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΚΡΟΥΖΙΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ Ε/Γ - Τ/Ρ "ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΣΤΡΕΛΛΑ"

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΚΡΟΥΖΙΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ Ε/Γ - Τ/Ρ "ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΣΤΡΕΛΛΑ"

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

1 days

Αναχωρήσεις

Καθημερινά

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
15
αναλυτικά

ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ - ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ - ΠΥΡΓΑΔΙΚΙΑ - ΔΡΕΝΙΑ - ΔΙΑΠΟΡΟ - ΑΡΜΕΝΙΣΤΗ
Start your journey

Θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε την εταιρεία μας «ΠΥΡΓΑΔΙΚΙΑ ΚΡΟΥΪΖΕΣ Ν.Ε.», η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της ημερήσιας κρουαζιέρας στα Πυργαδίκια Χαλκιδικής. 


Εκτελούμε ημερήσιες κρουαζιέρες προς την Αμμουλιανή, το Διάπορο και τον Αρμενιστή, καθώς και το Άγιο Όρος με το ιδιόκτητο σκάφος μας  Ε/Γ – Τ/Ρ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΣΤΡΕΛΛΑ». 


Το σκάφος μας έχει δυνατότητα μεταφοράς 75 ατόμων και πληροί όλες τις προϋποθέσεις του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας. Είναι πιστοποιημένο να εκτελεί ημερήσιους πλόες, τα σωστικά του μέσα υπερκαλύπτουν των ανώτατο αριθμό επιβατών και διαθέτει όλα τα πιστοποιητικά και έγγραφα αξιοπλοΐας που απαιτούνται για αυτού του είδους τις ημερήσιες κρουαζιέρες. 


Το σημείο αναχώρησης μας είναι το γραφικό χωριό των Πυργαδικίων Χαλκιδικής του Δήμου Αριστοτέλη.  


Οι εκδρομές που πρόκειται να πραγματοποιούνται είναι οι εξής: 

 

1. ΠΡΟΣ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ – ΔΡΕΝΙΑ
 
Το πλοίο αναχωρεί από τα Πυργαδίκια στις 11:00 και φθάνει στα Δρένια περίπου στις 12:20 όπου οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να κολυμπήσουν από το σκάφος για περίπου μία ώρα. Αναχώρηση από τα Δρένια 13:30 με προορισμό την Αμμουλιανή. Το πλοίο  προσδένει σε μόλο στις14:00  και αποβιβάζονται οι επιβάτες. Ελεύθερος χρόνος για γνωριμία με το νησί. Καφέ, φαγητό και βόλτα και αναχώρηση από την Αμμουλιανή στις 17:00 με άφιξη στα Πυργαδίκια στις 18:10. Η κρουαζιέρα αυτή θα πραγματοποιείται 3 φορές την εβδομάδα. 
 
 
2. ΠΡΟΣ ΔΙΑΠΟΡΟ – ΑΡΜΕΝΙΣΤΗ
 
Το πλοίο αναχωρεί από τα Πυργαδίκια στις 11:00 και φθάνει στο Διάπορο στις 12:00 περιπλέοντας τις κοντινές ακτές της Σιθωνίας. Εκεί οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο τους στα καταγάλανα νερά της περιοχής. Αναχώρηση από το Διάπορο στις 14:00 και άφιξη στον Αρμενιστή στις 15:00. Αναχώρηση από τη φημισμένη παραλία του Αρμενιστή στις 17:00 και άφιξη στα Πυργαδίκια στις 18:30. Η κρουαζιέρα αυτή θα πραγματοποιείται 1 φορά την εβδομάδα. 
 
 
3. ΠΡΟΣ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ
 
Το πλοίο αναχωρεί από τα Πυργαδίκια στις 10:00 και φθάνει στην Ουρανούπολη στις 11:20. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα για μία περίπου ώρα, στην Αθωνική Πολιτεία. Αναχώρηση από την Ουρανούπολη περίπου στις 12:30 για τον παράπλου του Αγίου Όρους. Οι επιβάτες έχουν την δυνατότητα, από απόσταση 500 μίλων βάσει νομοθεσίας να δουν τις Μονές, τις Σκήτες και τους ταρσανάδες. Το πλοίο  συνεχίζει για την Αμμουλιανή και φτάνει περίπου στις 17:00. Ελεύθερος χρόνος 1 ½ ώρας για βόλτα στα δρομάκια του νησιού, καφέ και φαγητό. Άφιξη στα Πυργαδίκια περίπου στις 19:30. 
 
Σε αυτή την κρουαζιέρα διατίθεται Δωρεάν νερό και προσφέρεται επίσης ένα κρύο σνακ. 
 
Η έναρξη των δρομολογίων μας έχει οριστεί για τις 7 Μάϊου 2019. 
 
 

Έως 15 Ιουνίου φεύγουμε καθημερινά για Αμμουλιανή.

Αναχώρηση από Πυργαδίκια 11:00 και επιστροφή 18:15.

 


 

Τιμή εισιτηρίου: 13 ετών και πάνω 15€

7-12 ετών 8€

0-6 ετών δωρεάν

 

 

 

888

Start your journey