ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

24/12 ● 31/12

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
135
αναλυτικά

Ελλάδα

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ - ΑΡΕΟΠΟΛΗ - ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ - ΓΥΘΕΙΟ - ΣΠΑΡΤΗ - ΜΥΣΤΡΑΣ
Start your journey

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/12/2017

7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΥΡΑΓΓΑ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΥ στάση. Συνεχίζουμε για ΣΠΑΡΤΗ όπου και θα  επισκεφτούμε την ερειπωμένη πολιτεία του Βυζαντίου το ΜΥΣΤΡΑ. Κατόπιν για το προάστιο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ παραμονή, γεύμα. Εν συνεχεία για την πόλη της ΣΠΑΡΤΗΣ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Το απόγευμα ελεύθερο. Το βράδυ Δείπνο – Ρεβεγιόν.Διανυκτέρευση.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 25/12/2017

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την γραφική καστροπολιτεία της  ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ. ‘Αφιξη και επίσκεψη στην παλιά πόλη με τα πλακόστρωτα δρομάκια του κάστρου, τα Βυζαντινά αρχοντικά, οι εκκλησίες και τα μαγαζάκια με τοπικά προ’ι’όντα, συνθέτουν μια μαγευτική εικόνα περιπλάνησης . Εν συνεχεία στην παραλία παραμονή, γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Δείπνο.Διανυκτέρευση

 

ΤΡΙΤΗ 26/12/2017

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΑΡΕΟΠΟΛΗ στάση. Εν συνεχεία για τα περίφημα ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ, επίσκεψη(έξοδα ατομικά). Κατόπιν για το παραθαλάσσιο ΓΥΘΕΙΟ με τα ιστορικά κτήρια και το νησιώτικο χρώμα, παραμονή, γεύμα. Επιστροφή για ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ με μία ενδιάμεση στάση καθ’ οδόν. 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 135 Η/Β

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) Το ξενοδοχείο  ‘’ MANIATIS ‘’ 3*** σε δίκλινα δωμάτια στην ΣΠΑΡΤΗ, 3) Τα 2 πρωινά σε μπουφέ , 4) Τα 2 Δείπνα μαζί με το ΡΕΒΕΓΙΟΝ στις 24/12, 5) Αρχηγό - Συνοδό , 6) Φ.Π.Α.

Start your journey