ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ - ΟΡΜΟΣ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ

ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ - ΟΡΜΟΣ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

15/6

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
128
αναλυτικά

ΠΥΛΟ - ΜΕΘΩΝΗ ΒΥΤΙΝΑ – ΛΑΓΚΑΔΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ – ΚΑΡΙΤΑΙΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ
Start your journey

ΣΑΒΒΑΤΟ 15/6/2019

7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση. Εν συνεχεία θα επισκεφτούμε το Σπήλαιο Κάψια, με πλούσιο διάκοσμο από πολύχρωμους σταλαγμίτες και  σταλακτίτες που εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη(έξοδα ατομικά). Κατόπιν για ΒΥΤΙΝΑ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΛΑΓΚΑΔΙΑ στάση και καταλήγουμε στην ΟΛΥΜΠΙΑ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/6/2019

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε το γραφικό λιμανάκι της ΠΥΛΟΥ. (Προαιρετική επίσκεψη στο Κάστρο της, έξοδα ατομικά). Εν συνεχεία για το ενετικό παραθαλάσσιο Βενετσιάνικο Κάστρο της ΜΕΘΩΝΗΣ, επίσκεψη(έξοδα ατομικά), παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα  στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17/6/2019

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε το Μουσείο της ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ(έξοδα ατομικά). Eν συνεχεία για ΚΡΕΣΤΕΝΑ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ και φτάνουμε στην γραφική ΚΑΡΙΤΑΙΝΑ στάση. Κατόπιν για ΕΛΛΗΝΙΚΟ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ – ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ στάση. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 128 Η/Β

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ΄΄ OLYMPIC VILLAGE RESORT & SPA ΄΄ 4**** σε δίκλινα δωμάτια στην ΟΛΥΜΠΙΑ , 3) τα 2 πρωινά σε μπουφέ, 4) τα 2 Δείπνα , 5) Αρχηγό - Συνοδό, 6) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 8) Φ.Π.Α

Start your journey