Γύρος Ισπανίας - Πορτογαλία

Γύρος Ισπανίας - Πορτογαλία

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

21 days

Αναχωρήσεις

23/6

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
1785
αναλυτικά

ΓΕΝΟΒΑ - ΜΟΝΑΚΟ - ΝΙΚΑΙΑ - ΜΑΣΣΑΛΙΑ - ΑΝΔΟΡΑ - ΜΑΔΡΙΤΗ ΤΟΛΕΔΟ - ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ - ΠΟΡΤΟ - ΚΟΪΜΠΡΑ - ΦΑΤΙΜΑ - ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ - ΣΕΒΙΛΛΗ - ΚΟΡΔΟΒΑ - ΓΡΑΝΑΔΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ - ΜΑΣΣΑΛΙΑ - ΜΟΝΤΕΝΑ
Start your journey

1Η ΗΜΕΡΑ, ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ: 

Αναχώρηση από ΑΘΗΝΑ για το λιμάνι της ΠΑΤΡΑΣ, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για ΑΝΚΟΝΑ, διανυκτέρευση εν πλω.

 
2Η ΗΜΕΡΑ, ΑΝΚΟΝΑ - ΓΕΝΟΒΑ: 

'Αφιξη στο λιμάνι της ΑΝΚΟΝΑ και άμεση αναχώρηση για ΓΕΝΟΒΑ. Διασχίζουμε την κεντρική και Βόρεια Ιταλία, με μικρές ενδιάμεσες στάσεις και προσπερνάμε σημαντικές Ιταλικές μεγαλουπόλεις, όπως η ΜΠΟΛΩΝΙΑ και η ΠΑΡΜΑ, πριν φθάσουμε το βράδυ στην περιοχή της ΓΕΝΟΒΑΣ για δείπνο και διανυκτέρευση.
 
 
3Η ΗΜΕΡΑ, ΓΕΝΟΒΑ - ΜΟΝΑΚΟ - ΝΙΚΑΙΑ - ΜΑΣΣΑΛΙΑ 

Πρωινό και αναχώρηση για το πριγκιπάτο του ΜΟΝΑΚΟ με τα περίφημα ανάκτορα και το ΩΚΕΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ. Ακολουθεί η τέταρτη σε πληθυσμό πόλη της ΓΑΛΛΙΑΣ , η ΝΙΚΑΙΑ. Χτισμένη σε μια θαυμάσια τοποθεσία, κατά μήκος της κομψής καμπύλης του κόλπου του ΑΝΖ, στις εκβολές του ΠΑΓΙΟΝ, στους πρόποδες μιας σειράς λόφων, όπου δεσπόζει ένα πλατύ παραπέτασμα βουνών. Τους κήπους του ΑΛΒΕΡΤΟΥ του Α’, το ΗΡΩΟΝ, την παλαιά πόλη, την πλατεία ΜΑΣΣΕΝΑ και την παραλιακή λεωφόρο, θα επισκεφθούμε στη σημερινή μας περιήγηση πριν καταλήξουμε το βράδυ στο ξενοδοχείο μας στη Μασσαλία, για δείπνο και διανυκτέρευση.
 
 
4Η ΗΜΕΡΑ, ΜΑΣΣΑΛΙΑ – ΑΝΔΟΡΑ 

Πρωινό και αναχώρηση για το ανεξάρτητο κρατίδιο της ΑΝΔΟΡΑΣ. Αυτόνομη δημοκρατία βρίσκεται στα γαλλο-ισπανικά σύνορα στα Ανατολικά Πυρηναία όρη. Είναι μια δασώδης κοιλάδα που διαρρέεται από τον ποταμό Βαλίρα. Οι κάτοικοι της είναι περίπου 20.000 και κατανέμονται σε 6 κοινότητες. Πρωτεύουσα της είναι η Ανδόρα λα Βιέχα και η έκταση της είναι 452 τετρ. χλμ. Μέσω ωραιότατης διαδρομής, λοιπόν, και διασχίζοντας τμήμα των Πυρηναίων θα φθάσουμε το απόγευμα στην πόλη της ΑΝΔΟΡΑΣ, όπου μετά το δείπνο θα έχουμε χρόνο για περιπάτους και γνωριμία με την πάντα ενδιαφέρουσα αγορά του κρατιδίου, διανυκτέρευση.
 
 
5Η ΗΜΕΡΑ, ΑΝΔΟΡΑ - ΜΑΔΡΙΤΗ: 

Μετά το πρωινό, ολοκληρώνουμε τη γνωριμία μας με την ΑΝΔΟΡΑ και αναχωρούμε για ΜΑΔΡΙΤΗ με ενδιάμεση στάση στην πόλη της ΣΑΡΑΓΟΣΑ. Μέσω ΚATAΛΑΓΙΟΥΝΤ και ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑΣ θα φθάσουμε το βράδυ στη ΜΑΔΡΙΤΗ, για δείπνο και διανυκτέρευση.


 
6Η ΗΜΕΡΑ, ΜΑΔΡΙΤΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ): 

Η σημερινή μας ξενάγηση στην ισπανική πρωτεύουσα ξεκινά από την ΠΟΥΕΡΤΑ ΝΤΕ ΣΟΛ με το άγαλμα σύμβολο της πόλης και συνεχίζεται με την πλατεία της ΘΕΑΣ ΚΥΒΕΛΗΣ, την ΠΥΛΗ ΑΛΚΑΛΑ και το ΠΑΡΚΟ ΡΕΤΙΡΟ. Στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΡΑΔΟ λίγο αργότερα θα θαυμάσουμε έργα μεγάλων ισπανών ζωγράφων, όπως του ΒΕΛΑΣΚΕΘ, ΜΟΥΡΙΛΙΟ, ΓΚΟΓΙΑ, ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ ,κ.α. Η ξενάγηση μας τελειώνει με την επίσκεψη στο ΠΑΛΑΘΙΟ ΡΕΑΛ, το ξακουστό βασιλικό παλάτι με τα 2800 δωμάτια, ορισμένα των οποίων θα επισκεφθούμε. Στον ελεύθερο χρόνο που ακολουθεί το απόγευμα, μπορούμε να περπατήσουμε στη μεγαλοπρεπή ΠΛΑΖΑ ΜΑΓΙΟΡ, να δοκιμάσουμε 'τάπας', και να γνωρίσουμε την αγορά της πόλης. Δείπνο, διανυκτέρευση.


 
7Η ΗΜΕΡΑ, ΜΑΔΡΙΤΗ – ΤΟΛΕΔΟ – (ΕΣΚΟΡΙΑΛ): 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την πιο ιστορική πόλη της Ισπανίας το γραφικό ΤΟΛΕΔΟ, χτισμένο πλάι στον ποταμό ΤΑΓΟ. Πρωτεύουσα της αυτόνομης κοινότητας και χωρίς αμφιβολία μία από τις πλουσιότερες σε μνημεία πόλη του κόσμου. Θα επισκεφθούμε τον ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ, την εκκλησία του ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ όπου φυλάσσεται το μεγαλύτερο και ωραιότερο έργο του ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ, "η ΤΑΦΗ του ΚΟΜΗΤΟΣ ΟΡΓΚΑΘ". Τέλος θα επισκεφθούμε το σπίτι όπου έζησε και μεγαλούργησε ο μεγάλος ζωγράφος Ελ Γκρέκο. Αμέσως μετά προτείνουμε προαιρετική επίσκεψη στο ΕΣΚΟΡΙΑΛ για να γνωρίσουμε το Μοναστήρι - παλάτι του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Β΄, τους τάφους των Βασιλιάδων και στη συνέχεια στην κοιλάδα των πεσόντων να επισκεφθούμε το αντίστοιχο μνημείο κάτω από το λόφο και την εκκλησία σε σχήμα ελληνικού σταυρού η οποία περιέχει πίνακες του ΒΕΛΑΣΚΕΘ, ΡΙΒΙΕΡΑ και ΓΚΡΕΚΟ. Η βιβλιοθήκη του Μοναστηριού είναι και η σημαντικότερη της Ισπανίας με πάνω από 40.000 τόμους. Επιστροφή το βράδυ στη ΜΑΔΡΙΤΗ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.


 
8Η ΗΜΕΡΑ, ΜΑΔΡΙΤΗ - ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ - ΠΟΡΤΟ: 

Πρωινό και αναχώρηση για ΠΟΡΤΟ, με ενδιάμεσο σημαντικό σταθμό στη διαδρομή μας το ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ, το λίκνο του Πορτογαλικού Έθνους. 'Αφιξη στο ΠΟΡΤΟ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη, διανυκτέρευση.


 
9Η ΗΜΕΡΑ, ΠΟΡΤΟ/ΞΕΝΑΓΗΣΗ: 

Μετά το πρωινό θα ξεναγηθούμε στην εντυπωσιακή πόλη που είναι χτισμένη στις όχθες του ποταμού Douro και απλώνεται αρμονικά στους λόφους, διατηρώντας ακόμη και σήμερα την μεσαιωνική της εικόνα. Στην περιοχή Ριμπέιρα, κατά μήκος του ποταμού, εκτείνονται οι παλιές συνοικίες με τα πολλά παραδοσιακά καταστήματα και την ανοιχτή αγορά που βρίσκεται στην αποβάθρα, από όπου παλαιότερα φόρτωναν στις χαρακτηριστικές βάρκες το ομώνυμο κρασί. Στην άνω πόλη θα περιηγηθούμε στην περιοχή του Καθεδρικού Ναού και το παλιό κτίριο των σιδηροδρόμων. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το χρυσοποίκιλτο ναό του 'Αγιου Φραγκίσκου και το Παλάτι Μπόλσα, όπου στεγάζεται το Εμπορικό Επιμελητήριο και παλαιότερα το χρηματιστήριο. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος, δείπνο και διανυκτέρευση. 


 
10Η ΗΜΕΡΑ, ΠΟΡΤΟ - ΚΟΪΜΠΡΑ - ΦΑΤΙΜΑ - ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ: 

Πρωινό και αναχώρηση με προορισμό τη ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ. Σημαντικός σταθμός στη διαδρομή μας, η ΚΟΪΜΠΡΑ, η πρώτη Πανεπιστημιούπολη της Πορτογαλίας και μια από τις πιο παλιές του κόσμου. Στάση, επίσκεψη, περίπατοι γνωριμίας στους δρόμους της πόλης των ποιητών με το πολυτραγουδισμένο της ποτάμι, το Μοντέγκο. Ακολουθεί το μεγάλο κέντρο του καθολικισμού η ΦΑΤΙΜΑ, που βρίσκεται 142 km βόρεια της Λισσαβώνας. H Φάτιμα πήρε το όνομα της από την εμφάνιση της Παρθένου Μαρίας το 1917, σε τρία παιδιά αγροτών στην κοιλάδα "Cova Da Iria" και από τότε αναδείχθηκε ως η τοποθεσία με τη μεγαλύτερη προσέλευση προσκυνήματος παγκοσμίως. 'Αφιξη νωρίς το βράδυ στη Λισσαβώνα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.


 
11Η ΗΜΕΡΑ, ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ (ΚΑΣΚΑΪΣ): 

Μετά το πρωινό ξεκινάμε την ξενάγηση μας, στη γραφική και φιλόξενη πόλη, που παρά τις συνεχείς επιδρομές Βαρβάρων για πολλούς αιώνες, διατηρεί έως και σήμερα το λατινικό ένδοξο χαρακτήρα της. Ένα από τα πιο φημισμένα αξιοθέατα της πόλης και ίσως το πιο όμορφο και περίτεχνο παγκοσμίως είναι το Μουσείο με τις Βασιλικές 'Αμαξες, μια μοναδική σε πολυτέλεια και πλούτο συλλογή που χρονολογείται ανάμεσα στο 17ο και 19οαιώνα. Θα επισκεφθούμε το μοναστήρι των Ιερωνυμιτών, το πιο εντυπωσιακό σύμβολο της πορτογαλικής δύναμης και πλούτου, που χτίστηκε το 1502 κατόπιν εντολής του βασιλιά Manuel I για να τιμήσει τη μνήμη του Vasco da Gama για την επιτυχή επιστροφή του από την Ινδία. Τέλος θα γνωρίσουμε το μνημείο των Ανακαλύψεων καθώς και το χαρακτηριστικό Πύργο του Μπελέμ, απ’ όπου ξεκίνησαν οι Πορτογάλοι θαλασσοπόροι για τα πέρατα της γης. Αυτός ο περίφημος πύργος που φαντάζει περισσότερο σαν ένα μικροσκοπικό κάστρο, χτίστηκε το 1515 κοντά στις όχθες του ποταμού Tagus για να προστατεύσει τις εκβολές του ποταμού και έχει χαρακτηριστεί από την UNESCO ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος για να ολοκληρώσετε τη γνωριμία με την πόλη, ή εναλλακτικά προαιρετική επίσκεψη, στο ΚΑΣΚΑΪΣ, μια πολύ όμορφη πόλη στις ακτές του Ατλαντικού, δίπλα στην ακτή του ΕΣΤΟΡΙΛ. Δείπνο το βράδυ στο ξενοδοχείο μας και ακολουθεί προαιρετική διασκέδαση με παραδοσιακά πορτογαλικά τραγούδια fado, που έγιναν γνωστά σε όλο τον κόσμο από τη φημισμένη τραγουδίστρια Rodrigues. Διανυκτέρευση.


 

12Η ΗΜΕΡΑ, ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ - ΣΕΒΙΛΛΗ: 

Μετά το πρωινό ξεκινάμε για την πρωτεύουσα της γοητευτικής Ανδαλουσίας και μεγαλύτερη πόλη της νότιας Ισπανίας, τη ΣΕΒΙΛΛΗ. 'Αφιξη το απόγευμα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, και χρόνος ελεύθερος, για την πρώτη γνωριμία με την πόλη, διανυκτέρευση.

 

13Η ΗΜΕΡΑ, ΣΕΒΙΛΛΗ/ΞΕΝΑΓΗΣΗ: 

Πρωινό και γνωριμία με τη γοητευτική πόλη της Κάρμεν, χτισμένη στις όχθες του πολυτραγουδισμένου Γουαδαλκιβίρ. Θα περιπλανηθούμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης, την περίφημη Σάντα Κρουθ με τα γραφικά στενά, τα ανθοστόλιστα μπαλκόνια και τα πλέον καλαίσθητα Πάτιος σε όλη την Ισπανία. Θα επισκεφθούμε τον Καθεδρικό Ναό της πόλης, τρίτο σε μέγεθος παγκοσμίως και θα συνεχίσουμε με την επίσκεψη στο Αλκάθαρ, το βασιλικό ανάκτορο στη Σεβίλλη που είχε κάποτε την πρόθεση να ανταγωνιστεί σε ομορφιά την περίφημη Αλάμπρα. Η ξενάγηση μας θα ολοκληρωθεί με την επίσκεψη σε δύο από τις εντυπωσιακότερες πλατείες, την Πλατεία της Ισπανίας και την Πλατεία της Αμερικής. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος, ενώ για το βράδυ μετά το δείπνο, προτείνουμε παρακολούθηση παράστασης με ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ, διανυκτέρευση.

 

14Η ΗΜΕΡΑ, ΣΕΒΙΛΛΗ – ΚΟΡΔΟΒΑ - ΓΡΑΝΑΔΑ: 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΓΡΑΝΑΔΑ, με τη διαδρομή μας όμως να περνά από την πόλη της ΚΟΡΔΟΒΑ, που ήταν κάποτε πρωτεύουσα του πιο δυνατού βασιλείου του Ισλάμ, πνευματικό και διοικητικό κέντρο, η πιο πολιτισμένη πρωτεύουσα στην Ευρώπη. Θα περιπλανηθούμε στα γραφικά στενά της Εβραϊκής συνοικίας όπου βρίσκεται η ψυχή της παραδοσιακής Κόρδοβας με τα υπέροχα Πάτιος. Θα επισκεφθούμε το κέντρο της πόλης, το θαυμαστό Τζαμί Μεσκίτα, σιωπηλό τέμενος σήμερα, με 850 ασπροκόκκινες κολόνες, αψίδες από μάρμαρο και ψιλοδουλεμένο ξύλο, μεγαλόπρεπο απομεινάρι του ισχυρού χαλιφάτου της Κόρδοβας και στην καρδιά του οποίου δεσπόζει ένας χριστιανικός ναός. Συνεχίζοντας προς την ενδοχώρα της Ανδαλουσίας θα καταλήξουμε στη ΓΡΑΝΑΔΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση. 

 

15Η ΗΜΕΡΑ, ΓΡΑΝΑΔΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 

Μετά το πρωινό ξεκινάει η ξενάγηση πόλης που κυριαρχείται από την πληθωρική ομορφιά της Αλάμπρας, ένα αριστούργημα τέχνης και αφάνταστης λεπτομέρειας στη διακόσμηση, φτιαγμένο από γύψο, μάρμαρο και τούβλο, της οποίας το όνομα έχει αραβική ρίζα και σημαίνει "κόκκινο κάστρο". Χτισμένη σε έναν πέτρινο λόφο, στις εκβολές του ποταμού Darro, προστατευμένη από βουνά και περικυκλωμένη από δάσος, ανάμεσα στις παλαιότερες συνοικίες της πόλης, η Αλάμπρα ήταν αρχικά σχεδιασμένη για στρατιωτική περιοχή από τα μέσα όμως του 13ου αιώνα έγινε και η κατοικία βασιλέων. Επίσης, θα επισκεφθούμε τους υπέροχους κήπους του Generalife, ενός ανεξάρτητου παλατιού, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την Αλάμπρα και αποτελούσε τόπο χαλάρωσης των βασιλέων. Αναχώρηση για την πιο τυπική μεσογειακή πόλη της Ισπανίας τη ΒΑΛΕΝΘΙΑ. Πρωτεύουσα του Λεβάντε, όπως λέγεται στα Ισπανικά η ανατολική πλευρά της Ισπανίας. 'Αφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

16Η ΗΜΕΡΑ, ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ: 

Πρωινό και πανοραμική περιήγηση της πόλης, που 'κουβαλάει' την αρχιτεκτονική και πολιτισμική παράδοση των χιλίων χρόνων της ιστορίας της. Σήμερα η Βαλένθια θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια από τις πιο μοντέρνες πόλεις της Ευρώπης. Θα περάσουμε από την παλιά πόλη και θα δούμε το δημαρχείο της πόλης που προσδίδει ένα στυλ αναγεννησιακού μπαρόκ και ήταν έδρα των Ρεπουμπλικάνων την εποχή του εμφυλίου. Στη συνέχεια θα δούμε το παλάτι του Marques de dos Aguas, σημερινό Μουσείο κεραμικής με τη θαυμάσια αλαβάστρινη πρόσοψη του. Θα περπατήσουμε επίσης στην αγορά με το παλιό χρηματιστήριο και θα καταλήξουμε στον καθεδρικό ναό με τον πύργο Mikelet, που θεωρείται σύμβολο της πόλης. Αμέσως μετά αναχώρηση για ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ, όπου θα φθάσουμε νωρίς το βράδυ για δείπνο και διανυκτέρευση. 

 

17Η ΗΜΕΡΑ, ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ: 

Μετά το πρωινό ξεκινάμε την ξενάγηση μας από την κεντρική πλατεία της Βαρκελώνης, την Plaza Catalunia. Θα διασχίσουμε την περίφημη λεωφόρο Paseo de gracia με τα πιο ακριβά καταστήματα της πόλης και τα ωραιότερα σπίτια από την εποχή του μοντερνισμού διασήμων αρχιτεκτόνων με γνωστότερα την Casa Batllo και Casa Mila του μεγάλου Antonio Gaudi. Θα σταματήσουμε και θα δούμε από κοντά το αριστούργημα του, την περίφημη εκκλησία Sagrada Familia. Συνεχίζουμε την ξενάγηση μας περνώντας από το Porto Olympico, λιμάνι στην περίοδο των Ολυμπιακών αγώνων, το Ολυμπιακό χωριό και την Barceloneta, παλιά γειτονιά των ψαράδων. Θα περάσουμε από την άλλη πλευρά της πόλης και θα ανηφορήσουμε στο λόφο Montjuik όπου βρίσκεται το Ολυμπιακό στάδιο και όλες οι εγκαταστάσεις της Ολυμπιάδας του 1992. Η επόμενη στάση μας στο Ισπανικό χωριό, που κατασκευάστηκε για την παγκόσμια έκθεση του 1929. Η ξενάγηση μας θα τελειώσει στο ιστορικό κέντρο της πόλης, την περίφημη γοτθική συνοικία όπου βρίσκονται και τα περισσότερα διοικητικά κτήρια, το παλάτι των καθολικών βασιλιάδων και ο καθεδρικός ναός. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

18Η ΗΜΕΡΑ, ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΤΖΙΡΟΝΑ - ΜΑΣΣΑΛΙΑ: 

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την ΤΖΙΡΟΝΑ, για να θαυμάσουμε μεταξύ άλλων τον Καθεδρικό Ναό και την Εβραϊκή περιοχή. Η διαδρομή μας προς τη νότια Γαλλία συνεχίζεται και μας οδηγεί στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γαλλίας. Δείπνο, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην όμορφη πόλη και μεγάλο εμπορικό λιμάνι, διανυκτέρευση.

 

19Η ΗΜΕΡΑ, ΜΑΣΣΑΛΙΑ – ΠΑΡΜΑ Ή ΜΟΝΤΕΝΑ: 

Πρωινό και μέσω της γνωστής διαδρομής, διασχίζοντας τις όμορφες ακτές της νότιας Γαλλίας, προσπερνώντας την πόλη της ΓΕΝΟΒΑΣ, με μικρές στάσεις καθοδόν, θα φθάσουμε το βράδυ στην περιοχή της ΠΑΡΜΑ ή της ΜΟΝΤΕΝΑ, για δείπνο και διανυκτέρευση.

 

20Η ΗΜΕΡΑ, ΜΟΝΤΕΝΑ - ΑΝΚΟΝΑ: 

Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι της ΑΝΚΟΝΑ με ενδιάμεση στάση. Το μεσημέρι τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για ΠΑΤΡΑ, διανυκτέρευση εν πλω.

 

21Η ΗΜΕΡΑ, ΠΑΤΡΑ – ΑΘΗΝΑ: 

'Αφιξη στο λιμάνι της ΠΑΤΡΑΣ και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση.

 

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Είναι δυνατόν η διανυκτέρευση της 2ης ημέρας να γίνει και στην περιοχή της ΠΑΡΜΑ ή της ΠΙΑΤΣΕΝΤΖΑ.

Start your journey