Γύρος Ιρλανδίας

Γύρος Ιρλανδίας

Γιατι να πάτε: 
8 μέρες γύρος Ιρλανδίας. Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* & 5* ή παρόμοια με μπουφέ πρόγευμα καθημερινά στα ξενοδοχεία και τρία δείπνα συνολικά

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

8 days

Αναχωρήσεις

12/8 ● 19/8 ● 26/8 ● 2/9 ● 9/9

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
1195
αναλυτικά

Ιρλανδία

ΔΟΥΒΛΙΝΟ - ΚΟΡΚ - ΒΡΑΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΕΛ - ΜΠΕΛΦΑΣΤ
Start your journey

Ημέρα 1: Αθήνα - Δουβλίνο

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για Δουβλίνο με την AEGEAN. Άφιξη μεταφορά και τακτοποίηση σε ξενοδοχείο 4*.

 

Ημέρα 2: Δουβλίνο - Πανοραμική ξενάγηση πόλης με επίσκεψη στο Εθνικό Μουσείο Ιρλανδίας

Πρόγευμα και ξενάγησή στο Δουβλίνο. Θα περάσουμε από το παλαιό Τελωνείο του 18 αιώνα όπου θα περπατήσουμε διαμέσου του κολλεγίου της Αγίας Τριάδας και θα επισκεφτούμε το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο. Στη πανοραμική μας περιήγηση θα γυρίσουμε τη πόλη περνώντας από την Εθνική Πινακοθήκη, το Κάστρο του Δουβλίνου, τον Άγιο Πατρίκιο, τον Καθεδρικό καθεδρικό του Χριστού, το κολλέγιo Trinity όπου στη βιβλιοθήκη του θα θαυμάσουμε το ιστορικό Book of Cells. Τέλος θα επισκεφθούμε το μεγαλύτερο αστικό πάρκο της Ευρώπης, το Φοίνιξ Πάρκ καθώς και το αποστακτήριο ουίσκυ Jameson και τις εγκαταστάσεις της ζυθοποιίας Guinness εφ’ όσον το επιτρέπει ο χρόνος μας. Το βράδυ θα επισκεφθούμε την περιοχή Temple Bar όπου θα απολαύσουμε ένα ποτήρι μπύρα.

 

Ημέρα 3: Δουβλίνο - Βράχος του Κάσελ - Κορκ - Κιλλάρνευ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την κομητεία Κέρυ. Πρώτος σταθμός ο Βράχος του Κάσελ που δεσπόζει επάνω από την πόλη, την βάση του την αποτελεί ένας ογκόλιθος ύψους 61 μ. Συνεχίζουμε για την πόλη Κορκ όπου και θα περιηγηθούμε στην πόλη. Τελευταία στάση η κομητεία του Κέρρυ. Άφιξη πολυτελές ξενοδοχείο THE EUROPE HOTEL & RESORT 5* (www.theeurope.com).

 

Ημέρα 4: Δακτυλίδι του Κέρυ

Πρωινο αναχώρηση για την διάσημη διαδρομή της Ιρλανδίας το δαχτυλίδι του Κέρυ. Θα περάσουμε από το γραφικό χωριό Κιλόγκρλιν, θα συνεχίζουμε προς το Γκλενμπέι με την πανοραμική θέα προς τη χερσόνησο και τον κόλπο του Ντίνγκλ, ακολουθεί το χωριό Καχιρσαiβίν και θα φτάσουμε στην πόλη Γουότερβιλ. Η διαδρομή από τα βουνά μέχρι το φαράγγι στην τοποθεσία Μόλ και απο το σημείο Λέιντις Βιού θα απολαύσουμε τη μαγευτική θέα προς τις διάσημες λίμνες του εθνικού Δρυμού του Κιλλάρνευ. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετική παρακολούθηση του παραδοσιακό Ιρλανδέζικο χορό RIVER DANCE.

 

Ημέρα 5: Κέρυ - Mπανράττυ Castle - Βράχοι Μόχερ περιοχή Μπέρρεν Γκόλγουει

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για την πόλη Galway ταξιδεύοντας μέσα από την περιοχή του Μπέρρεν. Πρώτη μας επίσκεψη είναι το κάστρο Μπανράττυ. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στους Βράχους του Μόχερ μέσα από την ιδιόμορφη περιοχή Μπέρρεν βλέπουμε την ιδιότυπη διαστρωμάτωση ασβεστολιθικών πετρωμάτων. Άφιξη στη πόλη Galway. Τακτοποίηση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*. Δείπνο.

 

Ημέρα 6: Galway - Μεγαλιθικό Καροουμορ - Sligo - (Λόντον) Ντέρυ

Πρόγευμα, αναχώρηση για την πόλη Ντέρυ περνώντας από το μεγαλιθικό νεκροταφείο του Καροουμορ έξω από την πόλη του Σλάιγκο. Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στην πόλη του Sligo. Κατόπιν αναχωρούμε προς τη Β.Ιρλανδία με άφιξη αργά το απόγευμα στο Ντέρυ. Τακτοποίηση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* μας και περιήγηση της πόλης. Δείπνο.

 

Ημέρα 7: Ντέρυ - Giant’s Causeway - Μπέλφαστ

Μετά το πρόγευμα θα επισκεφθούμε το Δρόμο του Γίγαντα. Το φαινόμενο που συναντάται στο Τζάιαντς Κόζγουέϊ σχηματίστηκε πριν από 60 εκατομμύρια χρόνια και η τοποθεσία αποτελεί παγκόσμιο κληροδότημα της UNESCO. Κατόπιν θα αναχωρήσουμε για τη θρυλική πόλη του Μπέλφαστ. Τακτοποίηση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο HILTON BELFAST (www.hilton.com) ή στο EUROPA (www.hastingshotels.com).Δείπνο.

 

Ημέρα 8: Μπέλφαστ - Δουβλίνο - Αθήνα

Πρόγευμα και αναχώρηση για την πανοραμική ξενάγηση της πόλης και πρωτεύουσα της Βόρειας Ιρλανδίας. Θα δουμε το κυρτό ρολόι, το κτίριο της όπερας, το Δημαρχείο, το Πανεπιστήμιο της Βασίλισσας, και την παμπ Κράουν Μπαρ. Συνεχίζουμε για το Δυτικό Μπέλφαστ όπου θα ξεναγηθούμε στην περιοχή των εχθροπραξιών και του σημερινού τείχους της Ειρήνης. Επίσης θα επισκεφθούμε το Dock όπου κατασκευάστηκε ο Τιτανικός. Μετά τη ξενάγηση αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Δουβλίνου για την πτήση της επιστροφή μας.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Λόγω των πολλών φεστιβάλ στη περιοχή του Γκόλγουει η διανυκτέρευση μπορεί να αντικατασταθεί σε αντίστοιχης κατηγορίας ξενοδοχείο στην γύρω περιοχή Mayo. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ - ΔΟΥΒΛΙΝΟ - ΑΘΗΝΑ με AEGEAN AIRLINES
  • Διαμονή (7) διανυκτερεύσεις στην Ιρλανδία και Βόρεια Ιρλανδία σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* & 5* ή παρόμοια
  • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά στα ξενοδοχεία και τρία δείπνα συνολικά
  • Μεταφορές, εκδρομές περιηγήσεις βάση προγράμματος
  • Ξεναγήσεις και περιηγήσεις βάση προγράμματος
  • Ταξιδιωτικά έντυπα - χάρτες
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Αρχηγός συνοδός του γραφείου μας
  • Φ.Π.Α.

 

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 155, είσοδοι σε μουσεία, χώρους επισκέψεων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά και ότι δεν αναφέρεται στα προσφερόμενα.

 

Start your journey