ΓΥΡΟΣ ΚΡΗΤΗΣ 2

ΓΥΡΟΣ ΚΡΗΤΗΣ 2

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

6 days

Αναχωρήσεις

6/9 ● 20/9

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
459
αναλυτικά

Χανιά - Νέα Πόλη - Ακρωτήρι - Ομαλός - Φαράγγι Σαμαριάς - Λίμνη Κουρνά - Ρέθυμνο - Αρκάδι - Τάφος Καζαντζάκη - Ενυδρείο Κρήτης - Οροπέδιο Λασιθίου - Δικταίο Άντρο - Ελούντα - (Σπιναλόγκα) - Αγ. Νικόλαος - Ιεράπετρα - Κνωσός - Φαιστός - Γόρτυνα - Μάταλα - Αρχαιολογικό Μουσείο - Ηράκλειο
Start your journey

1η ΗΜΕΡΑ

Πειραιάς - Χανιά

Συγκέντρωση στο λιμάνι και επιβίβαση στο πλοίο. Τακτοποίηση στις καμπίνες και διανυκτέρευση εν πλω.


2η ΗΜΕΡΑ

Νέα Πόλη - Ακρωτήρι - Ομαλός - Φαράγγι Σαμαριάς

Πρωινή άφιξη στα Χανιά και ξεκινάμε για περιήγηση στην πόλη. Αφού επισκεφθούμε τους τάφους των Βενιζέλων συνεχίζουμε για το οροπέδιο του Ομαλού και φθάνουμε μέχρι το Ξυλόσκαλο, στην είσοδο του Φαραγγιού Σαμαριάς. Παραμονή για γεύμα. Επιστροφή στα Χανιά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Kydon 4*. Δείπνο.


3η ΗΜΕΡΑ

Χανιά - Λίμνη Κουρνά - Ρέθυμνο - Αρκάδι

Πρωινή αναχώρηση για τη Λίμνη Κουρνά. Συνεχίζουμε για Ρέθυμνο - περιήγηση και γεύμα. Στη συνέχεια επίσκεψη-προσκύνημα στην ιστορική Μονή Αρκαδίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.


4η ΗΜΕΡΑ

Χανιά - Τάφος Καζαντζάκη - Ενυδρείο Κρήτης - Οροπέδιο Λασιθίου - Δικταίο Άντρο

Πρωινό και αναχώρηση για τον τάφο του Ν. Καζαντζάκη, το Ενυδρείο Κρήτης και αργότερα μεταβαίνουμε από το οροπέδιο Λασιθίου στο Δικταίο Άντρο, στις βόρειες πλαγιές της οροσειράς Δίκτης, σε υψόμετρο 1025μ., για να δούμε το σπήλαιο του Ψυχρού, έναν πολύ σημαντικό λατρευτικό χώρο της Μινωικής Κρήτης. Παραμονή για γεύμα. Άφιξη στο Ηράκλειο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Capsis Astoria Hotel 4*. Δείπνο.


5η ΗΜΕΡΑ

Ηράκλειο - Ελούντα (Σπιναλόγκα) - Αγ. Νικόλαος - Ιεράπετρα

Πρωινό και αναχώρηση για τον Αγ. Γεώργιο στο Σεληνάρι. Συνεχίζουμε για την Ελούντα, στάση για καφέ. Προαιρετική επίσκεψη στην Σπιναλόγκα, μια νησίδα με θέση και ρόλο «κλειδί» στην τοπική και συνολικά την Ελληνική ιστορία. Συνεχίζουμε για τον Άγιο Νικόλαο, στάση και αναχωρούμε για Ιεράπετρα (γεύμα). Επιστροφή στο Ηράκλειο. Δείπνο.


6η ΗΜΕΡΑ

Ηράκλειο - Κνωσός - Φαιστός - Γόρτυνα - Μάταλα - Αρχαιολογικό Μουσείο - Ηράκλειο (πλοίο)

Μετά το πρωινό επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου και έπειτα αναχώρηση για τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, το σημαντικότερο κέντρο του Μινωικού Πολιτισμού, κατά την αρχαιότητα έδρα του βασιλιά Μίνωα και πρωτεύουσα του κράτους του. Ακολουθούν Γόρτυνα, Φαιστός, Μάταλα. Προαιρετικό γεύμα στην παραλία και μεταφορά στο λιμάνι για αναχώρηση. Επιβίβαση στο πλοίο, διανυκτέρευση εν πλω.


7η ΗΜΕΡΑ

Άφιξη στον Πειραιά

 

Περιλαμβάνονται: 
• Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
• Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Χανιά με ημερήσιο δρομολόγιο σε οικονομική θέση και επιστροφή σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες
• Διαμονή στο ξενοδοχείο Kydon 4* στα Χανιά και Capsis Astoria 4* στο Ηράκλειο
• Ημιδιατροφή καθημερινά
• Αρχηγός/συνοδός
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

Δεν περιλαμβάνονται:
• Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου
• Η είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
• Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
• Ο ειδικός φόρος διαμονής

 

Πληροφορίες

Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και θα ανέρχεται σε:

Start your journey