ΓΥΡΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΓΥΡΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

5 days

Αναχωρήσεις

19/8

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
320
αναλυτικά

ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Start your journey

1ή μέρα: 

Αναχώρηση  6:00 π.μ.  από ΠΕΙΡΑΙΑ/ΑΘΗΝΑ για ΙΣΘΜΟ στάση. Εν συνεχεία για ΠΑΤΡΑ ,ΚΥΛΛΗΝΗ επιβίβαση στο καράβι για ΖΑΚΥΝΘΟ.Αφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.Γεύμα και χρόνος για ξεκούραση και το απόγευμα βόλτα για πρώτη γνωριμία με την πόλη της ΖΑΚΥΝΘΟΥ Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας .Δείπνο.Διανυκτέρευση.

 


2ή μέρα

Πρόγευμα και αναχώρηση για τον κόκκινο βράχο , εκεί όπου ο Ξενόπουλος έγραψε το ομώνυμο έργο «Φωτεινή Σαντρη ». Στη συνέχεια θα επιστρεφθούμε τον λόφο του Στράνη εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός ενεπνεύσθει τον ύμνο στην ελευθερία . Εν συνεχεία για την αμμουδερή παραλία ΛΑΓΑΝΑ παραμονή για μπάνιο Το μεσήμέρι επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για γεύμα.Το απόγευμα αναχώρηση για το πανέμορφο προάστιο Μποχαλη με την πανοραμική θέα ολόκληρου της πόλεως της Ζακύνθου όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Χρυσοπηγής και το ερειπωμένο Βενετσιάνικο κάστρο .Κατόπιν επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.  Δείπνο.Διανυκτέρευση.

 


3ή μέρα:

 Μετά το πρωινό αναχώρηση για το χωριό ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ (επίσκεψη στην εκκλησία της ΑΓ. ΜΑΥΡΑΣ). Αναχώρηση για τα χωριά ΑΓ. ΛΕΩΝ - ΕΞΩ ΧΩΡΑ - ΜΑΡΙΕΣ - ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑ (στάση για να επισκεφτούμε τη Μονή, εκεί όπου είχε μονάσει ο Αγ. Διονύσιος). Στη συνέχεια θα δούμε τον ΑΓ. ΓΙΩΡΓΗ των Γκρεμνών, την παραλία του ΝΑΥΑΓΙΟΥ (όπου και το ωραιότερο τοπίο της Ελλάδας), ΒΟΛΙΜΕΣ και θα καταλήξουμε στην παραλία του ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ για μπάνιο. (Προαιρετική επίσκεψη στις ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ). Το μεσημέρι επιστροφή στο ξενοδοχείο γιά γεύμα κα το απόγευμα θα απολάυσουμε τον καφέ μας στη πόλη της Ζακύνθου.Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 


4ή μέρα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΙΟΥ παραμονή στον  μοναδικό για τον ελλαδικό χώρο υγροβιότοπο ο οποίος παρουσιάζει ιδιαίτερο επιστημονικό ενδιαφέρον και στη συνέχεια στην όμορφη ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΕΡΙΟΥ η οποία συνδυάζει άμμο και βότσαλο όπου θα έχουμε παραμονή για μπάνιο και γεύμα. (Όσοι θέλουν μπορούν προαιρετικά να κάνουν βόλτα με τα καραβάκια στις Σπηλιές Κεριού και στο Μαραθωνήσι για να δούνε την CARETTA - CARETTA). Το μεσημέρι επιστροφή για γεύμα και το απόγευμα ελεύθερος χρόνος.Δείπνο.Διανυκτέρευση.

 


5ή μέρα

Μετά το πρωινό θα έχουμε μια τελευταία γνωριμία με την πόλη της Ζακύνθου και χρόνο ελευθερο για όσους επιθυμουν να επισκεφτούν την εκκλησία του ΑΓ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ η το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων αλλά και να περιδιαβούν τα γραφικά λιθόστρωτα δρομάκια  με  τα καταστήματα αναμνηστικών ειδών. Το μεσημέρι θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για το τελευταίο πλούσιο γεύμα μας και εν συνεχείααποχαιρετώντας την όμορφη ΖΑΚΥΝΘΟ  θα επιβιβαστούμε στο φέρι για ΚΥΛΛΗΝΗ και μέσω ΙΣΘΜΟΥ θα επιστρέψουμε σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.
 

Τιμή :  320,00 €  κατ ατομο στο δικλινο δωμάτιο 
Τιμή :  380,00 €  μονόκλινο  

 

 

 

 

 

 Περιλαμβάνονται:

Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 4 διανυκτερεύσεις στο πολυτελές ξενοδοχείο MAJESTIC  4*, 4 πρωινά μπουφέ , 4 δείπνα σε μπουφέ και 5 γεύματα σε μπουφέ με δωρεάν ποτά και σνακ καθόλη τη διάρκεια της παραμονής στο ξενοδοχείοεισιτήρια φέρρυ,φόρος διαμονής ,   (άρθρο53 – v.4389/16) αρχηγός συνοδός ,Ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης, φπα. 

 

 

 

 

111

 
Start your journey