ΓΙΟΡΤΕΣ στη σκιά των Μετεώρων και στον παραμυθένιο Μύλο των ξωτικών!!

ΓΙΟΡΤΕΣ στη σκιά των Μετεώρων και στον παραμυθένιο Μύλο των ξωτικών!!

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

From 3 to 4 days

Αναχωρήσεις

23/12 ● 30/12 ● 5/1

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
125
αναλυτικά

ΕΛΛΑΔΑ

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ –ΜΕΤΕΩΡΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ ΕΛΑΤΗ –ΠΕΡΤΟΥΛΙ
Start your journey

1η Ημέρα: 

 

Αναχώρηση 07:00πμ απο ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:20 για ΛΑΜΙΑ ΕΟ στάση, ΔΟΜΟΚΟ και αναχώρηση για το γύρο της τεχνητής  λίμνης  του ΠΛΑΣΤΗΡΑ-χτισμένη σε υψόμετρο 1.000μ-περνώντας το χωριό  ΛΑΜΠΕΡΟ όπου και παραμονή για γεύμα.Επειτα για ΦΡΑΓΜΑ στάση, ΚΑΛΥΒΙΑ -όμορφο χωριό που βρίσκεται απλωμένο σε καταπράσινη περιοχή με θέα στην λίμνη- στάση και συνεχίζουμε για    ΚΑΡΔΙΤΣΑ και από εκεί για το ξενοδοχείο μας στη ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Διανυκτέρευση.

 


2η Ημέρα:

 

Μετα το πρωινό αναχώρηση για ΤΡΙΚΑΛΑ όπου μας περιμένουν ο Τρικαλένιος και η Ληθένια για να μας ξεναγήσουν στον «Μύλο των ξωτικών»,στο μεγαλυτερο εργοστάσιο παραγωγής παιχνιδιών όπου τα παλιά φουγάρα παίρνουν μπροστά και σκορπίζουν απίστευτες μυρωδιές. Οι Μύλοι ξεκινούν να δουλεύουν για να παράγουν το πολυπόθητο υλικό για όλες τις γευστικές Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες αλλά και το εργοστάσιο του Άι Βασίλη όπου  θα ετοιμαστούν όλα τα δώρα που θα μοιράσει φέτος ο Άι Βασίλης και τα ξωτικά που σας περιμένουν στο ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο  Χωριό που όμοιο του δεν είδατε ποτέ .Στη γιορτινή πόλη των ΤΡΙΚΑΛΩΝ θα έχουμε ελευθερο χρόνο για περιήγηση και παραμονή για γεύμα σε ένα από τα πολλά εστιατόρια της παλιάς πόλης.Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ θα απολαύσουμε το εορταστικό μας  ρεβεγιόν  με ζωντανή μουσική.Διανυκτέρευση.

 


3η Ημέρα:

 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για επίσκεψη στο ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΤΕΩΡΟ, μια από τις πιο χαρακτηριστικές μονές των Μετεώρων   και από εκεί συνεχίζουμε για το ορεινό ΜΕΤΣΟΒΟ όπου θα επισκεφτούμε το Μουσείο Τοσίτσα, την εκκλησία της ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και θα έχουμε το χρόνο για γεύμα στη γραφική πλατεία με το χαρακτηριστικο μνημείο των αρκούδων. Επιστροφή στη ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ.Διανυκτέρευση.

 

 

4η Ημέρα: 

 

Μετά το πρωινό αναχώρηση   και μέσω γραφικής  διαδρομής από τα περτουλιωτικα λιβάδια,που αποτελούν τοπίο Αλπικής ομορφιάς,για το ορεινό    ΠΕΡΤΟΥΛΙ το οποίο πνιγμένο στα έλατα σε υψόμετρο 1100μ. δεσπόζει  αμφιθεατρικά στην πλαγιά του βουνού.Κατόπιν για ΕΛΑΤΗ,παραδοσιακός ελατοσκέπαστος οικισμός  με  εντυπωσιακά αρχοντικά και ξενώνες όπου και η παραμονή μας για γεύμα. Κατόπιν για ΤΡΙΚΑΛΑ, ΔΟΜΟΚΟ, ΛΑΜΙΑ ΕΟ στάση και υστερα για ΑΘΗΝΑ/  ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Τιμή :   170,00  €  κατ΄άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :   
215,00    μονόκλινο

 

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

Τιμή :  125,00  €  κατ΄άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :  155,00
    μονόκλινο

 

 

 

 

 


Περιλαμβάνονται:

 

Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πουλμαν, 3 διανυκτερευσεις με πρωινό μπουφέ στοξενοδοχείο FAMISSI  4 *, το εορταστικό ρεβεγιόν στις 24 /12 με ζωντανή μουσική,αρχηγός/συνοδός,Φπα.

 

Start your journey