γιορτεσ στα χωριά της Ευρυτανίας

γιορτεσ στα χωριά της Ευρυτανίας

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

24/12 ● 31/12 ● 5/1

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
135
αναλυτικά

ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ-ΠΡΟΥΣΟΣ-ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ-ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΝΗ ΑΓΑΘΩΝΟΣ-ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ
Start your journey

1η Ημέρα:

 

 Αναχώρηση 07:00πμ απο ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:20 για ΛΑΜΙΑ ΕΟ στάση, κατόπιν για ΤΥΜΦΡΗΣΤΟ,ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ και από εκεί για επίσκεψη στο εντυπωσιακό Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑΣ  χτισμένο σε δυσπρόσιτη τοποθεσία που κόβει την ανάσα και εντυπωσιάζει τον επισκέπτη.Παραμονή για  γεύμα στην περιοχή.Κατόπιν επιστροφή στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ και το βράδυ θα απολαύσουμε το εορταστικό μας  ρεβεγιόν  με μουσική. ∆ιανυκτέρευση.

 


2η Ημέρα:

 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για επίσκεψη στο ιστορικό ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ και από εκεί για το καταπράσινο ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ σε τοπίο περιτριγυρισμένο από έλατα και πεύκα ενώ ακολουθως οδεύουμε για ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ,παραμονή για γεύμα στο διατηρητέο οικισμό με τα παραδοσιακά αρχοντικά και το ιστορικό μουσείο.Στη συνέχεια επιστροφή στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ. Το απόγευμα ελεύθεροι να απολαύσουμε τη βόλτα μας στη γραφική πόλη. Δείπνο.∆ιανυκτέρευση.

 


3η Ημέρα:

 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΛΟΥΤΡΑ ΥΠΑΤΗΣ και στη συνέχεια επίσκεψη στην ιστορική Μονή ΑΓΑΘΩΝΟΣ.Εν συνεχεία αναχώρηση για ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ επίσκεψη στο μνημείο Εθνικής αντίστασης και παραμονή για γεύμα στην όμορφη περιοχή.Επειτα για ΤΑΝΑΓΡΑ ΕΟ στάση και από εκεί για ΑΘΗΝΑ/ ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

Τιμή :   135,00      κατ΄άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :   185,00
      μονόκλινο

 

 


Περιλαμβάνονται:

 

Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ 3*,2 πρωινά μπουφέ,2 δείπνα ένα εκ των οποίων το εορταστικό ρεβεγιόν με  μουσική στις 31 & /12,Αρχηγός  συνοδός,Φ.Π.Α.


 

Start your journey