Γενίτσαροι και Μπούλες στη Νάουσα

Γενίτσαροι και Μπούλες στη Νάουσα

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

17/2

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
138
αναλυτικά

Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΟΣ - ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ - ΕΔΕΣΣΑ
Start your journey

1Η ΗΜΕΡΑ: 

Αναχώρηση στις 8.15 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, περιοχή ΛΑΜΙΑΣ στάση, στη συνέχεια μέσω ΛΑΡΙΣΑΣ, ΤΕΜΠΩΝ, φθάνουμε στον παραδοσιακό οικισμό του Παλαιού Παντελεήμονα, με τα πέτρινα σπιτάκια και τη μοναδική θέα στον Όλυμπο και το Θερμαϊκό. Γεύμα προαιρετικά και φθάνουμε στην περιοχή της Λεπτοκαρυάς, για να τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος, ξεκούραση, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

2Η ΗΜΕΡΑ: 

Πρωινό και μία όμορφη εκδρομή ξεκινάει. Πρώτος σταθμός η πόλη της Έδεσσας με τους περίφημους καταρράκτες. Αμέσως μετά επίσκεψη στην πόλη της ΝΑΟΥΣΑΣ, όπου στην κεντρική πλατεία Καρατάσου θα απολαύσουμε τις αποκριάτικες εκδηλώσεις με το έθιμο "ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ και ΜΠΟΥΛΕΣ" αλλά και τη μεγάλη παρέλαση με μεταμφιεσμένους που οργανώνει ο Δήμος της πόλης. Το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο, εορταστικό αποκριάτικο δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου με ζωντανή μουσική, διανυκτέρευση.

 

3Η ΗΜΕΡΑ: 

Τελευταία ημέρα της εκδρομής μας με σημαντικά, όμως, αξιοθέατα. Πρωινό και ανάβαση στους πρόποδες του ΟΛΥΜΠΟΥ μέχρι την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, για να απολαύσουμε πανοραμικά την περιοχή και το θερμαϊκό κόλπο, ακολουθεί επίσκεψη στο ΛΙΤΟΧΩΡΟ και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, σαρακοστιανό γεύμα σε μπουφέ και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, από τη γνωστή, πλέον, διαδρομή, με ενδιάμεση στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ, άφιξη το βράδυ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο

Παιδί σε τρίκλινο

(4-12 ετών)

Μονόκλινο
Poseidon Palace 4* 138€* 128€ 190€
148€ 
*Η τιμή ισχύει για κρατήσεις με προκαταβολή έως 26/1/18

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο POSEIDON PALACE 4* στη Λεπτοκαρυά Πιερίας.
  • 2 πρωινά.
  • 2 δείπνα, το ένα εορταστικό.
  • Γεύμα σε μπουφέ με σαρακοστιανά την Καθαρά Δευτέρα.
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Ο νέος φόρος διαμονής του Ν. 4389/2016.

  • Φ.Π.Α.
Start your journey