Βυζαντινή Οχρίδα

Βυζαντινή Οχρίδα

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

From 4 to 5 days

Αναχωρήσεις

25/10 ● 26/10 ● 15/11 ● 16/11

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
215
αναλυτικά

Σκόπια

ΟΧΡΙΔΑ
Start your journey

1η μέρα: Αθήνα - Μοναστήρι (Μπίτολα) - Οχρίδα

Πρωινή αναχώρηση, διέλευση συνόρων και επίσκεψη στο Μοναστήρι (Μπίτολα), όπου θα δούμε τα παλιά Ελληνικά αρχοντικά, την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου. Άφιξη στην Στρούγκα νωρίς το βράδυ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο.

 

2η μέρα: Όσιος Ναούμ - Λίμνη Οχρίδας

Πρόγευμα και εκδρομή στο μοναστήρι του Οσίου Ναούμ. Από εδώ ξεκίνησαν οι Έλληνες μοναχοί Κύριλλος και Μεθόδιος να διδάξουν στους Σλάβους την αλφάβητο (Κυριλλικά) και τη Βίβλο. Γεύμα. Το απόγευμα μετάβαση στην παλιά πόλη της Οχρίδας, περιήγηση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο.

 

3η μέρα: Γιοβάν Μπιγκόρσκι – Μαύροβο - Στρούγκα

Πρόγευμα. Διαδρομή κατά μήκος του ποταμού μέσα από το φαράγγι της Ράντιτσα (38χλμ., το μεγαλύτερο βατό της Ευρώπης) για το Μοναστήρι Γιοβάν Μπιγκόρσκι και τη λίμνη του Μαύροβο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο & γεύμα. Απόγευμα ελεύθερο στον πεζόδρομο της Στρούγκα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και δείπνο με διασκέδαση από την ορχήστρα μας.

 

4η μέρα: Κρουαζιέρα στη Λίμνη (προαιρετικά) & Στρούγκα

Πρόγευμα και αναχώρηση για την Οχρίδα και την κρουαζιέρα στη λίμνη (έξοδα ατομικά, καιρού επιτρέποντος). Χρόνος ελεύθερος στον πεζόδρομο της πόλης. Γεύμα. Απόγευμα ελεύθερο για βόλτα στον πεζόδρομο στην Στρούγκα κατά μήκος του ποταμού, 100μ. από το ξενοδοχείο. Δείπνο με ορχήστρα & χορό.

 

5η μέρα: Οχρίδα - Αθήνα

Πρόγευμα και αναχώρηση για την Αθήνα. Άφιξη αργά το απόγευμα.

 

Σημείωση: Η 4ήμερη εκδρομή δεν περιλαμβάνει την 4η μέρα με την κρουαζιέρα στη Λίμνη.

Start your journey