ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

8 days

Αναχωρήσεις

27/6

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
445
αναλυτικά

ΡΟΥΜΑΝΙΑ

ΣΟΦΙΑ - ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - ΣΙΝΑΪΑ - ΠΥΡΓΟΣ ΜΠΡΑΝ - ΚΑΡΠΑΘΙΑ - ΜΠΡΑΣΟΒ - ΚΩΣΤΑΝΤΖΑ - ΒΑΡΝΑ - ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΚΑΒΑΛΑ
Start your journey

1Η ΗΜΕΡΑ, ΑΘΗΝΑ - ΣΟΦΙΑ:

 Αναχώρηση στις 6.30 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ για καφέ καθώς και στον Πλαταμώνα για γεύμα προαιρετικά. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για ΣΟΦΙΑ μέσω ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ - έλεγχος διαβατηρίων - άφιξη το βράδυ, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

2Η ΗΜΕΡΑ, ΣΟΦΙΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ): 

Ξενάγηση στην πρωτεύουσα της ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ. Θα επισκεφθούμε το μεγαλοπρεπές ΝΑΟ ALEXANDER NEVSKI, τα ΑΝΑΚΤΟΡΑ, την ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ, την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΥΡΙΛΛΟΥ και ΜΕΘΟΔΙΟΥ και θα καταλήξουμε στη ΒΙΤΟΣΑ για να θαυμάσουμε πανοραμικά την πόλη. Γεύμα, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε κέντρο με ΦΟΛΚΛΟΡΙΚΟ πρόγραμμα, διανυκτέρευση.

 

3Η ΗΜΕΡΑ, ΣΟΦΙΑ - ΣΙΝΑΪΑ Ή ΜΠΡΑΣΩΒ:

 Πρωινό και αναχώρηση για τη ΡΟΥΜΑΝΙΑ και τη γραφική περιοχή των Καρπαθίων. Με ενδιάμεσες στάσεις θα φθάσουμε νωρίς το βράδυ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

 

4Η ΗΜΕΡΑ, ΣΙΝΑΪΑ - ΠΕΛΕΣ - ΦΡΟΥΡΙΟ ΜΠΡΑΝ - ΜΠΡΑΣΩΒ - ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ: 

Μετά το πρωινό ξεκινάμε την περιήγηση - γνωριμία με την περιοχή. Θα γνωρίσουμε το παλάτι ΠΕΛΕΣ, τη θερινή κατοικία του βασιλιά ΚΑΡΟΛΟΥ και το ορθόδοξο μοναστήρι του ΚΑΤΑΚΟΥΖΙΝΟΥ, καθώς και το φρούριο ΜΠΡΑΝ (ΠΥΡΓΟΣ του ΔΡΑΚΟΥΛΑ). Τελευταίος σταθμός για σήμερα η μεσαιωνική πόλη ΜΠΡΑΣΩΒ (18ου αιώνα) με τη Μαύρη εκκλησία, πριν καταλήξουμε στη Ρουμανική πρωτεύουσα για δείπνο και διανυκτέρευση.

 

5Η ΗΜΕΡΑ, ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ):

Πρωινό και γνωριμία με την παλαιά και νέα πόλη. Θα επισκεφθούμε τη ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ με το ΜΝΗΜΕΙΟ του ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ, τον ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΝΑΟ, τη ΒΟΥΛΗ, το ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ. Χρόνος ελεύθερος για γνωριμία με την αγορά της πόλης, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

6Η ΗΜΕΡΑ, ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΖΑ - ΒΑΡΝΑ:

 Μετά το πρωινό ξεκινάμε για τα όμορφα τοπία στις ακτές της Μαύρης θάλασσας. Η πόλη της ΚΩΝΣΤΑΝΤΖΑΣ με το μεγάλο λιμάνι 'μας φιλοξενεί' για γνωριμία - περιήγηση. Η διαδρομή μας συνεχίζεται νότια κατά μήκος των ακτών της Μαύρης θάλασσας, μέσω ΖΛΑΤΝΙ ΠΙΑΖΑΚΙ (ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟΣ), για να καταλήξουμε στην πόλη της ΒΑΡΝΑΣ νωρίς το απόγευμα και να αρχίσουμε αμέσως γνωριμία με την πόλη. Θα δούμε την πλατεία της 9ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, το ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, την ΟΠΕΡΑ, την ΕΚΚΛΗΣΙΑ της ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗΣ, κ.α. Δείπνο, διανυκτέρευση.

 

7Η ΗΜΕΡΑ, ΒΑΡΝΑ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ: 

Πρωινό και αναχώρηση για την πανέμορφη ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ με τα ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ και τις ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας, απολαμβάνοντας το πανέμορφο τοπία και μέσω ΟΡΜΕΝΙΟΥ, με ενδιάμεση στάση φθάνουμε το βράδυ στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ, για δείπνο και διανυκτέρευση.

 

8Η ΗΜΕΡΑ, ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΘΗΝΑ: 

Μετά το πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με ενδιάμεσες στάσεις στην πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ, την περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ και της ΛΑΜΙΑΣ, άφιξη το βράδυ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Δίκλινο Μονόκλινο
445€ 590€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • 7 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* - 4*.
  • 7 πρωινά.
  • 1 γεύμα.
  • 6 δείπνα.
  • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 

Παιδιά έως 12 ετών δικαιούνται έκπτωση 10%, εφόσον διαμένουν σε τρίκλινο δωμάτιο με δύο ενήλικες.

Start your journey