ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ( ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ( ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

Καθημερινά από: 16/4 έως: 25/5

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
535
αναλυτικά

ΒΟΥΚΑΡΕΣΤΙ
Start your journey

1η μέρα: Αθήνα – Βουκουρέστι

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Βουκουρέστι με την AEGEAN AIRLINES . Άφιξη και αναχώρηση για μια πρώτη γνωριμία με τη πόλη . Τακτοποίηση στα δωματια.Το βράδυ σας προτείνουμε μια βόλτα στο φωταγωγημένο Βουκουρέστι.

 

2η μέρα: Βουκουρέστι περιήγηση πόλης

Πρόγευμα και ξεκινάμε την ξενάγηση μας στην πόλη που αποκαλείται το Παρίσι των Βαλκανίων. Θα ξεκινήσουμε τη βόλτα μας από το παλάτι της Άνοιξης, το παλάτι που διέμεινε η οικογένεια Τσαουσέσκου. Θα δούμε τη χλιδή που κυριαρχεί στα δωμάτια, στις τραπεζαρίες και θα μας εντυπωσιάσει η πολυτέλεια. Θα συνεχίσουμε με το Μουσείο του χωριού, που είναι μοναδικό στο είδος του, καθώς και το παλάτι της βουλής, χτισμένο από τον Τσαουσέσκου. Το παλάτι είναι το δεύτερο σε μέγεθος δημόσιο κτίριο του κόσμου μετά το Πεντάγωνο. Κατά τη διάρκεια της περιήγησης μας, θα θαυμάσουμε το Αντενέουμ, το πιο φημισμένο μέγαρο μουσικής της χώρας, τα ανάκτορα της βασιλικής οικογένειας, την Αψίδα του θριάμβου που είναι εμπνευσμένη από αυτή του Παρισίου, το Ορθόδοξο Πατριαρχείο, την Ελληνική εκκλησία που θυμίζει Παρθενώνα, το μουσείο του Πυροσβέστη και την στρατιωτική Ακαδημία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος για ξεκούραση.

 

3η μέρα: Σιναια - Μπραν – Μπρασόβ

Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για τα θρυλικά Καρπάθια. Αφού διασχίσουμε την κοιλάδα του ποταμού Πράχωβα φτάνουμε στην Σινάϊα, το “μαργαριτάρι των Καρπαθίων”, όπου θα επισκεφτούμε το παλάτι Πελες, θερινή κατοικία του βασιλιά Καρόλου, του 1ου Βασιλιά της Ρουμανίας. Στη συνέχεια θα δούμε καθοδόν το Μοναστήρι της Σινάϊα, το 1ο κτίριο που κτίστηκε, και από το οποίο πήρε την  ονομασία της η πόλη. Στη συνέχεια αναχωρούμε για το Μπραν, όπου θα επισκεφτούμε τον  πρίφημο Πύργο Μπραν, γνωστό ως “Πύργο του Δράκουλα”, ο οποίος κτίστηκε το 14ο αιώνα ως αμυντικό φρόυριο απέναντι στις οθωμανικές επιθέσεις. Συνεχίζουμε με μια σύντομη ξενάγηση στο Μπρασόφ, όπου θα δούμε την παλιά πόλη και τη Μαύρη εκκλησία, γοτθικού ρυθμού, τη μεγαλύτερη σε μέγεθος στη νοτιοανατολική Ευρώπη.

 

4η μέρα: Βουκουρέστι – Αθήνα

Μετά το πρόγευμα θα έχουμε χρόνο ελεύθερο ανάλογα με την πτήση της επιστροφής στην πλούσια αγορά της πόλης. Στη συνέχεια μετάβαση στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση επιστροφής

 

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. 


 

ΤΙΜΕΣ & ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

AMBASSADOR 4* ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ  535€

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΝΑΥΛΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ AEGEAN & ΤΑROM
  • ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ 
  • ΧΕΙΡΑΠΟΣΚΕΥΗ 8 ΚΙΛΑ & ΒΑΛΙΤΣΑ ΕΩΣ 23 ΚΙΛΑ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ
  • ΔΙΑΜΟΝΗ ΓΙΑ 3 ΝΥΧΤΕΣ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ
  • ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
  • ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΞΕΝΑΓΟ
  • ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΙΝΑΙΑ ΜΠΡΑΝ ΜΠΡΑΣΟΒ ΠΥΡΓΟΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΞΕΝΑΓΟ 

 

ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ AEGEAN & TAROM

ΑΘΗΝΑ-ΒOYKOYΡΕΣΤΙ (AEGEAN)

08.40-10.15

BΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ-ΑΘΗΝΑ (TAROM)

16.30-18.05

Start your journey