ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΚΡΑΚΟΒΙΑ

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΚΡΑΚΟΒΙΑ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

8 days

Αναχωρήσεις

16/2 ● 9/3 ● 23/3

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
495
αναλυτικά

ΝΙΣ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΚΡΑΚΟΒΙΑ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΣΚΟΠΙΑ
Start your journey

1Η ΗΜΕΡΑ, ΑΘΗΝΑ - ΝΙΣ:

Aναχώρηση στις 6.00 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, στάση στην περιοχή της Λαμίας και της ΛΑΡΙΣΑΣ, φθάνουμε στο συνοριακό σταθμό των ΕΥΖΩΝΩΝ. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και συνεχίζουμε το ταξίδι μας για τη ΣΕΡΒΙΑ και την περιοχή ΝΙΣ, για δείπνο και διανυκτέρευση.

 

 

2Η ΗΜΕΡΑ, ΝΙΣ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ:

Πρωινό και αναχώρηση για ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ. Η διαδρομή μας με ενδιάμεσες στάσεις, μας οδηγεί το βράδυ στο "ΠΑΡΙΣΙ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ", την όμορφη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

 

 

3Η ΗΜΕΡΑ, ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ):

Μετά το πρωινό περιήγηση - ξενάγηση στο «Μαργαριτάρι του Δούναβη». Θα αρχίσουμε την ξενάγηση μας από την ΠΕΣΤΗ. Θα ξεκινήσουμε από την ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ, στολισμένη με υπέροχα αγάλματα και θα συνεχίσουμε την περιήγηση μας με τη λεωφόρο ΑΝΤΡΑΣΣΥ, για να δούμε την Όπερα, το Κοινοβούλιο για να διασχίσουμε στη συνέχεια μια από τις πιο αριστοτεχνικές γέφυρες του Δούναβη, τη γέφυρα των Αλυσίδων και να βρεθούμε στη ΒΟΥΔΑ για να επισκεφθούμε τον ΠΥΡΓΟ των ΨΑΡΑΔΩΝ, τη θαυμαστή εκκλησία του ΜΑΤΙΑ, όπου στέφονταν οι βασιλιάδες και να απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει στην πόλη με τις πολλές και επιβλητικές γέφυρες και το ολόδροσο νησάκι της Μαργαρίτας στη μέση του Δούναβη, ο λόφος του ΓΚΕΛΛΕΡΤ. Γεύμα και στον ελεύθερο χρόνο που θα ακολουθήσει, μπορείτε να περπατήσετε στον εμπορικό δρόμο VACI ή προαιρετικά μια ΜΙΝΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ με τουριστικό καραβάκι στο Δούναβη. Για το βράδυ προτείνουμε προαιρετική διασκέδαση σε παραδοσιακή ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά και κρασί. Διανυκτέρευση.

 

 

4Η ΗΜΕΡΑ,ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΚΡΑΚΟΒΙΑ:

Πρωινό και αναχώρηση για την πιο όμορφη ίσως πόλη της Πολωνίας, την ΚΡΑΚΟΒΙΑ. 'Aφιξη το απόγευμα, δείπνο και χρόνος ελεύθερος, στην πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης του 2000, η οποία συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, διανυκτέρευση.

 

 

5H ΗΜΕΡΑ, ΚΡΑΚΟΒΙΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)//WIELICZKA:

Πρωινό και γνωριμία με το "στολίδι της Πολωνίας" όπως χαρακτηριστικά την αποκαλούν και ήταν κάποτε η πρωτεύουσα των Γιαγγελόνων. Ξεκινάμε την πανοραμική μας ξενάγηση από την πανέμορφη μεσαιωνική πλατεία με την παλαιά υφασματαγορά και το μνημείο του ποιητή «ΜΙΣΚΕΒΙΤΣ», με τις τέσσερις αλληγορικές μορφές στη βάση του, την ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ «MARIACKI» μνημειακής γοτθικής κατασκευής, με το φύλακα τρομπετιστή στην κορυφή του καμπαναριού. Συνεχίζουμε με το ιστορικό πανεπιστήμιο των ΓΙΑΓΓΕΛΟΝΩΝ και καταλήγουμε στο μεσαιωνικό κάστρο, ΒΑΒΕΛ που υψώνεται πάνω από τον ποταμό ΒΙΣΤΟΥΛΑ, με τη «ΓΟΤΘΙΚΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ», όπου γινόταν η στέψη και ο ενταφιασμός των Πολωνών Βασιλιάδων, όπου μαζί με το Βασιλικό Πύργο, δεσπόζουν της πόλεως από το λόφο. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος στην παλαιά πόλη και αμέσως μετά θα επισκεφθούμε τα παλαιά ΑΛΑΤΟΡΥΧΕΙΑ WIELICZKA για να θαυμάσουμε ένα μοναδικό μνημείο, που εκτείνεται 304 μέτρα υπογείως, σε εννέα επίπεδα, με δαιδαλώδεις στοές, αίθουσες, σήραγγες και λίμνες. Τρία μόνο επίπεδα είναι σήμερα επισκέψιμα, τα οποία και θα γνωρίσουμε. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

 

6Η ΗΜΕΡΑ, ΚΡΑΚΟΒΙΑ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ:

Πρωινό και αναχώρηση για μια ακόμη σημαντική πόλη την πρωτεύουσα της Σερβίας, το ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ. Με τις απαραίτητες στάσεις θα φθάσουμε το βράδυ για δείπνο και διανκτέρευση.

 

 

7Η ΗΜΕΡΑ, ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΣΚΟΠΙΑ:

Πρωινό, σύντομη περιήγηση - γνωριμία με την πόλη και ορισμένα αξιοθέατα, όπως το Kalemegdan, οχυρό και πάρκο που βρίσκεται στην περιοχή Stari Grad κοντά στο κέντρο της πόλης, την πλατεία Δημοκρατίας, μία από τις πλατείες του κέντρου που βρίσκονται κάποια από τα διασημότερα κτίρια, όπως το Εθνικό Μουσείο, το Εθνικό θέατρο και το άγαλμα του Πρίγκιπα Μιχαήλ και αναχώρηση για ΣΚΟΠΙΑ, όπου με ενδιάμεση στάση και τις αναγκαίες διατυπώσεις των συνόρων, θα φθάσουμε το βράδυ, για δείπνο και διανυκτέρευση.

 

 

8Η ΗΜΕΡΑ, ΣΚΟΠΙΑ - ΑΘΗΝΑ:

Πρωινό, αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, από τη γνωστή διαδρομή, μέσω του συνοριακού σταθμού των Ευζώνων, με μικρές στάσεις στην περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ και της ΛΑΜΙΑΣ, άφιξη το βράδυ.

 

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Είναι δυνατόν η διανυκτέρευση του ΝΙΣ να γίνει στο ΠΑΡΑΣΙΝ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Δίκλινο Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο Μονόκλινο
495€ 445€ 680€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • *Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • *Διαμονή σε επιλεγμένα  ξενοδοχεία 4* (ΣΕΡΒΙΑ   3*).
 • *Ημιδιατροφή (7 πρωινά 1  γεύμα & 6 δείπνα).
 • *Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • *Αρχηγός - συνοδός.
 • *Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
 • *Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • *Είσοδοι  σε  Μουσεία,  αρχαιολογικούς  χώρους.
 • *Ποτά  στα  προσφερόμενα  γεύματα  ή  δείπνα.
 • *Ό,τι  ρητά  δεν  αναφέρεται  στο  πρόγραμμα  και  τις  παροχές  του.
 • *Ό,τι  αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό.

 

Start your journey