ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΚΑΜΠΗ ΔΟΥΝΑΒΗ

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΚΑΜΠΗ ΔΟΥΝΑΒΗ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

5 days

Αναχωρήσεις

22/12 ● 28/12

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
545
αναλυτικά

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΚΑΜΠΗ ΔΟΥΝΑΒΗ
Start your journey

1η μέρα:     Αθήνα – Βουδαπέστη – Ξενάγηση – Χριστουγεννιάτικη αγορά

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και απ' ευθείας πτήση για τη Βουδαπέστη με πτήσεις της AEGEAN AIRLINES και ELLINAIR  .Άφιξη και απευθείας ξενάγηση της πόλης που σίγουρα θα σας γοητεύσει. Ο επιβλητικός καθεδρικός ναός του Αγ. Στεφάνου , ο Ναός του Ματία , η πλατεία Ηρώων, η όπερα , το υπέροχο Κοινοβούλιο ( εξωτερικά ) , ο λόφος Γκέλερτ με τη μοναδική θέα είναι μερικά από τα αξιοθέατα που θα δούμε. Η ξενάγησή μας θα ολοκληρωθεί στον Πύργο των Ψαράδων σήμα κατατεθέν της πόλης, που αποτελείται από επτά πύργους πάνω στα μεσαιωνικά τείχη, από όπου προσφέρεται εκπληκτική θέα της τριγύρω περιοχής. Μεταφορά στο πολυτελές και κεντρικότατο INTERCONTINENTAL 5* deluxe σε δωμάτια με θέα Δούναβη ή στο κεντρικό NOVOTEL CENTRUM 4* . Το υπόλοιπο της ημέρας στην διάθεσή σας για να περιπλανηθείτε στην Χριστουγεννιάτικη αγορά της Βουδαπέστης στην πλατεία Vorosmarty όπου μπορείτε να θαυμάσετε τα χειροποίητα προϊόντα και να απολαύσετε παραδοσιακά Ουγγαρέζικα εδέσματα και γεύσεις  αλλά και το γνωστό πλέον πεζόδρομο VACI όπου θα βρείτε κεντήματα, κρύσταλλα, πορσελάνες & δίσκους κλασικής μουσικής .

 

2η μέρα:     Βουδαπέστη – Περιπατητική επίσκεψη στη Σκεπαστή Αγορά – την Vaci Utca & την εβραϊκή συνοικία.

Μπουφέ πρόγευμα και η σημερινή ημέρα θα ξεκινήσει περπατώντας από την σκεπαστή αγορά της Βουδαπέστης όπου μπορείτε να αγοράσετε και να απολαύσετε τα τοπικά ποτά Ούνικουμ και Παλίνκα , τα πασίγνωστα ουγγαρέζικα λουκάνικα , τα κρασιά Τοκάι και πλήθος παραδοσιακά προϊόντα . Εν συνεχεία θα συνεχίσουμε για την Εβραϊκή συνοικία με την μεγαλύτερη συναγωγή στην Ευρώπη. Τέλος θα περιπλανηθούμε στον πασίγνωστο πεζόδρομο Vaci Utca με τα γνωστά εμπορικά και πολυκαταστήματα .Στον ελεύθερο χρόνο σας μην παραλείψετε να απολαύσετε ένα ζεστό ρόφημα και τοπικά γλυκίσματα στa φημισμένa καφέ New York & Gerbeaud .      

 

3η μέρα:     Παραδουνάβια χωριά Άγιος Ανδρέας - Έστεργκομ - Βίσεγκραντ

Μπουφέ πρόγευμα και η σημερινή μέρα μας βρίσκει σε μια όμορφη εκδρομή κατά μήκος του Δούναβη. Επίσκεψη στο μπαρόκ χωριό του Αγίου Ανδρέα όπου μπορείτε να δείτε το μουσείο της φημισμένης γλύπτριας Μάργκριτ Κόβατς και τη μικρή ορθόδοξη εκκλησία του χωριού. Συνεχίζουμε κατά μήκος του Δούναβη για την παλαιά πρωτεύουσα του Ουγγρικού κράτους, το «ρωμαϊκό» Έστεργκομ, για να επισκεφθούμε τον μεγαλοπρεπή καθεδρικό ναό . Ακολουθεί η διαδρομή για το αναγεννησιακό Βίσεγκραντ όπου θα έχουμε γεύμα στο παραδοσιακό αναγεννησιακό εστιατόριο RENAISSANCE (www.renvisegrad.hu ) μια έκπληξη στις όχθες του Δούναβη καθώς οι σερβιτόροι είναι ντυμένοι με παραδοσιακά κοστούμια. Επιστροφή στην Βουδαπέστη.

 

4η μέρα:     Βουδαπέστη ( ελεύθερη ημέρα / προαιρετική εκδρομή στην Βιέννη ή προαιρετική κρουαζιέρα στο Δούναβη )

Μπουφέ πρόγευμα και χρόνος διαθέσιμος στη γιορτινά στολισμένη πόλη που σίγουρα θα σας γοητεύσει. Η Βουδαπέστη είναι γνωστή για τα ιαματικά λουτρά της. Περισσότερα από 30 Spa της πόλης σας δίνουν την ευκαιρία να γίνετε συμμέτοχοι στην αρχαία τελετουργία αυτών των ιαματικών νερών. Επισκεφθείτε όσο ο χρόνος σας το επιτρέπει το λαμπρό οικοδόμημα του Gellert ένα Art Nouneau κόσμημα του 1900 με πάνω από 18 θερμές πηγές και πισίνα που διαμορφώθηκε σύμφωνα με τα αρχαία λουτρά του Caracalla. Εναλλακτικά, ακολουθείστε (έξοδα ατομικά) εκδρομή στη Βιέννη με ξενάγηση της πόλης του Στράους και της μουσικής ή απολαύστε (έξοδα ατομικά) μια μίνι κρουαζιέρα κατά μήκος του Δούναβη για να δείτε τη πόλη ζωγραφισμένη μέσα από τα καθαρά νερά του ποταμού.

 

5η μέρα:     Βουδαπέστη - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος μέχρι τη μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής. για την Αθήνα.

 

 

 

Σημειώσεις:

  • Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι.  Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.
  • Διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου απαραίτητα.

 

 

Έξοδα συμμετοχής στον ένθετο τιμοκατάλογο

 

 

Περιλαμβάνονται:

•           Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΑΘΗΝΑ με AEGEAN AIRLINES & ELLINAIR   

•           Διαμονή ( Τέσσερις διανυκτερεύσεις ) στο πολυτελές ξενοδοχείο INTERCONTINENTAL 5* dlx σε δωμάτια με θέα Δούναβη ή στο κεντρικό NOVOTEL CENTRUM 4* .

Web site Intercontinental Budapest          : www.ichotelsgroup.com/intercontinental

            Web site Novotel Centrum Budapest        : www.novotelcentrum.com

•           Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά

•           Γεύμα ( «Βασιλικό γεύμα» ) με απεριόριστο κρασί στο αναγεννησιακό εστιατόριο RENAISSANCE

•           Μεταφορές, εκδρομές σύμφωνα με το πρόγραμμα

•           Χρήση εσωτερικής πισίνας, σάουνα και γυμναστήριο δωρεάν για τους διαμένοντες στο INTERCONTINENTAL

•           Έμπειρος αρχηγός-συνοδός στο τόπο του προορισμού

•           Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης και Ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών

•           Φ.Π.Α.

 

Δεν Περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων. 
  • Είσοδοι σε μουσεία , μνημεία & λοιπά αξιοθέατα . 
  • Ποτά κατά την διάρκεια των γευμάτων / δείπνων.
  • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα.
  • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
Start your journey